2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Bu arada kızlar bende bebe yağı kullandim hep.annem hiç catlamamis bende öyle olurum diye düşünmüştüm..7.aya kadar hiç catlamadim son 2 ayda çatır çatır çatladım.ve bi kremde kullaniyodum bilindik bi krem. Kullandiklarima ragmen oldu.yani catliycaksa çatlıyo..şimdi catlaklarin izleri kayboldu nerdeyse..valla pek umrumdada olmadı o zamanlar..

Günaydın arkadaşlar Mutlu huzurlu bir gün olsun inş
flzask2003 cnm yeni tedaviye ne Zaman başlamayı düşünüyorsun
Çok sukur ki dış gebelik değilmiş benim de bugun ku değerim 2017 ye düşmüş çok şükür cuma tekrar tahlil yaptiracam
Nerden anladılar cnm dış olmadığını kese görüldü mü yoksa

Günaydın arkadaşlar Mutlu huzurlu bir gün olsun inş
flzask2003 cnm yeni tedaviye ne Zaman başlamayı düşünüyorsun

Nerden anladılar cnm dış olmadığını kese görüldü mü yoksa
Ya ne zaman yazmışım onu hangi kafayla yazmışım dış gebelik canim değerim düşmeye başlayınca sevinçten saçmalamışim galibaaaaa

Canım nasip olursa ekim kasim gibi Insallah.ama hala adetim düzene girmedi
Sen nasılsın
Ben bilmiyorum cnm bir boşluktayım herşeyi içimde yaşamak zorluyor galiba şükürler olsun ki kızım var yaralarıma ilaç gibi o toparlanmaya çalışıyorum ben de adet olmayı bekliyorum bakalım ne zaman Nasıl gelecek çünkü düşük gibi olucak sonuçta eşimde Eylül gibi tekrar yaptıralım diyor ama bilemiyorum seneye mi bıraksam karışığım yani cnm
Eger karar verirsem bende ekim kasım gibi baslayacam ama hala istemeyen yanım ağır basıyor şimdi eşim tutturdu yaptıralım diye
Bitanem yaşadığın olumsuzluklar seni zorladı ama kimse için annelik gibi güzel bir duyguyu yaşamaktan vazgeçme o cennet kokulunu kucağına alınca anlıcaksın ne demek istediğimi ama madem eşin tekrar istiyor al karşına konuş güzelce sana destek olması gerektiğini anlasın öyle başlayabilirim dersin

Cnm en hafif şekilde atlatirsin Insallah hakkında hayırlısı olsun

ahha . demir6133 . Gelinn hep beraber başlayalım
Aslnda ne güzel olur ama kafamda kırk tilki öğretmenim ya cnm okullar yeni açılıyor hamile kalırsam ilk Zaman'lar bulantılı oluyor Nasıl geçicek doğum yaza geliyor iznim kaynıyor fln fln tabii Adama sanki istediğin Zaman oluyor da sanki bu kadar plan yapıyorsun bulupta bunama derler de napıyım aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış

Senin yazdiklarini görünce benim de aklima ilk cocuk düsündügümüzde yaptihimiz planlar programlar geldi. dedigin gibi sanki jersey bizim elimizde. benim de esim ögretmen. iste sey diyorduk dogum zamani yaza denk grlsinde esim evde olayim diyordu tabi hayeller ve hayatlar. buna da şükür simdi ne zaman olursa olsun aklimiza bile gelmiyor artik

Aynen cnm gelsinde sağlıklı sıhhatli gerisi teferruat ama işte çalışan anne olunca iş farklılaşıyor baba Bebek bağı bir yere kadar kızım iki yaşında hala içim acıyor bırakıp giderken halbuki hep derslerim 8-12 arası hemen okuldan çıktım mı eve damlıyorum markete uğrasam bile keşke kızımla gelseydim beraber vaktimizden çaldım diye düşünüyorum anne olmak değişik aslında biraz hastalıklı bir ruh hali ama olsun çooook memnunum bu halimden rabbim herkese tattırsın hele bizimkiler gibi zor ele geçince daha tatlı daha güzel oluyo bunlar sanki

Bugün kan verdim 558 den 537 ye düşmüştü okadar kanamadan sonra biraz daha düşmüştür değerim dedim bugün 598 çıktı yaa kafayı yicem kendi doktoruma kontrole gittim oda halen içinde kalan parçalar var bir iki gun bekle o parçaları düşürmessen kurtaj olucan dedi
Yok arkadaş ben bu kurtaj olmassam kurtulamiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…