2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

yani cnm istediğimiz zamandada hamile kalınmıyo işte..bende hayaller kurmuştum ama bu tedavide fıs olduu hepsi
ben bu defa kimseye söylemeden süpriz yapıcamm olursa inşallah..
ayy ne güzel kilo vermiştim biraz ilaçlardanmıdır nedir iştahım açıldı yine kilo alıyorumm..
kızcen napıyo cnm

Günaydın benim günüm kanama ile başladı ilk gördüğümde çok kötü oldum sonra ne gelirse Rabbimden deyip dua ettim şimdi dra geldim dua edin bebislerim iyi olsun kanama düzelsin inşallah
Cnm inss önemli birşey değildir Allah korusun sizi

Trabzondayim flzask2003 daha bugün tişört giydim ama yine serin sanki ya bişey soracam ben transfer olduğumdan beri üşüyorum evde kışlık hırka giyiyorum acaba ilaçlardan mı yoksa duş gebelik olsa da hamilelik belirtilerinden mi

Cnm neticede dış gebelikte normalde gebelik sadece embriyo yanlış yerde dolleniyor ve gelişiyor o yüzden yaşadıkların normal cnm ilaçlardan da olabiliyor bu arada

Aynen cnm ya olsaydı ne güzel olcaktı tam aralarında 3 yaş olcaktı hayaller hayaller işte muhakkak hayırlsı budur tabii hadi inşallah bu sefer hayırlı sağlıklı evlatlarımızı alalım kucağımıza kızçem napsın kendi çapında konuşuyor bilmiş bilmiş dün ezan okunurken elledü ellaaaaa lallaaaaah diye eşlik ediyordu ne ara öğrendin dedim ya daha ne laflar ne bilmişlikler senin kızında konuşuyordur artık bir araya getirebilsek keşke :)
Valla benim iştahımda bi milyon nası olcak bilmiyorum Ramazan'da da hiç veremem ben amaaaan saldım gitti ikinciyi doğruyum sonra veririm diye kendimizi motive edelim bari

Cok şükür bebeklerin kalp atışı var kanama olduğu için yatış yaptılar hastaneye tedavi ile geçer inşallah
Can'ım çok geçmiş olsun inşallah bşy olmaz yavrulara moralini bozma bol bol dua edelim hayırlısıyla sağ salim çıkarsınız hastaneden

Cok şükür bebeklerin kalp atışı var kanama olduğu için yatış yaptılar hastaneye tedavi ile geçer inşallah
gecmis olsun canim. gecer meraknetme stres yapma krndine. bende 9.haftada kanama yasamistim sadece dinlenerek gecti cok sükür. senin kanama cok mu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…