2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

cnm ikinci gittiğin yer neresi.. isim verirmisin.. bizde aynı hataya düşmeyelim.. burda hepimiz birbirimize örneğiz.. birbirimizi tanımasakta çaresizliğimizde umutlarımızda bir..
Ataşehir memorial canım doktor cem demirel neler yaşadım daha anlatayım transferden iki buçuk saat önce su içirdiler ben ağlaya ağlaya doktoru bekledim iki saat sıkışık bi şekilde bekledim ağlayarak transfer oldum ve hemen kaldırdılar 3 tane koydukları halde hiç biri tutunmadı bahçeci yatakla getiriyor odana ve kalkma diye sürgü getiriyor altına canım o kadar dikkat ediyorlar bahçeciyi şiddetle tavsiye ederim

Merhaba kızlar yumurtalar toplandı. Lokal anestezi dediler güya ama yok maalesef herşeyi hissettim.Verdikleri sadece çok çok hafif dozda bir narkoz. Uyanıksın sadece başın hafiften dönüyor. Lokal filan hikaye yani. Acılıydı. Üzerine de doktordan bi ton azar yedim. Kıpırdanmışım ilk başta.Hem de yumurtalar toplanırken değil rahim ağzı temizlenirken. Refleks arkadaş reflex sanki ben bilerek yaptım. Temizleme işi canımı çok yakıyor ister istemez kasıyorum. Çıkarken de şimdiye kadar yaptığım en kötü yumurta toplamalardandı dedi. Bu denir mi? Oysa ki hsgyi başka bir yerde anestezisiz çekilmiştim ve işlem sonunda doktor çok gayretli olduğumu söylemişti. Hangisi doğru? Azarlarına saatlerce ağladım. 23 yumurta toplanmış ona bile sevinemedim. Moral filan kalmadı. Transferime nolur başkası girsin....

Gecmis olsun cnm insallah pozitif sonuc alirsin devlettemi yaptirdin cnm

O ne saçma bi tavırmış ya adam gibi yapmayacaklarsa kalkışmasınlar sanki çok mutlu mesut gidiyoruz o rezillik hoşumuza gidiyo sanki canımız yanıyo zaten kanadımız kırık,benim doktoruna suratsız konuşmaz muhatap olmaz diyorlardı ama hsg çekilirken sanki arkadaşım gibiydi aleti takarken ilk bi ay dedim adam pardon soğuk aletler şimdi geçecek diye teselli verdi bence al yumilerini bacım imkânın varsa başka merkeze git.

Aaaa saka mi bu ? Gecmis olsun arkadaşım. Lutfrn sikayet et bu kasap ayol doktor olamaz. Hangi merkez canim.

Valla çok kötüydü işlem bitti al şimdi kıpırda istedğin kadar dedi sert bir şekilde. Gözünün içine baktım güzel bişey söylesin diye ama maalesef sinirli sinirli eldivenlerini çıkardı çöpe attı bana düşmanıymışım gibi baktı, şimdiye kadar yaptığım yumurta toplamalarının en kötülerindendi dedi. Senin gibisini görmedim deyip çıktı. Oysa ben şu hayatta birçok operasyona anestezisiz katlandım. HSG anestezisiz gıkımı çıkarmadım. Bu ilk muayenem değil ki kendimi biliyorum, kimse böyle terslememişti. Zaten kapıdan girerken sinirli gergindi, sanırım o gün çok operasyon varmış. Çok ağırıma gitti tavrı. Evet üniversite hastanesi.. ardından kafede otururken eşime olan biteni anlatıyordum, bir yandan da ağlıyorum . Orada çalışan diğer doktorlardan biri sanırım görmüş beni, konuşmalarımıza şahit olmuş.. Eşimi odasına çağırmış benim haberim yok. Eşim de anlatmış işte. Doktor onun adına ben özür dilerim demiş sağolsun. İşlem bitti sedyeye yattım nasıl ağlıyorum sessizce ama canımın acısından filan değil. Sırada bekleyen arkadaşlar gördü. Korkmasınlar diye dedim duygulandım ondan ağlıyorum korkmayın canım acımıyor. Ah arkadaşlar ya. Erkek doktorlar daha farklı. Onlar insana daha çok acıyorlar, işlem yaparken daha nazikler... Daha önce de böyle düşünürdüm, dün artık kesin emin oldum bunun böyle olduğundan.

Doktor sana pardon mu dedi? Ne güzel. Ben o acının arasında bin kere özür diledim doktorumdan

Bu arada kimseyi korkutmak istemem normalde bu kadar tantanalı olmaz. Ya genel anestezi alınıyor, ya da lokal alınıyor. Her iki durumda da uyuşma olduğundan hiçbir şey hissedilmiyor. Ama Egede lokalden kasıtları hafiften bir narkoz o kadar. Acıya engel değil. Hatta özellikle elimle kontrol ettim hissediyor muyum diye. Evet hiç fark yok, hissediyorum. Yani lokal gibi değil pek. O da önemli değil de aslına rahim filmi ve yumurta toplanmasını tolere edebiliyorum ama vajina temizlenirken kendimi kasıyorum. Benim gibi vajina temizliğinde kendini kasan var mı?

Doktor sana pardon mu dedi? Ne güzel. Ben o acının arasında bin kere özür diledim doktorumdan
Özür ne dileyeceksin senin elinde olan bişiy yokki Üstelik kolay değil ben çok cesaretliyim acı eşiğimde yüksektir ama olmuyor kolay değil bacım çokkkk geçmiş olsun Allahım yüzüne Gülsün en kısa zamanda bebeğini alırsın kollarına kokusu herşeyi unutturur sana.

Bende Beşiktaş Jinemed'de oldum. Doktorum Filip Taşhan.. Çok titizler.. Sedyede getiriyolar.. Ördek veriyolar alttan.. 2 saat dinlendiriyolar.. 2 tane transfer ettiler.. Biri tuttu.. Ama malesef 7. Haftada kalbi durdu..

ahh cnm ya neler yaşamışşsın o ne biçim bi tavırdır.yaa çok sinirlendimm bende o doktora.bende univ hastanesinde oldum 2 tane opu ama çok naziklerdi..üzüldüm cnm geçmiş olsun.inşallah bebeişin gelince hepsini unutacaksın

Bi de kızlar yazmayı unuttum 23 tane toplandı, 18i işlem gördü, 10 u döllendi. Sabah aradılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…