- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.221
İlk görünce çok stres oldum sıkıntı yaptım ama sonradan azaldı kanama sabah namaza kalktigumda geldi önce kırmızı geldi sonra pembeye döndü senin çok olmusmuydugecmis olsun canim. gecer meraknetme stres yapma krndine. bende 9.haftada kanama yasamistim sadece dinlenerek gecti cok sükür. senin kanama cok mu oldu
benimde kücük bir pedi dolduracak kadar kirmizi kanama oldu. sonra kahveye dönerek azalmisti. ben önceki hamileligimde de kanama yasamistim o zaman cok fazla panik olmistum bu sefer daha sakindim. sükür bir daha olmadi ama olmasi da normalmis canim ya hele ikiz gebelikteİlk görünce çok stres oldum sıkıntı yaptım ama sonradan azaldı kanama sabah namaza kalktigumda geldi önce kırmızı geldi sonra pembeye döndü senin çok olmusmuydu
Canım Sağol düşündüğün için sol böbreğimde kanama varmış cok ciddi bir problem değilmiş kullandigim ilaclar yapiyormus ilacı kestik allahtan erken fark edildi böbrek düzgün çalışmadığı için tansiyonumu yukseltiyormus bakalım bir tahlil var ankarada 10 gun sonra gelecek o da iyi cikarsa mutlu olacamS s_akaydin76 cnm ne yaptın doktora gidicektin.
Dış gebelik oldu benimki şimdi düşürmeye çalışıyoruz artık üzülmüyorum
Hayır üzülmedim alıştım artık evet değerim arttı ama düzenli artmadi o yüzden bastan belliydi neyse ki düşmeye basladiCanim cok gecmis olsun ozur dilerim uzduysem degerlerini takip edip duruyordum cok guzel ilerliyodu o yuzden sordum demekki yiyecek ekmegi yokmus Allah en kisa zamanda hayirli evlatlar versin amin
Maşallah sizede ne güzel kalp sesini de duydunuz Allahım tamamına erdirsin sorunsuz bir şekilde teşekkür ediyoruz teyzesi bizimkilerin de kalp sesini duymasakta oluştuğunu öğrendik bugün kanama ile birlikteSelamlar teyzelerim bugün doktora gittik doktor amca bizi gördü iyi dedi kanama alanındaki riskte azalmış şükür bebek te gününe göre iyi ilk kez kalp atışının sesini duyduk babamız da duydu çok güzel bir duygu yaa
hally hiç canını sıkma moralini bozma o kanamalar hep adettendir olması gerekir. O kanamanın vücuttan atılmaması asıl tehlike o yüzden şükür bebişlerimiz iyi sağlıklı yani bol bol dua edelim.
Canım stres yapma bizde atlattık dinlenmek çok iyi geliyor inşallah sağ sağsalim kuzularımızı kucağımıza alırızMaşallah sizede ne güzel kalp sesini de duydunuz Allahım tamamına erdirsin sorunsuz bir şekilde teşekkür ediyoruz teyzesi bizimkilerin de kalp sesini duymasakta oluştuğunu öğrendik bugün kanama ile birlikte
Aminnnn inşallahCanım stres yapma bizde atlattık dinlenmek çok iyi geliyor inşallah sağ sağsalim kuzularımızı kucağımıza alırız
Kızlar selam herkese benimde eşime azosprem teşhisi kondu bununla ilgili tedavi nedir ne gibi tedavi uygulanıyor süreci nedir bilgisi olan lütfen cvp versin şimdiden teşekkür ederim
Canım Sağol düşündüğün için sol böbreğimde kanama varmış cok ciddi bir problem değilmiş kullandigim ilaclar yapiyormus ilacı kestik allahtan erken fark edildi böbrek düzgün çalışmadığı için tansiyonumu yukseltiyormus bakalım bir tahlil var ankarada 10 gun sonra gelecek o da iyi cikarsa mutlu olacam
Günaydın arkadaşlar
Dün oğlumun mezuniyet töreni vardı hersy güzel geçti ama ben çok duygulandim Allah inss hepinize bu duyguyu yaşatsın inss kızlar
Günaydın benim günüm kanama ile başladı ilk gördüğümde çok kötü oldum sonra ne gelirse Rabbimden deyip dua ettim şimdi dra geldim dua edin bebislerim iyi olsun kanama düzelsin inşallah
amin sağol arkadaşım inss senin kızının da güzel günlerini göstersin rabbimayy cnm bugün evde yoktum yazamadım sanada..bu ara hep mezuniyet törenleri var..
Rabbim inşlallah oğlunun hep güzel günlerini göstersin sana cnm..
bizde yaşarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?