2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

gecmis olsun canim. gecer meraknetme stres yapma krndine. bende 9.haftada kanama yasamistim sadece dinlenerek gecti cok sükür. senin kanama cok mu oldu
İlk görünce çok stres oldum sıkıntı yaptım ama sonradan azaldı kanama sabah namaza kalktigumda geldi önce kırmızı geldi sonra pembeye döndü senin çok olmusmuydu

İlk görünce çok stres oldum sıkıntı yaptım ama sonradan azaldı kanama sabah namaza kalktigumda geldi önce kırmızı geldi sonra pembeye döndü senin çok olmusmuydu
benimde kücük bir pedi dolduracak kadar kirmizi kanama oldu. sonra kahveye dönerek azalmisti. ben önceki hamileligimde de kanama yasamistim o zaman cok fazla panik olmistum bu sefer daha sakindim. sükür bir daha olmadi ama olmasi da normalmis canim ya hele ikiz gebelikte

S s_akaydin76 cnm ne yaptın doktora gidicektin.
Canım Sağol düşündüğün için sol böbreğimde kanama varmış cok ciddi bir problem değilmiş kullandigim ilaclar yapiyormus ilacı kestik allahtan erken fark edildi böbrek düzgün çalışmadığı için tansiyonumu yukseltiyormus bakalım bir tahlil var ankarada 10 gun sonra gelecek o da iyi cikarsa mutlu olacam

Canim cok gecmis olsun ozur dilerim uzduysem degerlerini takip edip duruyordum cok guzel ilerliyodu o yuzden sordum demekki yiyecek ekmegi yokmus Allah en kisa zamanda hayirli evlatlar versin amin

Canim cok gecmis olsun ozur dilerim uzduysem degerlerini takip edip duruyordum cok guzel ilerliyodu o yuzden sordum demekki yiyecek ekmegi yokmus Allah en kisa zamanda hayirli evlatlar versin amin
Hayır üzülmedim alıştım artık evet değerim arttı ama düzenli artmadi o yüzden bastan belliydi neyse ki düşmeye basladi

Selamlar teyzelerim bugün doktora gittik doktor amca bizi gördü iyi dedi kanama alanındaki riskte azalmış şükür bebek te gününe göre iyi ilk kez kalp atışının sesini duyduk babamız da duydu çok güzel bir duygu yaa

hally hiç canını sıkma moralini bozma o kanamalar hep adettendir olması gerekir. O kanamanın vücuttan atılmaması asıl tehlike o yüzden şükür bebişlerimiz iyi sağlıklı yani bol bol dua edelim.

Maşallah sizede ne güzel kalp sesini de duydunuz Allahım tamamına erdirsin sorunsuz bir şekilde teşekkür ediyoruz teyzesi bizimkilerin de kalp sesini duymasakta oluştuğunu öğrendik bugün kanama ile birlikte

Maşallah sizede ne güzel kalp sesini de duydunuz Allahım tamamına erdirsin sorunsuz bir şekilde teşekkür ediyoruz teyzesi bizimkilerin de kalp sesini duymasakta oluştuğunu öğrendik bugün kanama ile birlikte
Canım stres yapma bizde atlattık dinlenmek çok iyi geliyor inşallah sağ sağsalim kuzularımızı kucağımıza alırız

Kızlar selam herkese benimde eşime azosprem teşhisi kondu bununla ilgili tedavi nedir ne gibi tedavi uygulanıyor süreci nedir bilgisi olan lütfen cvp versin şimdiden teşekkür ederim

Kızlar selam herkese benimde eşime azosprem teşhisi kondu bununla ilgili tedavi nedir ne gibi tedavi uygulanıyor süreci nedir bilgisi olan lütfen cvp versin şimdiden teşekkür ederim

Merhaba arkadaşım hoşgeldin..benim esimde azospermi..ben kk ya ilk katıldığımda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ermi-olanlar-burada-dertleselim.160345/unread
Bu sayfayi hep okudum çok şeyler öğrendim..buraya yazabilirsin yada okuyabilirsin..rabbim yarsimciniz olsun Insallah yavrunuza kavusursunuz tez vakitte hayırlısı ile...
Benim 10.senede bi kızım oldu..durumunuzu bilmiyorum ama ne zan öğrendiniz..hangi hastaneye gidiyorsunuz..sperm testinde hiç sperm ciktimi yoksa 0 mı...hiç olmamasi durumunda çünkü tesr ameliyati yapilir.yani testis açılıp mikropkop altında sperm aranır..

cnm ne ilacı kullanıyosunki yapıyo..bu tüp bebek ilaçlarımı..Evt cnm şükürki farkedilmiş de bırakmışşsın..inşallah sonucunda iyi çıkar.hiçbi sorun cıkmaz RABBİMşifa versin.çok geçmiş olsun cnm..

Günaydın arkadaşlar
Dün oğlumun mezuniyet töreni vardı hersy güzel geçti ama ben çok duygulandim Allah inss hepinize bu duyguyu yaşatsın inss kızlar

ayy cnm bugün evde yoktum yazamadım sanada..bu ara hep mezuniyet törenleri var..
Rabbim inşlallah oğlunun hep güzel günlerini göstersin sana cnm..
bizde yaşarız inşallah

Günaydın benim günüm kanama ile başladı ilk gördüğümde çok kötü oldum sonra ne gelirse Rabbimden deyip dua ettim şimdi dra geldim dua edin bebislerim iyi olsun kanama düzelsin inşallah

Canım Rabbim korusun bebeşlerini ikiz gebelikler biraz riskli olabiliyo inşallah şu ilk ayları atlatınca vede dinlenince bişey kalmayacaktır..

Kızlar bende 11 haftalik hamileyim memorial şişli hastasiyim 4.denememde tuttu. Geçen pazar sabah kalktıgimda wc ye 5 damla falan kan geldi hemen hastaneye gittik kalp atışı var kanama alanı gorunmuyor deyip yolladilar bi haftadır elimde peçete yokluyorum diğer dneme mde kali durmuştu bundan çok korkuyorum ama allahtan gelecek verende o alanda

Hayırlı cumalar hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bakalım biz dün gece mide bulantısından uyuyamadım birde çıkarsam belki rahatlıyacam oda yok kolay kolay çıkarabilen biride değilim sanırsam ilaçlar ağır geldi 2 tane vitamin kullanıyordum(imomomega, zentius) dün demir ve kan eksikliği yüzünden doktor 2 vitamin daha verdi (decavit,ferrum fort) dün başladım içtikten 1 saat sonra tuhaf oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…