- 18 Mayıs 2013
- 580
- 765
- 103
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.241
Sedef hastasiyim canım atak yaptığı zaman bir ilac kullanmak zorunda kalıyorum kontrollü kulaniyordum 15 gunde bir kan tahlili veriyordum böbreklere zarar veriyormu diye ama yinede kanamaya sebep olmuş.şükür sıkıntı olmayacak şu durumda ama sedefle bu ilaci kullanmadan nasıl basedecegim bilmiyorum.cnm ne ilacı kullanıyosunki yapıyo..bu tüp bebek ilaçlarımı..Evt cnm şükürki farkedilmiş de bırakmışşsın..inşallah sonucunda iyi çıkar.hiçbi sorun cıkmaz RABBİMşifa versin.çok geçmiş olsun cnm..
Allah razı olsun canım sagol düşündüğün icinMerhaba canlar
aminebusra ve demir6133 arkadaşlar hurma yeyin bol bol hurmanın düşüğü arttırdığını biliyordum aklıma geldi
Rabbim bu mubarek cuma hürmetine dermansız dert vermesin dusunuyorum da burdaki herkesin tek derdi evlat hasreti gibi rabbim hepimizin muradıni versin başkada dert vermesin insallahSedef hastasiyim canım atak yaptığı zaman bir ilac kullanmak zorunda kalıyorum kontrollü kulaniyordum 15 gunde bir kan tahlili veriyordum böbreklere zarar veriyormu diye ama yinede kanamaya sebep olmuş.şükür sıkıntı olmayacak şu durumda ama sedefle bu ilaci kullanmadan nasıl basedecegim bilmiyorum.
Canım benim eşim azospermi ve hiç hücre çıkmıyordu dr bize promotil klomen ve evicap yazdı eşim bunları kullandı havuç suyu içirdim 45 gün hergün ceviz yiyor 3 tane geçen tedavi oncesi tekrar test yaptırdı sonuç çok az da olsa yaşayan hücre bulundu bizim için bu bile çok büyük bir mucize ve ilk deneme yapıldı ama negatif oldu.dr tese gerekebilir dedi.bakalım hayırlısı eylule kadar 3 ay bu ilaçları kullanacagiz.eylülde 2 deneme olacak rabbim herkesin yüzünü ggüldürsün bizimkinide insallah.bu arada sigara iciyorsa derhal biraksin,alkol yok yada cok az,düzenli beslenme,düzenli uyku bunlarada dikkat edin.Can'ım yeni öğrendik hiç sprem çıkmadı Ankara Memorial Hst gitmeyi düşünüyoruz yaradanım tez Zaman'da benimde kucağıma evlat almamı nasip etsin gönderdiğin linke bakacağım
Canım benim eşimde azospermi ameliyatla alındı spermleri ve ben şuanda ikizlere hamileyim.. İnşallah Allah sanada nasip eder en kısa zamandaCan'ım yeni öğrendik hiç sprem çıkmadı Ankara Memorial Hst gitmeyi düşünüyoruz yaradanım tez Zaman'da benimde kucağıma evlat almamı nasip etsin gönderdiğin linke bakacağım
Yok yok hiç alakası yok ne kilolular doğuruyo için rahat olsun tabi öncesinde verebilseydik çok daha iyiyidi ama... tedaviye başlarken 90 dım tedavi bitip hamile kaldığımda 97 ydim şimdi de 100 oldu. Boyu 1.78 bi sıkıntı yok çok şükür. 75 le evlendim 1.5 senede 15 kilo aldım malesefCanım kaç kiloyla hamile kaldınki şimdi 100 olmuşsun
Bende epey bi kiloluyumda ondanmi düşük yaptım diye içim içimi yedi
cnm geçmiş olsun Allah şifa versin inss ya şafi adiylaSedef hastasiyim canım atak yaptığı zaman bir ilac kullanmak zorunda kalıyorum kontrollü kulaniyordum 15 gunde bir kan tahlili veriyordum böbreklere zarar veriyormu diye ama yinede kanamaya sebep olmuş.şükür sıkıntı olmayacak şu durumda ama sedefle bu ilaci kullanmadan nasıl basedecegim bilmiyorum.
Deneyecem ana benim kanamam yok ne zaman olacak acaba inşallah şu ramazanda çok uzun sürmez adet yoksa bi de ramazanı yemek istemiyorumMerhaba canlar
aminebusra ve demir6133 arkadaşlar hurma yeyin bol bol hurmanın düşüğü arttırdığını biliyordum aklıma geldi iki gündür kanamam kesik kesik kahverengiydi sabah bolca hurma yedim akşamına kırmızı kanamaya döndü size de söyleyim dedim daha kolay kurtulursunuz inşallah
Yok be canım azospermi olanlar dertleşelim diye forum var orda 3. Ye tese olanlar var öyle bir sorun olsa hiç bi erkek yaptırmaz bence eşinizi doktor ikna etmeli canım bizim çıkış varken tese oldu çıkış olsa bile kalitesiz oluyor spermlerManşallah cnm allahım bir nefes de kucağına almayı nasip eder.aslında eşim olacaktı fakat kulak dan dolma laflar yüzünden iptal etti yok ameliyat sonrası sorun yaşanırmış erkeklik ile ilgili abuk subuk şeyler yüzünden
Canim sizden doktorun tedaviden önce rahim filmi istedimi bende istedi erkek sebebli bizimde az çıkış var ama doktor rahim filmi istedi merak ettim arkadaşlar bilgisi olan varsa yazabilirsiniYok be canım azospermi olanlar dertleşelim diye forum var orda 3. Ye tese olanlar var öyle bir sorun olsa hiç bi erkek yaptırmaz bence eşinizi doktor ikna etmeli canım bizim çıkış varken tese oldu çıkış olsa bile kalitesiz oluyor spermler
Evet canım istedi bence önemli eğer iltihap yapışıklık veya şekil bozukluğu varsa embriyo kaliteli olsada tutunamıyor hatta ben iki kere çektirdim bi ilk tedavimde bide kürtaj olduktan sonra canımCanim sizden doktorun tedaviden önce rahim filmi istedimi bende istedi erkek sebebli bizimde az çıkış var ama doktor rahim filmi istedi merak ettim arkadaşlar bilgisi olan varsa yazabilirsini
Çok teşekür ederim canım cevap yazdığın için bendende doktorum istedi sormak istedim çünkü devlet hastanesinde istememisti tüp bebek te şaşırdım bendeEvet canım istedi bence önemli eğer iltihap yapışıklık veya şekil bozukluğu varsa embriyo kaliteli olsada tutunamıyor hatta ben iki kere çektirdim bi ilk tedavimde bide kürtaj olduktan sonra canım
Canim bizde eşimin sorunu yok bende sorun çokkkkkk ben çektirdim 8 ay önce yarın kurtaj olucam sonrasında yine istedi doktor bidaha cektiricemÇok teşekür ederim canım cevap yazdığın için bendende doktorum istedi sormak istedim çünkü devlet hastanesinde istememisti tüp bebek te şaşırdım bende
Rabbim yuzumuzu gulsun ins canim Ağrılı bir işlem mi rahim filmi adetliyken mi çekiliyorCanim bizde eşimin sorunu yok bende sorun çokkkkkk ben çektirdim 8 ay önce yarın kurtaj olucam sonrasında yine istedi doktor bidaha cektiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?