- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.261
Amin Sağol canım hepimizin inssBen 10 sene önce cektirmistim ilkini yani canlı canlı ameliyat dedikleri o olsa gerek mahvoldum
Ama hiç korkma 8 ay önce yine çektirdim hiccccc birşey hissetmedim
Normal doktor muayenesi gibi rabbim yardimcimiz olsun canim
Bide adet bitiminden 2 sonra genelde cekiyorlarAmin Sağol canım hepimizin inss
Anaaa o ne ya adama kafayı yedirtir.artık sana kürtaj farz oldu sankiKızlar benim beta saçmaladı bugün yine kan verdim 620 olmuş yarın randevu aldım kurtaj olucam yani anlicagin iz çektiğim acılar ağrılar bana kar kaldı
Günaydın kızlar bana dua edin ben hastaneye gidiyorum kurtaja
Allah kolaylık versin inşallah rahat bir surec olur bundan sonra senin icinGünaydın kızlar bana dua edin ben hastaneye gidiyorum kurtaja
Hemen adet bitiminde yapılıyo canım. Biraz ağrılı ama dayanılmayacak bi acı değil kesinlikle. Anestezi falan istemedim ben gerek de yokmuş zaten işlemden yarım saat önce falan sağlam bi ağrı kesici al ise yarıyorRabbim yuzumuzu gulsun ins canim Ağrılı bir işlem mi rahim filmi adetliyken mi çekiliyor
Canim sizden doktorun tedaviden önce rahim filmi istedimi bende istedi erkek sebebli bizimde az çıkış var ama doktor rahim filmi istedi merak ettim arkadaşlar bilgisi olan varsa yazabilirsini
Allah yardimcin olsunGünaydın kızlar bana dua edin ben hastaneye gidiyorum kurtaja
Sağol cm devlete tüp yaptırmıştır ben doktor istememisti şaşırdım hemen rahim fln diyince özel deki doktor dedim nie devlete madem öyle istemedikler saol cnm adet olduğumda ariyacam bakalımCanım bendende istemislerdi.2006da yaptırmistim ben özel bi yerde..hiç te canım yanmadi.bilmiyodum bile nasıl oldugunu..
ay yok canim ya gecmedi ayni sekilde bulanmaya cikarmaya devam.günde bir iki defa cikariyorum. ben de yanma ve eksime de var. o daha berbat yapiyor. yanma icin bi ilac verdi doktorum dün daha almadim ilaci. bunlar gecsinde bulantiya raziyim yaniaminebusra canım biran önce sağlığına kavuşursun inşallah Rabbim yardımcın olsun zeymuss canım günaydın bulantıların/istifraların geçti mi biraz? Ben pazartesiden beri hergün durmadan istifra ediyorum halim kalmadı artık eşim işten dönsün acile gidicem
Sağol cm devlete tüp yaptırmıştır ben doktor istememisti şaşırdım hemen rahim fln diyince özel deki doktor dedim nie devlete madem öyle istemedikler saol cnm adet olduğumda ariyacam bakalım
allah yardimcin olsun canim. hic sikinti yapma canim senin icin daha iyi olur insallahGünaydın kızlar bana dua edin ben hastaneye gidiyorum kurtaja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?