2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Rabbim yuzumuzu gulsun ins canim Ağrılı bir işlem mi rahim filmi adetliyken mi çekiliyor
Hemen adet bitiminde yapılıyo canım. Biraz ağrılı ama dayanılmayacak bi acı değil kesinlikle. Anestezi falan istemedim ben gerek de yokmuş zaten işlemden yarım saat önce falan sağlam bi ağrı kesici al ise yarıyor

Canim sizden doktorun tedaviden önce rahim filmi istedimi bende istedi erkek sebebli bizimde az çıkış var ama doktor rahim filmi istedi merak ettim arkadaşlar bilgisi olan varsa yazabilirsini

Canım bendende istemislerdi.2006da yaptırmistim ben özel bi yerde..hiç te canım yanmadi.bilmiyodum bile nasıl oldugunu..

aminebusra canım biran önce sağlığına kavuşursun inşallah Rabbim yardımcın olsun zeymuss canım günaydın bulantıların/istifraların geçti mi biraz? Ben pazartesiden beri hergün durmadan istifra ediyorum halim kalmadı artık eşim işten dönsün acile gidicem

Canım bendende istemislerdi.2006da yaptırmistim ben özel bi yerde..hiç te canım yanmadi.bilmiyodum bile nasıl oldugunu..
Sağol cm devlete tüp yaptırmıştır ben doktor istememisti şaşırdım hemen rahim fln diyince özel deki doktor dedim nie devlete madem öyle istemedikler saol cnm adet olduğumda ariyacam bakalım

ay yok canim ya gecmedi ayni sekilde bulanmaya cikarmaya devam.günde bir iki defa cikariyorum. ben de yanma ve eksime de var. o daha berbat yapiyor. yanma icin bi ilac verdi doktorum dün daha almadim ilaci. bunlar gecsinde bulantiya raziyim yani sen ilac felan kulanmiyor musun

Sağol cm devlete tüp yaptırmıştır ben doktor istememisti şaşırdım hemen rahim fln diyince özel deki doktor dedim nie devlete madem öyle istemedikler saol cnm adet olduğumda ariyacam bakalım

Canim iyi bence yaptırılması bi sorun varsa halledilir
Ins yoktur Bisey ama kafaniz rahat olur

zeymuss icequeen87 canım benim de mide bulantılarım vardı ama sadece bulantı istifra etmedim şu ana kadar ama iki gün önce doktora gittiğimde demir eksikliğim var diye iki vitamini daha verdi bana biri decavit biri ferrum zaten imom ve zentius kullanıyordum onlara devam dedi ama o iki İlaçta girince bayağı ağır geliyor herhalde bana geceleri mide bulantıları ile uyanıyorum çıkar masamda beni mahvediyor haftaya cumartesi ikili test için gene doktora gideceğim şu şikayetimi de bildireceğim �nşallah bana da ya bir ilaç verir ya ilaçlarımı azaltır
Acaba size kullandığınız ilaçlardan dolayı mı mide bulantısı yaşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…