2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

canim bendd demir ilaci ferrum kullandim bor iki gün berbat olan midem daha kötü oldu. biraktim bende. doktorum iceriginde demir olan vitamin verdi. bakalim o nasil yapacak

dinamire diye bi ilaç vermişlerdi canım bir ay önce... Sağlık ocağındaki doktor kullanmasan daha iyi olur dedi bende kullanmadım... Bugün acildeki doktor kullan onu bebeğe zarar vermediği kanıtlanmış bir ilaç dedi... Alıcam artık... Her yediğim çıkıyor çok yoruldum bugün artık... İki gündür baş ağrılarım da çok arttı... Biran önce atlatırız inşallah.... Kan değerlerim düşmeye başladı artık... Kuzuları büyütemeyeceğim diye bir korku var içimde

benim ikiz gebelik olduğu için diye söyledi doktorum ama bünyeyle devam alakalı galiba canım baya zorla geçiyor benim

Slm kızlar malesef bebeklerim den birinin kalp atışları durmus artık ikiz değil ama diğer bebisimin durumu ıymis haftasına göre gidiyor dedi dr cinsiyeti de kız mis Rabbim nasip ederse onu da kucağıma almayi 2 kızım olucak Rabbim isteyen herkese nasip etsin flzask2003 artık listeden ikizi kaldirabilirsin

merhaba canım insan alışıyor iki taneye üzülme diyecem ama insanız sonuçta çok üzülüpte diğer bebeğini olumsuz etkileme Allahım inşallah ona sağlık versin bugün mü öğrendiniz peki bi işlem yapılıyor mu kalbi durana seni üzmek için sormuyorum kusura bakma sadece merak ettim hiç kanaman falan oldu mu belirti olarak bişey hissettin mi

Canım bebişine Rabbim sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah

İki gün önceki pozumuzdu buda teyzelerim

oyyyyyyy maaşalllah kuzucuğuma yaa o minik ayaklarını göbüşünü yerimmmm

Canım rabbim diğer bebişini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
oy oda kızmış ne güzell..kızının kızdardeşi olucakk inşallah..

1. bedazzld01 -HAMİLE (KIZ)

2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ)
6- metceykelebek HAMİLE

7- Justicelinght NEGATİF

8- asklarinenguzeli-MARTTA NEGATİF -MAYISTA NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE (İKİZ)
15- sevbuk MARTTA KİMYASAL GEBELİK
(NİSANDA DOĞALYOLDAN HAMİLE)

16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE ( KIZ )
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25- bynkiliç HAMİLE
26- firuzem75 NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE
28 -zeymus HAMİLE (İKİZ)
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk

30- karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE (İKİZ)
32 -Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34- merve1608 HAMİLE
35- chittenbik HAMİLE
36- bebeğim-gel NEGATİF
37- nispushinka NEGATİF
38- gunsa NEGATİF
39- sebanur - HAMİLE
40- demir6133 DIŞ GEBELİK
41- zeynep bal NEGATİF
42- Cnrshn1907 HAMİLE(İKİZ)
43- Cakir foto NEGATİF
44- funmeh - NEGATİF
45- yaasemintt - NEGATİF
46- hally- HAMİLE
47-Ahha - KİMYASAL GEBELİK
48- kent35- NEGATİF

49- rosebady-Haziranda başlıycak

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah

insallah biran önce gecer canim benim hemsire de 16 haftaya kadar gecer diyor. insallah gecer. bebislerimiz daha ufacik canim bizden olanlarfan beslenir onlar merek etme. bende hep endiseliyim ama yiyemiyorum ciakriyorum elimde degil. şükür bebeislerin biri gününde biri biraz önde gidiyor.

allahim kalana saglikli hayirli ömürler nasip etsin canim. hersey allahtan

Benimkilerin de biri 1 gün diğeri de 2 gün geride canım ben kendim de zayıf olduğum için korkuyorum aslında 45 kiloyum yemediğim için benim depolarım ya yetersiz kalıyorsa diye içim içimi yiyor

Benimkilerin de biri 1 gün diğeri de 2 gün geride canım ben kendim de zayıf olduğum için korkuyorum aslında 45 kiloyum yemediğim için benim depolarım ya yetersiz kalıyorsa diye içim içimi yiyor
anladim canim. doktoruna anlat canim. ilac kullanip niraz olsun faydali biseyler yemeye calisirsin. vitamin kullaniyor musun. bana bu sefer vitamin verdi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…