- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.281
canim bendd demir ilaci ferrum kullandim bor iki gün berbat olan midem daha kötü oldu. biraktim bende. doktorum iceriginde demir olan vitamin verdi. bakalim o nasil yapacakzeymuss icequeen87 canım benim de mide bulantılarım vardı ama sadece bulantı istifra etmedim şu ana kadar ama iki gün önce doktora gittiğimde demir eksikliğim var diye iki vitamini daha verdi bana biri decavit biri ferrum zaten imom ve zentius kullanıyordum onlara devam dedi ama o iki İlaçta girince bayağı ağır geliyor herhalde bana geceleri mide bulantıları ile uyanıyorum çıkar masamda beni mahvediyor haftaya cumartesi ikili test için gene doktora gideceğim şu şikayetimi de bildireceğim �nşallah bana da ya bir ilaç verir ya ilaçlarımı azaltır
Acaba size kullandığınız ilaçlardan dolayı mı mide bulantısı yaşıyorsunuz
masallah canim. benimde dün kontrolim vardi. epey büyümüsler insana benziyorlar artikİki gün önceki pozumuzdu buda teyzelerim
Oyy masallah ayaklarıda oluşmus kuzununİki gün önceki pozumuzdu buda teyzelerim
dinamire diye bi ilaç vermişlerdi canım bir ay önce... Sağlık ocağındaki doktor kullanmasan daha iyi olur dedi bende kullanmadım... Bugün acildeki doktor kullan onu bebeğe zarar vermediği kanıtlanmış bir ilaç dedi... Alıcam artık... Her yediğim çıkıyor çok yoruldum bugün artık... İki gündür baş ağrılarım da çok arttı... Biran önce atlatırız inşallah.... Kan değerlerim düşmeye başladı artık... Kuzuları büyütemeyeceğim diye bir korku var içimdeay yok canim ya gecmedi ayni sekilde bulanmaya cikarmaya devam.günde bir iki defa cikariyorum. ben de yanma ve eksime de var. o daha berbat yapiyor. yanma icin bi ilac verdi doktorum dün daha almadim ilaci. bunlar gecsinde bulantiya raziyim yanisen ilac felan kulanmiyor musun
benim ikiz gebelik olduğu için diye söyledi doktorum ama bünyeyle devam alakalı galiba canım baya zorla geçiyor benimzeymuss icequeen87 canım benim de mide bulantılarım vardı ama sadece bulantı istifra etmedim şu ana kadar ama iki gün önce doktora gittiğimde demir eksikliğim var diye iki vitamini daha verdi bana biri decavit biri ferrum zaten imom ve zentius kullanıyordum onlara devam dedi ama o iki İlaçta girince bayağı ağır geliyor herhalde bana geceleri mide bulantıları ile uyanıyorum çıkar masamda beni mahvediyor haftaya cumartesi ikili test için gene doktora gideceğim şu şikayetimi de bildireceğim �nşallah bana da ya bir ilaç verir ya ilaçlarımı azaltır
Acaba size kullandığınız ilaçlardan dolayı mı mide bulantısı yaşıyorsunuz
Ooo maşallah bebisin e Rabbim hayirlisiyla sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin insallahİki gün önceki pozumuzdu buda teyzelerim
merhaba canım insan alışıyor iki taneye üzülme diyecem ama insanız sonuçta çok üzülüpte diğer bebeğini olumsuz etkileme Allahım inşallah ona sağlık versin bugün mü öğrendiniz peki bi işlem yapılıyor mu kalbi durana seni üzmek için sormuyorum kusura bakma sadece merak ettim hiç kanaman falan oldu mu belirti olarak bişey hissettin miSlm kızlar malesef bebeklerim den birinin kalp atışları durmus artık ikiz değil ama diğer bebisimin durumu ıymis haftasına göre gidiyor dedi dr cinsiyeti de kız mis Rabbim nasip ederse onu da kucağıma almayi 2 kızım olucak Rabbim isteyen herkese nasip etsinflzask2003 artık listeden ikizi kaldirabilirsin
Canım bebişine Rabbim sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallahSlm kızlar malesef bebeklerim den birinin kalp atışları durmus artık ikiz değil ama diğer bebisimin durumu ıymis haftasına göre gidiyor dedi dr cinsiyeti de kız mis Rabbim nasip ederse onu da kucağıma almayi 2 kızım olucak Rabbim isteyen herkese nasip etsinflzask2003 artık listeden ikizi kaldirabilirsin
İki gün önceki pozumuzdu buda teyzelerim
Slm kızlar malesef bebeklerim den birinin kalp atışları durmus artık ikiz değil ama diğer bebisimin durumu ıymis haftasına göre gidiyor dedi dr cinsiyeti de kız mis Rabbim nasip ederse onu da kucağıma almayi 2 kızım olucak Rabbim isteyen herkese nasip etsinflzask2003 artık listeden ikizi kaldirabilirsin
Yerim ben seni yaaa kurban olduğum Rabbim hikmetinden sual olunmazİki gün önceki pozumuzdu buda teyzelerim
insallah biran önce gecer canim benim hemsire de 16 haftaya kadar gecer diyor. insallah gecer. bebislerimiz daha ufacik canim bizden olanlarfan beslenir onlar merek etme. bende hep endiseliyim ama yiyemiyorum ciakriyorum elimde degil. şükür bebeislerin biri gününde biri biraz önde gidiyor.dinamire diye bi ilaç vermişlerdi canım bir ay önce... Sağlık ocağındaki doktor kullanmasan daha iyi olur dedi bende kullanmadım... Bugün acildeki doktor kullan onu bebeğe zarar vermediği kanıtlanmış bir ilaç dedi... Alıcam artık... Her yediğim çıkıyor çok yoruldum bugün artık... İki gündür baş ağrılarım da çok arttı... Biran önce atlatırız inşallah.... Kan değerlerim düşmeye başladı artık... Kuzuları büyütemeyeceğim diye bir korku var içimde
benim ikiz gebelik olduğu için diye söyledi doktorum ama bünyeyle devam alakalı galiba canım baya zorla geçiyor benim
allahim kalana saglikli hayirli ömürler nasip etsin canim. hersey allahtanSlm kızlar malesef bebeklerim den birinin kalp atışları durmus artık ikiz değil ama diğer bebisimin durumu ıymis haftasına göre gidiyor dedi dr cinsiyeti de kız mis Rabbim nasip ederse onu da kucağıma almayi 2 kızım olucak Rabbim isteyen herkese nasip etsinflzask2003 artık listeden ikizi kaldirabilirsin
Benimkilerin de biri 1 gün diğeri de 2 gün geride canım ben kendim de zayıf olduğum için korkuyorum aslında 45 kiloyum yemediğim için benim depolarım ya yetersiz kalıyorsa diye içim içimi yiyorinsallah biran önce gecer canim benim hemsire de 16 haftaya kadar gecer diyor. insallah gecer. bebislerimiz daha ufacik canim bizden olanlarfan beslenir onlar merek etme. bende hep endiseliyim ama yiyemiyorum ciakriyorum elimde degil. şükür bebeislerin biri gününde biri biraz önde gidiyor.
anladim canim. doktoruna anlat canim. ilac kullanip niraz olsun faydali biseyler yemeye calisirsin. vitamin kullaniyor musun. bana bu sefer vitamin verdi doktorumBenimkilerin de biri 1 gün diğeri de 2 gün geride canım ben kendim de zayıf olduğum için korkuyorum aslında 45 kiloyum yemediğim için benim depolarım ya yetersiz kalıyorsa diye içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?