2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

anladim canim. doktoruna anlat canim. ilac kullanip niraz olsun faydali biseyler yemeye calisirsin. vitamin kullaniyor musun. bana bu sefer vitamin verdi doktorum
elevit kullanıyorum zaten canım folik asitle beraber demir hapı de verdi ama aç karnına alıyorum üstüne yemek yiyorum daha yarım saat olmadan geri çıkarıyorum. Bu hafta vitaminleri doğru dürüst alamadım zaten hep çıkardığıma dramamineyi alıcam artık belki işe yarar

Merhaba canım demir ilacı ferrum fort kullanıyorum bende senin gibi kullanıyordum mide bulantısı oluyordu diye Dr.um gece iç dedi bende 7 den sonra bir şey yemiyorum tam 9 gibi bi açlık geliyor mide boş olmuş oluyor o saatlerde iciyorum gece sütümüde gece 11 de içiyorum rahatta yatıyorum dene istersen sende belki işe yarar

C cips rabbim diğer evladına güç kuvvet versin sağlıkl tamamlarsın insallah gebeliğini
Amin canım inşallah benim zaten bi kızım var Rabbim e sonsuz şükürler olsun inşallah bunu da kucağıma alırım alamazsam da Rabbimden gelen hersey kabulüm o verdi o aldı Rabbim olmayanlara versin yinede bugünume de sonsuz şükürler olsun

Evet ya insallah ben tek kızım en çok istediğim şey kizima bi kız kardeş Rabbim inşallah onuda sağ salim kucağıma almayi da nasip eder hayırlı olucak sa tabi

Aslında pek uzulme dım evet farkındayım garip ama nedense hiç üzülme dım zaten öyle hissediyordum en ufak leke de ortalığı birbirine katan ben bu kez nedense hiç üzülme dım burukluk oldu ama üzülme dım cuma dr kontrolüm vardı gittim ama Giderken de hep içimde uzun zamandır öyle bi his vardı sanki birine bişe olmuş gibi ama kendi kendime de diyordum ki olsa belli olurdu hissederdim leke sancı bişe olur diyordum ama bişe olmadığına pek i cim inanmıyordu dr ultrason a aldı alır almaz yüzü düştü zaten biri gayet iy dedi ama diyerinin kalbi durmus üzülme sakin dedi bu haftalarda sağlıksız bebeklerin kalbi duruyor ama diğeri gayet iy haftasında gelişimi dedi diğeri ta 9 hafta da Kalbi durmus ben 12+3 de kontrole gitmiştim diğer bebisime bi sıkıntısı yokmus herhangi bi operasyon a gerek yokmus kendi kendine parca parca dusermis kanamam olurmus korkma dedi bakalim hayırlısı ben hep hayirlisini istedim Rabbim de böyle uygun gördü Rabbime sonsuz şükürler olsun o en güzelini biliyor ben hep böyle düşünüyorum ve üzülmuyorum Rabbim kalanlara hayırlı güzel ömürler versin

Aynen öyle Rabbimden hep hayirlisini istiyoruz bizim için neyin iyi olacağını şüphesiz O daha iyi bilir Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…