- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.321
Ne yaptın nasılsınhayirli ramazanlar kizlar hepinize dualrimizin kabul oldugu bir ay olsun insllah
Daha ankaradan geleek test sonucunu bekliyoruz daha iyiyim bas donmelerim azaldı.tansiyonumda inisli çıkışlı.insallah su mubarek gunlerde hayırlı evlat nasip eder sanada ikinci cocuk olacak değilmi bir de oglun mu vardıCnm inss birkaç güne adet olunca Dr gidecem hayırlısı olsun inss sağol sorduğun için cnm
Sen nasılsın rahatsızlığın gectimi cnm
Dün ben evi temizledim sonra anneme iftara gittim sonra da sahur felan nevrim donduGünaydın..evt yaa dün kimse yazmamis canım...nerdeeesinizz huhuuu
Dün ben evi temizledim sonra anneme iftara gittim sonra da sahur felan nevrim dondu
Cuma günü 1345 di tekrar cuma yaptiracam düşmeye başladığı için sagol ilgilendiğin için nasılsındemir6133 nasılsın canım degerlerin düzeldi mi iinşallah inmiştir artık
Ben hiçbişey anlamadım dün ama bugün midem kazımaya basladiDün hiç temizlik yapmadim orucun ilk günü yormiyim dedim kendimi..nazla biraz zorlansamda geçti zaman şükür
İnss hemencecik iyilesirsin cnm Allah şafi adıyla şifa versin inssDaha ankaradan geleek test sonucunu bekliyoruz daha iyiyim bas donmelerim azaldı.tansiyonumda inisli çıkışlı.insallah su mubarek gunlerde hayırlı evlat nasip eder sanada ikinci cocuk olacak değilmi bir de oglun mu vardı
Allah kabul etsin cnm koşturmadi inss fazla arkasından nazcimDün hiç temizlik yapmadim orucun ilk günü yormiyim dedim kendimi..nazla biraz zorlansamda geçti zaman şükür
Oruc tutan herkesin oruclari kabul olsun allah guç kuvvet versinAllah kabul etsin cnm koşturmadi inss fazla arkasından nazcim
Allah kabul etsin cnm koşturmadi inss fazla arkasından nazcim
rosebady Şimdi ankaradan gelecek sonucumda çıkmış iyi oda bakalım yarın dr ne diyecek sagol canim iyi dileğin iÇin
Oruc tutan herkesin oruclari kabul olsun allah guç kuvvet versin
napim canim oyle simdilik ara verdim kendimi toparlamam lazim sen nasilsin canimNe yaptın nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?