- 28 Şubat 2016
- 45
- 44
- 3
- 45
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
Sende şimdi bebişini düşün moralini yüksek tut ki bebişinde sana sıkı sıkı tutunsun inşallah çektiğin sıkıntılara değer bacım dualarım seninle zor da olsa toparlanmaya çalış hayırlı haberlerine Unutursun herşeyi.Bi de kızlar yazmayı unuttum 23 tane toplandı, 18i işlem gördü, 10 u döllendi. Sabah aradılar.
o ne manyak insanmış, tüp bebk merkezi ise dr nu değiştir canım bu işler stresle olmaz. ben sağlıkçıyım anesteziyi doğru yapsalarmış zaten acılı bir işlem opuDoktor sana pardon mu dedi? Ne güzel. Ben o acının arasında bin kere özür diledim doktorumdan
Benimde aynısı oldu canım 6. Haftada düşük sonrası kürtaj oldum ilk denemede ikincide hiç tutmadı üçüncüyü denicem Allah kısmet ederseBende Beşiktaş Jinemed'de oldum. Doktorum Filip Taşhan.. Çok titizler.. Sedyede getiriyolar.. Ördek veriyolar alttan.. 2 saat dinlendiriyolar.. 2 tane transfer ettiler.. Biri tuttu.. Ama malesef 7. Haftada kalbi durdu..
Balhatun merhaba bilgilerini yazarsan seni de uğurlu listemize ekleyeyim.kızlar aldım bebişimi geldim :) 16 mart büyük gün
Balhatun merhaba bilgilerini yazarsan seni de uğurlu listemize ekleyeyim.
tabi ki canım
1.denemem,yaşım 26, sorun pco ve morfoloji, bahçelievler medicalpark hastanesi, opu tarihim aralık, transferim 4 martta oldu :)
Merhaba herkese rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin size bir sorum olacaktı bahceci merkezi ssk ile anlaşması var mı acaba benim raporu var acaba kabul ediliyor muAtaşehir memorial canım doktor cem demirel neler yaşadım daha anlatayım transferden iki buçuk saat önce su içirdiler ben ağlaya ağlaya doktoru bekledim iki saat sıkışık bi şekilde bekledim ağlayarak transfer oldum ve hemen kaldırdılar 3 tane koydukları halde hiç biri tutunmadı bahçeci yatakla getiriyor odana ve kalkma diye sürgü getiriyor altına canım o kadar dikkat ediyorlar bahçeciyi şiddetle tavsiye ederim
Hayırlı olsun canım tedavin inş herşey güzel olcakkızlar aldım bebişimi geldim :) 16 mart büyük gün
Merhaba herkese rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin size bir sorum olacaktı bahceci merkezi ssk ile anlaşması var mı acaba benim raporu var acaba kabul ediliyor mu
Cnm transfer den sonra ben kabak çekirdeği her gun bir dilim ananas yemistim kk da okumustum..son iki tedavimdede yaptım belki biliyosundur ama yazmak istedim Nasıl geçti bugün
Cnm benim sanada çok geçmiş olsun.. İnşallah 3. denemende herşey çok güzel gider.. Umudunu kaybetme.. Bende 2. denemem için rehl olmayı bekliyorum..Benimde aynısı oldu canım 6. Haftada düşük sonrası kürtaj oldum ilk denemede ikincide hiç tutmadı üçüncüyü denicem Allah kısmet ederse
Umut tüp bebekte geçerli canım fulyadaki merkezde geçmiyorMerhaba herkese rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin size bir sorum olacaktı bahceci merkezi ssk ile anlaşması var mı acaba benim raporu var acaba kabul ediliyor mu
Arkadaşlar bugün adet oldum yarın tedavim başlıyor Allah ın izniyle çok heyecanlıyım :) Allah yardımcımız olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?