2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Bi de kızlar yazmayı unuttum 23 tane toplandı, 18i işlem gördü, 10 u döllendi. Sabah aradılar.
Sende şimdi bebişini düşün moralini yüksek tut ki bebişinde sana sıkı sıkı tutunsun inşallah çektiğin sıkıntılara değer bacım dualarım seninle zor da olsa toparlanmaya çalış hayırlı haberlerine Unutursun herşeyi.

Doktor sana pardon mu dedi? Ne güzel. Ben o acının arasında bin kere özür diledim doktorumdan
o ne manyak insanmış, tüp bebk merkezi ise dr nu değiştir canım bu işler stresle olmaz. ben sağlıkçıyım anesteziyi doğru yapsalarmış zaten acılı bir işlem opu

Şahsen direk hasta hakları var her hastanede oraya çıkar bi güzelde şikayet ederdim en azından benim çektiğimi başkası çekmesine diye

Bende Beşiktaş Jinemed'de oldum. Doktorum Filip Taşhan.. Çok titizler.. Sedyede getiriyolar.. Ördek veriyolar alttan.. 2 saat dinlendiriyolar.. 2 tane transfer ettiler.. Biri tuttu.. Ama malesef 7. Haftada kalbi durdu..
Benimde aynısı oldu canım 6. Haftada düşük sonrası kürtaj oldum ilk denemede ikincide hiç tutmadı üçüncüyü denicem Allah kısmet ederse

merhaba listeye benide ekleyebilirsiniz ialçlarımı aldım püregon bugün başlayacam ilk tüp bebek denememiz ama daha önce iki kez sezeryan oldum bebişlerim hayatta değiller genetik problem var genart ta başladık bir sonraki adetimde sağlıklı embiyolarımız çıkarsa transfer olucam nisanı bulur yaşım 30 daha iki ay var 31 olmasına :))

tabi ki canım

1.denemem,yaşım 26, sorun pco ve morfoloji, bahçelievler medicalpark hastanesi, opu tarihim aralık, transferim 4 martta oldu :)

Cnm transfer den sonra ben kabak çekirdeği her gun bir dilim ananas yemistim kk da okumustum..son iki tedavimdede yaptım belki biliyosundur ama yazmak istedim Nasıl geçti bugün

Merhaba herkese rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin size bir sorum olacaktı bahceci merkezi ssk ile anlaşması var mı acaba benim raporu var acaba kabul ediliyor mu

Arkadaşlar bende bu pazartesi tüp bebeğe başlıyorum yaşım 28 3 yıllık evliyim bir kez aşılama oldu.bende rezerv eşimde morfoloji ve hız problemi var beni de listeye eklersen sevinirim

Merhaba herkese rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin size bir sorum olacaktı bahceci merkezi ssk ile anlaşması var mı acaba benim raporu var acaba kabul ediliyor mu

Hoşgeldin arkadaşım..bahcacinin umut tüp bebekte rapor geciyo ama karşı fulya şubesinde gecmiyo sanırım öyle biliyorum

Merhaba arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz? Yasim 28 Son adet tarihim 22 Şubat .Salı gunu yumurtalar toplanacak bizde de eşimde problem morfoloji 0 sperm 4 milyon ileri hizli hareket %5 yani herseyimiz kötü ilk denememiz negatif olmustu eylul ayinda zaten merkezin ilgisinden de hoşlanmamistim umudum yoktu olacagina dair. Bu sefer rapor cikarttik raporlu yapiyoruz istanbul tüp bebek merkezinde aret kamarla basladik aret hocadan cok memnunum merkezin ilgisinden de bakalım Allah utandirmasin hic birimizi hayirla kucagimiza alalim yavrulari saglikli sıhhatli

Cnm transfer den sonra ben kabak çekirdeği her gun bir dilim ananas yemistim kk da okumustum..son iki tedavimdede yaptım belki biliyosundur ama yazmak istedim Nasıl geçti bugün

Sagolasin canim evet bende dunden beri yiyorum ananas ve kabak cekirdegi.bugun saat 3ten sonra hafif bi bel agrim oldu.simdide ata ara oluyor.rabbim.korusun bebeisimizi

Benimde aynısı oldu canım 6. Haftada düşük sonrası kürtaj oldum ilk denemede ikincide hiç tutmadı üçüncüyü denicem Allah kısmet ederse
Cnm benim sanada çok geçmiş olsun.. İnşallah 3. denemende herşey çok güzel gider.. Umudunu kaybetme.. Bende 2. denemem için rehl olmayı bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…