2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

hamilelik hormonlar canim. her dönemin ayri ayri belirtileri var. benim esim herseye hamilesin normaldir diyor
benimde ev islerini yapamamak, yemek yapamamak, yiyememek moralimi bozuyor bu aralar. benimde mutfağa girince aglamak geliyor

Gunaydinnn kizlar ben cuma itibariyle adet oldum çok şükür ama çok az oluyorum normal mi sizce normalde 2-3.günler çok olurdum ama az geliyor çok endişeleniyorum

Gunaydinnn kizlar ben cuma itibariyle adet oldum çok şükür ama çok az oluyorum normal mi sizce normalde 2-3.günler çok olurdum ama az geliyor çok endişeleniyorum
Sanirim bü sefer herzaman ki adet gibi olmicak yavaş yavaş gelicek sonra çoğalır biarzda uzun sürer bence inşallah ne iyi şekilde bunuda atlatırsın canim

Aynen bende valla oruçtan ramazan bide allah kabul ederse kuran okuyorum inşallah hatim edicem geç başladım biraz bakalım
Canim inşallah sorunsuz atlatırsın bunuda atlatırsan yeni tedaviyedaha iyi odaklanırsin belki

Canım geçmiş olsun dış gebelik yasamissin bende dış gebelik geçirdim adetim az geliyor deyince yazayım dedim benim ilk adetim dolu dolu geldi sonra iki ay dediğin gibi adetimde azalma oldu çok kafaya taktım dra gittim rahim duvarın incelmiş ise olabilir dedi baktı sorun yok dedi hormon testi yaptı fsh fırlamış benim yumurta rezervi azlığı dedi ki ben pkoluydum ben çok şaşırdım bu değerle tüp bebek bile olmaz dedi bir ay sonra testi tekrarlicaz düşebilir çok stresli zamanlar gecirdin dedi dış gebelik yüzünden inşallah senin böyle değildir bir doktora git hormon testi yaptir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…