2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Peki sonra duzeldimi rezervin ne oldu sonra
Daha yeni öğrendim bakalım bir ay sonra gitcem nasıl olacak inşallah düşer pkoluydum nefret ediyordum ama beterin de beteri varmış şimdi de ınş pkolu olurum tekrardan diyorum çünkü çok yumurta oluyor tedavide

günaydın arkadaşlar...
kızlar ya bu koca kari laflari beni deli etmeye basladi. hamileligi zorlastirmak icin ellerinden daha doğrusu dillerinden geleni yapiyorlar. herkes haddi olmayan herseye burnunu sokuyor. neymis hamilelikte her canin istedigi yenilmeliymis yoksa çocuğun bi tarafi eksikk olurmus, yok şaşı olurmuş.
ya kizlar ben resmen dağın başında bir yerde oturuyorum zaten ufacik köy gibi bir ilce.
ilk zamanlar canim hamburger kola mayanöz canim cekiyordu sadece mayanöz cok cok az yedim ama digerlerini yemedim zararli yani neymis yemeliymisim.
daha bir cok sey. kullandigim ilaca, yapacagim odaya alacagim beşiğe kadar herkesin bir fikri var hemile olan benmiyim onlar mi bilmiyorum.

Canım kimsenin karışmaya hakki yokkk sana kimseyi karisttirma ben hiç sevmem müdahale edilmesine .cahil değilsin ki az cok herseyi okuyoruz biliyoruz...ağzı olan konuşur laf söyleyen çok olur pek umursama sen sikma canini istedigin seyleri tabi yiyeceksin abartmadan nefsin korelsin sadece.benimde cnm.isterdi hep zararli seylei az da olsa yedim napim
Kizimin.odasini da kendi zevkime.göre dosedim.aldigim kıyafetlere bile karisyliyolardi
..

haklisin canim karistirmamak en güzeli. cevaplarini verip oturtmak lazim yerlerine. zaten evde varsa imkanim varsa azicik da olsa yiyiyorum ama her canim istedigini yersek ne olur bilemiyorum. zor canim zorr valla.
hee bidd ikize bakmak zormus kolay degilmis biri bile zormus. imsanlar hanvi sartlar altinda bebek sahibi oldugumuzu bilmeyince konusuyor iste.

Canim herkese aaaa cok iyi oldu iyiki uyardiniz beni de sen isine bak tersledinmi ustune ustune gelirler ozellkli esinin ailesi benimkilerde cok mudehaleci ben diklesince onlarda uzatiyor yada esimin uzerine atiyorum ay siz dogru soyluyorsunuz ama iste mehmet boyle yapmami istiyor duyorum seslerini kesiyorlar.taktik bu bende sen stres olma yeterki.....

Gunaydinnn kizlar ben cuma itibariyle adet oldum çok şükür ama çok az oluyorum normal mi sizce normalde 2-3.günler çok olurdum ama az geliyor çok endişeleniyorum
Doktor kontrole çağırmadimi canim sen git yinede hormon testlerinide yaptır saglik ocağında topla sonuçlarını da git kafan rahat eder sorun varsa onlem alınır tedavin baslamadan

ayy canim valla bir yol bulmam lazim, yoksa bunlar daha cokk canimi sıkar. esim hee de gec diyor. biz ostedigimizi yapariz diyor da gelde bana anlat

ayy canim valla bir yol bulmam lazim, yoksa bunlar daha cokk canimi sıkar. esim hee de gec diyor. biz ostedigimizi yapariz diyor da gelde bana anlat
Esin senin arkanda duruyirsa sorun yok bosver hiç canını sıkma kötü olmaya da gerek yok tamam de bildiğini yap

zeymuss bişey soracam kullandığın ilaçları ne zaman bıraktın estroferm progestan folbiol kullaniyorum hala tüp bebek druma gitmiyorum artık ne zaman bırakmam gerektiğini sormadım sen şu an neler kullanıyorsun

canim benim ilaclarim kademeli bir sekilde 11 haftanin baslarinda bitmisti. sadece önlem amacli kan sulandirici igne kalmisti onu kullaniyorum 3 günde bir. folik asiti yeni biraktim doktorum kutu bitene kadar kullan dedi ama icinde cok fazla var bende biraktim. esyrofemi ne kadar kullaniyorsun

Günde 3 tane kullaniyorum artık hiç kullanasim yok sanki midemi onlar bulandiriyir gibi agzimin hiç tadı yok

Günde 3 tane kullaniyorum artık hiç kullanasim yok sanki midemi onlar bulandiriyir gibi agzimin hiç tadı yok
canim bu haftada azalmasi lazim sanki estrofem.doktoru arayip sorma sansin yok mu? yada gittigin doktor bisey demiyor mu? benim de midemi berbat yapiyordu bu ilav

canim bu haftada azalmasi lazim sanki estrofem.doktoru arayip sorma sansin yok mu? yada gittigin doktor bisey demiyor mu? benim de midemi berbat yapiyordu bu ilav
Yarın kontrolüm var gidince sorayım bi onikinci haftaya kadar kullanılacak diye haturliyurum o yüzden şimdiye kadar hiç sormadım bakalım ne diyecek kan ilacı başlıyorlar hatta aile hekimi d vitamini damla verdi 12.haftadan sinra kullan diye bu kadar ilaç yüklenmesini de hiç sevmiyorum

Ben bidaha ki adete gidecem tekrar raporu çıkartmak için hormon testleri genetik testler ve rahim filmi gerekli tüm testlerim yaptiracam

Hep öyle olur doğur bak daha neler diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…