- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.561
Bidaha ki ay adet olunca gidecem bu tam ne olduğunu anlamadım birden geldi bakalım nasıl sonuçlar cikacakDoktor kontrole çağırmadimi canim sen git yinede hormon testlerinide yaptır saglik ocağında topla sonuçlarını da git kafan rahat eder sorun varsa onlem alınır tedavin baslamadan
bende hic sevmiyorum canim. sıkıntı geldi ilaclardan. bende decavit vitamin kullaniyorum. dikişten dolayi antibiyotik de kullaniyorumYarın kontrolüm var gidince sorayım bi onikinci haftaya kadar kullanılacak diye haturliyurum o yüzden şimdiye kadar hiç sormadım bakalım ne diyecek kan ilacı başlıyorlar hatta aile hekimi d vitamini damla verdi 12.haftadan sinra kullan diye bu kadar ilaç yüklenmesini de hiç sevmiyorum
en sevmedigim sey canim. baskasinin isine karismak anneligine karismak ama herkes bizim gibi olmuyor malesefHep öyle olur doğur bak daha neler diyecekler
Nasıl oldun canım adetin normale dondumuBidaha ki ay adet olunca gidecem bu tam ne olduğunu anlamadım birden geldi bakalım nasıl sonuçlar cikacak
Iyi olur canım kac doktora gittiysem rahim filmi çektirmeye gerek yok dedi ben cektirmiycem yarın genetik test için gidiyorum bakalım hayırlısı olsunBen bidaha ki adete gidecem tekrar raporu çıkartmak için hormon testleri genetik testler ve rahim filmi gerekli tüm testlerim yaptiracam
Hayır bitmek üzere kahverengiye döndü ve az oldu pedi doldurmayacak kadar olunca peçete kullanmaya karar verdimNasıl oldun canım adetin normale dondumu
Ben çektirmedim ama pişman oldum çünkü rahim ağzında yapisiklik olduğu anlaşıldı bana da hiç gerek görmediler ama ben bu kez cektirecem duş gebelik sonrasi belki iltihap felan kalmış olabilirIyi olur canım kac doktora gittiysem rahim filmi çektirmeye gerek yok dedi ben cektirmiycem yarın genetik test için gidiyorum bakalım hayırlısı olsun
Dikisle ilgili sıkıntı yok demi antibiyotik de bitsin tek ilaca dusecen inşallah Allahım hayurlisiyla tamamına erdirsin sıkıntısiz dertsiz kedersiz inşallahbende hic sevmiyorum canim. sıkıntı geldi ilaclardan. bende decavit vitamin kullaniyorum. dikişten dolayi antibiyotik de kullaniyorum
hepimizin canim insallah saglikli sıkıntısız hamilelikler yassyalim insallah.dikis korktugum kadar olmadi sükür,arada ağri yapiyor ama o da gecer heraldeDikisle ilgili sıkıntı yok demi antibiyotik de bitsin tek ilaca dusecen inşallah Allahım hayurlisiyla tamamına erdirsin sıkıntısiz dertsiz kedersiz inşallah
Rahim flimi mi cektirice histeroskopi miBen çektirmedim ama pişman oldum çünkü rahim ağzında yapisiklik olduğu anlaşıldı bana da hiç gerek görmediler ama ben bu kez cektirecem duş gebelik sonrasi belki iltihap felan kalmış olabilir
Rahim filmi yani hsg cektirecemRahim flimi mi cektirice histeroskopi mi
aynen canim bende oyle yapiyorumBende çok giremiyorum ama aklım burda bazen girip bakıp çıkıyorum kimde ne var diye
iyi olmana sevindim canim allah daim etsinBen iyiyim
Benim Dr emin olamadı tüp bebek Dr sorduk. Keseyi görünce bırakın demişti. Çok olmuş sanki özel bi durum mu acaba sor kesinlikleGünde 3 tane kullaniyorum artık hiç kullanasim yok sanki midemi onlar bulandiriyir gibi agzimin hiç tadı yok
Senin cinsiyet ne zaman belli olacakBenim Dr emin olamadı tüp bebek Dr sorduk. Keseyi görünce bırakın demişti. Çok olmuş sanki özel bi durum mu acaba sor kesinlikle
Canım haftaya kaldı yaa Pzt gıdıcez doktorum izne çıkmış bi hafta.Senin cinsiyet ne zaman belli olacak
Ayyy sabırsızlıkla bekliyorumCanım haftaya kaldı yaa Pzt gıdıcez doktorum izne çıkmış bi hafta.başka doktora da gitmek ıstemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?