2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Doktor kontrole çağırmadimi canim sen git yinede hormon testlerinide yaptır saglik ocağında topla sonuçlarını da git kafan rahat eder sorun varsa onlem alınır tedavin baslamadan
Bidaha ki ay adet olunca gidecem bu tam ne olduğunu anlamadım birden geldi bakalım nasıl sonuçlar cikacak

bende hic sevmiyorum canim. sıkıntı geldi ilaclardan. bende decavit vitamin kullaniyorum. dikişten dolayi antibiyotik de kullaniyorum

Ben bidaha ki adete gidecem tekrar raporu çıkartmak için hormon testleri genetik testler ve rahim filmi gerekli tüm testlerim yaptiracam
Iyi olur canım kac doktora gittiysem rahim filmi çektirmeye gerek yok dedi ben cektirmiycem yarın genetik test için gidiyorum bakalım hayırlısı olsun

Iyi olur canım kac doktora gittiysem rahim filmi çektirmeye gerek yok dedi ben cektirmiycem yarın genetik test için gidiyorum bakalım hayırlısı olsun
Ben çektirmedim ama pişman oldum çünkü rahim ağzında yapisiklik olduğu anlaşıldı bana da hiç gerek görmediler ama ben bu kez cektirecem duş gebelik sonrasi belki iltihap felan kalmış olabilir

bende hic sevmiyorum canim. sıkıntı geldi ilaclardan. bende decavit vitamin kullaniyorum. dikişten dolayi antibiyotik de kullaniyorum
Dikisle ilgili sıkıntı yok demi antibiyotik de bitsin tek ilaca dusecen inşallah Allahım hayurlisiyla tamamına erdirsin sıkıntısiz dertsiz kedersiz inşallah

Dikisle ilgili sıkıntı yok demi antibiyotik de bitsin tek ilaca dusecen inşallah Allahım hayurlisiyla tamamına erdirsin sıkıntısiz dertsiz kedersiz inşallah
hepimizin canim insallah saglikli sıkıntısız hamilelikler yassyalim insallah.dikis korktugum kadar olmadi sükür,arada ağri yapiyor ama o da gecer heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…