- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 36
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.581
Ben de oluyorum meraktan. Hareket lerini de hissetmiyorum henüz. Bulantılarım da geçti biraz da korkuyorum açıkçasıAyyy sabırsızlıkla bekliyorum
Teşekkür ederim bugün druma sordum 112.hadtaya kadar dedi hem estrifem hem de progestan a devam hatta kanamam oldu diye proluton iğne var bi de haftalik onada devsm yarın da tüp bebek druma soracam herkesin farklı uygulaması var niye bu işin standardı yok ki sonuçta tahlile bakıp kullan demiyirlar ya size sürekli tahlil yapılıyor mu bugün ultrason baktı ama tahlil istenmediBenim Dr emin olamadı tüp bebek Dr sorduk. Keseyi görünce bırakın demişti. Çok olmuş sanki özel bi durum mu acaba sor kesinlikle
Canım tahlil yapılmıyo hiç bana da. Tüp bebekte kullanılan ilaçlar aynı aslında ama kişiye özel yine de ondan bu farklılıklarTeşekkür ederim bugün druma sordum 112.hadtaya kadar dedi hem estrifem hem de progestan a devam hatta kanamam oldu diye proluton iğne var bi de haftalik onada devsm yarın da tüp bebek druma soracam herkesin farklı uygulaması var niye bu işin standardı yok ki sonuçta tahlile bakıp kullan demiyirlar ya size sürekli tahlil yapılıyor mu bugün ultrason baktı ama tahlil istenmedi
Bidahaki muayenemizde rutin bakılan tahlilleri isteyelim en azından sekere tiroidlere idrara tekrar bskilsin aradan aylar geçiyor Allaha emanetiz Rabbim bizi korusun esirgesin belalardan sıkıntılardanHayır
Canım tahlil yapılmıyo hiç bana da. Tüp bebekte kullanılan ilaçlar aynı aslında ama kişiye özel yine de ondan bu farklılıklar
Rabbim inşallah tez zamanda ameliyat vesilesiyle sağlığına kavusurGünaydın arkadaşlar...
Babam yarın sabah baybass ameliyatina girecek dualarinizi esirgemeyin ne olur
Hayırlısıyla atlatır çıkar inşallah sağlığına kavuşur..
Insallah canım mübarek günlerde allab yardımcınız olsun safi ismiyle saglik sihhat versinGünaydın arkadaşlar...
Canım bence sen normal yolla hamile kalabilirsin bi bence esin ve sen genetik testler de yaptır ben bi dahaki aya onları yatiracamTünaydın kızlar bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim.
Hızlı hareketli 0 dan%30 a
Yavas ileri hareketli 0 dan%30 a
Yerinde hareketli %5 den %20 ye
Hareketsiz %95 ten %20 ye
Sperm sayisi 22 milyondan 20 ye
Motilite %0 dan % 60
Son iki testin karşılaştırmasını yaparmisiniz motilite nedir anlamadım doktor bu ddeğerle nkral gebelik bile olabilir demis sasirdim ne düşünecegimi
Evet canım ileri hızlı olması gerek benim eşimde hiç yok ondanHızlı hareketlimi gebelik için önemli olan deger
Bence değerleriniz düzelmiş hızlı hareketli ile yavaş ileri hareketli toplamı yüzde 50 olması gerekirken sizin 60 olmuş maşallah doğal olarak süpriz gebelik olur inşallahTünaydın kızlar bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim.
Hızlı hareketli 0 dan%30 a
Yavas ileri hareketli 0 dan%30 a
Yerinde hareketli %5 den %20 ye
Hareketsiz %95 ten %20 ye
Sperm sayisi 22 milyondan 20 ye
Motilite %0 dan % 60
Son iki testin karşılaştırmasını yaparmisiniz motilite nedir anlamadım doktor bu ddeğerle nkral gebelik bile olabilir demis sasirdim ne düşünecegimi
Doktor neye bakarak klomen kullanacak doktor mu yazdı bi de bence artık tup düşünme çünkü değeriniz iyi normal yolla kalabilirsinAyyy inşallah ya bakalım o dan buralara ilaçsız tedavisiz sadece alkol ve sigarayı azaltarak gelmiş bugun klomen ve neofortil başlıycak bir dahaya bakalimsonuc ne olur tup bebekte sansimiz artar insallah
İnss en kısa zamanda babacigin sağlığına kavuşsun cnmGünaydın arkadaşlar...
Canım benim yasimdan dolayı rezervler iyiyken sansa birakmak istemiyorum kismet eylüle kadar iki ay var rabbim isterse verir dua edelim kimseyi yormasin bizide yormasinDoktor neye bakarak klomen kullanacak doktor mu yazdı bi de bence artık tup düşünme çünkü değeriniz iyi normal yolla kalabilirsin
Hayirli olsun inşallah bize de nasip olur bende kızımın olmasını çok istiyorumKızlar günaydın doktordan geliyorum şimdi her şey çok güzel çıktı. Kızımız olacakmıs
İnşallah canım rabbim herkese nasip etsinHayirli olsun inşallah bize de nasip olur bende kızımın olmasını çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?