2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Benim Dr emin olamadı tüp bebek Dr sorduk. Keseyi görünce bırakın demişti. Çok olmuş sanki özel bi durum mu acaba sor kesinlikle
Teşekkür ederim bugün druma sordum 112.hadtaya kadar dedi hem estrifem hem de progestan a devam hatta kanamam oldu diye proluton iğne var bi de haftalik onada devsm yarın da tüp bebek druma soracam herkesin farklı uygulaması var niye bu işin standardı yok ki sonuçta tahlile bakıp kullan demiyirlar ya size sürekli tahlil yapılıyor mu bugün ultrason baktı ama tahlil istenmedi

Hayır
Canım tahlil yapılmıyo hiç bana da. Tüp bebekte kullanılan ilaçlar aynı aslında ama kişiye özel yine de ondan bu farklılıklar

Hayır

Canım tahlil yapılmıyo hiç bana da. Tüp bebekte kullanılan ilaçlar aynı aslında ama kişiye özel yine de ondan bu farklılıklar
Bidahaki muayenemizde rutin bakılan tahlilleri isteyelim en azından sekere tiroidlere idrara tekrar bskilsin aradan aylar geçiyor Allaha emanetiz Rabbim bizi korusun esirgesin belalardan sıkıntılardan

Tünaydın kızlar bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim.
Hızlı hareketli 0 dan%30 a
Yavas ileri hareketli 0 dan%30 a
Yerinde hareketli %5 den %20 ye
Hareketsiz %95 ten %20 ye
Sperm sayisi 22 milyondan 20 ye
Motilite %0 dan % 60

Son iki testin karşılaştırmasını yaparmisiniz motilite nedir anlamadım doktor bu ddeğerle nkral gebelik bile olabilir demis sasirdim ne düşünecegimi

Günaydın arkadaşlar...
Babam yarın sabah baybass ameliyatina girecek dualarinizi esirgemeyin ne olur
Hayırlısıyla atlatır çıkar inşallah sağlığına kavuşur..
Insallah canım mübarek günlerde allab yardımcınız olsun safi ismiyle saglik sihhat versin

Canım bence sen normal yolla hamile kalabilirsin bi bence esin ve sen genetik testler de yaptır ben bi dahaki aya onları yatiracam

Bence değerleriniz düzelmiş hızlı hareketli ile yavaş ileri hareketli toplamı yüzde 50 olması gerekirken sizin 60 olmuş maşallah doğal olarak süpriz gebelik olur inşallah

Ayyy inşallah ya bakalım o dan buralara ilaçsız tedavisiz sadece alkol ve sigarayı azaltarak gelmiş bugun klomen ve neofortil başlıycak bir dahaya bakalimsonuc ne olur tup bebekte sansimiz artar insallah

Ayyy inşallah ya bakalım o dan buralara ilaçsız tedavisiz sadece alkol ve sigarayı azaltarak gelmiş bugun klomen ve neofortil başlıycak bir dahaya bakalimsonuc ne olur tup bebekte sansimiz artar insallah
Doktor neye bakarak klomen kullanacak doktor mu yazdı bi de bence artık tup düşünme çünkü değeriniz iyi normal yolla kalabilirsin

Doktor neye bakarak klomen kullanacak doktor mu yazdı bi de bence artık tup düşünme çünkü değeriniz iyi normal yolla kalabilirsin
Canım benim yasimdan dolayı rezervler iyiyken sansa birakmak istemiyorum kismet eylüle kadar iki ay var rabbim isterse verir dua edelim kimseyi yormasin bizide yormasin

Günaydın arkadaşlar

flzask2003 cnm Allah babaciginin yardımcısı olsun inss şafi adıyla şifa olsun dualarım sizinle cnm güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…