- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.601
ayy masallah canim. cinsiyetler gelmeye basladi. bende bugun gidecegim doktora daha dogrusuu doktorumu degistirecegim. üniv. özel randevu aldim bakalim nasil bir doktor bekliyor bizi. insallah cinsiyetlerini bende ögrenirim bugunKızlar günaydın doktordan geliyorum şimdi her şey çok güzel çıktı. Kızımız olacakmıs
Maşallah cnm demek prenses geliyor sağlıkla al inş kucağınaKızlar günaydın doktordan geliyorum şimdi her şey çok güzel çıktı. Kızımız olacakmıs
İnşallah canım öğrenirsin. Seninki daha heyecanlı Ayyy ne güzel iki tane birden belki biri kız biri erkektirayy masallah canim. cinsiyetler gelmeye basladi. bende bugun gidecegim doktora daha dogrusuu doktorumu degistirecegim. üniv. özel randevu aldim bakalim nasil bir doktor bekliyor bizi. insallah cinsiyetlerini bende ögrenirim bugun
Evet canım prensesımız geliyor.Maşallah cnm demek prenses geliyor sağlıkla al inş kucağına
Ayyyy severiz biz o minnagi zeynep kızımız sağlıkla gel dünyayaZeynep le tanışın teyzeleri
Hadi bakalım senin minnoslar belki gösterir bugün bende üniversite hastanesine Prof a gitcem öyle karar verdim iki dr arasında kaldım Erciyes Üniversitesi nde tanıdık birini bulup ta soramadim inşallah iyi biriyle karsilasalim ikiz diye istedikleri muayene ücretini biliyirsun değil mi Allahım maddi manevi güç versinayy masallah canim. cinsiyetler gelmeye basladi. bende bugun gidecegim doktora daha dogrusuu doktorumu degistirecegim. üniv. özel randevu aldim bakalim nasil bir doktor bekliyor bizi. insallah cinsiyetlerini bende ögrenirim bugun
allahim hayirli merhametli doktorlarla karsilastirsin canim. bende ikiz diyr her doktora godemiyorum, cevremde ikiz olup hic de iyi örnekler yok.bende bursa da uludag üniversitesine godecegim. muayene ücretine 120 dediler, her seferinde mi aliniyor bilmiyorum gidince öğrenicez bakalimHadi bakalım senin minnoslar belki gösterir bugün bende üniversite hastanesine Prof a gitcem öyle karar verdim iki dr arasında kaldım Erciyes Üniversitesi nde tanıdık birini bulup ta soramadim inşallah iyi biriyle karsilasalim ikiz diye istedikleri muayene ücretini biliyirsun değil mi Allahım maddi manevi güç versin
hayirlisi canim saglikla gelsinlerde cinsiyetleri hic önemli değil. hepsi bizim yavrumuz. senin prenses de büyümüs masallah masallahİnşallah canım öğrenirsin. Seninki daha heyecanlı Ayyy ne güzel iki tane birden belki biri kız biri erkektir
Aminnn inşallah canim Allahım yardimcimiz olsun hayurla sağlıkla gelsinler inşallah dikkat edecez artık benim çevremde ikiz hamile kimse yok bizim bi ablanin varçocuklar 10 yasin ustundeler 38.hafta ya kadar beklemis dogacsklari yoktu diyor inşallah bizde sıkıntısiz geciririz elimizden geleni yapıyoruz senin muayene ücreti iyiymiş ilk muayene 500 ikiz oldugu icin sonra 230 a dusuyirmus sürekli gidersen hep diyorum Allahım maddi manevi güç versinallahim hayirli merhametli doktorlarla karsilastirsin canim. bende ikiz diyr her doktora godemiyorum, cevremde ikiz olup hic de iyi örnekler yok.bende bursa da uludag üniversitesine godecegim. muayene ücretine 120 dediler, her seferinde mi aliniyor bilmiyorum gidince öğrenicez bakalim
Zeynep le tanışın teyzeleri
Maşallah Allah bagislasin hemide normal doğum yapmış helal olsunİstanbulda olanlar için ablamın doktorunu tavsiye edebilirim Anadolu yakasında çok tecrubeli bir doktor bu arada ablamın ikizleri var kız ve erkek ve normal doğum yapti
Doktoru ve ebesi çok tecrubeli mis hatta bana istanbula götürüp doktoruma muayene ettirecek seni deyip duruyor bi arkadaşı da sürekli düşük yapiyormus onu da kendi doktoruna götürmüş ve kadin sağ salim çocuğunu kucağına almisMaşallah Allah bagislasin hemide normal doğum yapmış helal olsun
İşini güzel yapan insanlara hayranım inşallah bizlerde ıyi insanlarla karsilasalim istanbulda olanlar dusunebilir her zaman denk gelmiyo boyke tecrübeli ekipDoktoru ve ebesi çok tecrubeli mis hatta bana istanbula götürüp doktoruma muayene ettirecek seni deyip duruyor bi arkadaşı da sürekli düşük yapiyormus onu da kendi doktoruna götürmüş ve kadin sağ salim çocuğunu kucağına almis
Bende o yüzden dedim istanbul Anadolu yakasında olanlara ismini adresini alabilirim ablamdanİşini güzel yapan insanlara hayranım inşallah bizlerde ıyi insanlarla karsilasalim istanbulda olanlar dusunebilir her zaman denk gelmiyo boyke tecrübeli ekip
aynen canim allahim maddi manevi güc versin. tedaviler derken epey sıkıntı cektik bizde. ben bugun giittim doktora yardimci doçent üniversitede bakiyor. disarida kendi özel muayenehanesinde bakanlar epey ücret aliyormus,, onlara gücüm yetmez malesef. benim bebislerden birine kız dedi biri net görünmüyor dedi, gecen sefer diger doktorum da biri erkek digeri görünmüyor demisti. bakalim tam sonuc ne olacakAminnn inşallah canim Allahım yardimcimiz olsun hayurla sağlıkla gelsinler inşallah dikkat edecez artık benim çevremde ikiz hamile kimse yok bizim bi ablanin varçocuklar 10 yasin ustundeler 38.hafta ya kadar beklemis dogacsklari yoktu diyor inşallah bizde sıkıntısiz geciririz elimizden geleni yapıyoruz senin muayene ücreti iyiymiş ilk muayene 500 ikiz oldugu icin sonra 230 a dusuyirmus sürekli gidersen hep diyorum Allahım maddi manevi güç versin
cok sevindim canim hayirlisiyla kucaginada almayi nasipmetsin cimcimeyiKızlar günaydın doktordan geliyorum şimdi her şey çok güzel çıktı. Kızımız olacakmıs
cok gecmis olsun canim tez zamanda sagligina kavusur insllah babanGünaydın arkadaşlar...
Babam yarın sabah baybass ameliyatina girecek dualarinizi esirgemeyin ne olur
Hayırlısıyla atlatır çıkar inşallah sağlığına kavuşur..
kizlar çoğunlukta mi gidiyor ki ne hadi hayırlısı olsun Allahım sağlık versin gerisi önemli değil nasıl Dru sevdin mi inşallah ilgilidiraynen canim allahim maddi manevi güc versin. tedaviler derken epey sıkıntı cektik bizde. ben bugun giittim doktora yardimci doçent üniversitede bakiyor. disarida kendi özel muayenehanesinde bakanlar epey ücret aliyormus,, onlara gücüm yetmez malesef. benim bebislerden birine kız dedi biri net görünmüyor dedi, gecen sefer diger doktorum da biri erkek digeri görünmüyor demisti. bakalim tam sonuc ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?