- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
allah rast getirsin canım. dualarımız seninle bende adetimi bekliyorum inşaallah beklemeden gelirde haffta sonu başlarımYarın transferim var, dua edin hayırlı ve güzel geçsin nolur. Kalan arkadaşları listeye eklicem akşam, bugün biraz yoğun bir gün ama aklımda.. Trasferim her şey yolunda giderse saat 10 da
İnşallah canım benimHadi gözün aydın cnm herşey yolunda gider inşallah güzel haberini alırız ALlah yardimcin olsun..
Allah yardımcın olsun canım inşallah embriyoların seni bir ömür boyu bırakmaz :)Yarın transferim var, dua edin hayırlı ve güzel geçsin nolur. Kalan arkadaşları listeye eklicem akşam, bugün biraz yoğun bir gün ama aklımda.. Trasferim her şey yolunda giderse saat 10 da
Allah işini rast getirsin sımsıkı tutunsunlar inşallahYarın transferim var, dua edin hayırlı ve güzel geçsin nolur. Kalan arkadaşları listeye eklicem akşam, bugün biraz yoğun bir gün ama aklımda.. Trasferim her şey yolunda giderse saat 10 da
Hayırlı olsun cnm inss basladigin gibi guzel sonuclansinArkadaşlar bugün adet oldum yarın tedavim başlıyor Allah ın izniyle çok heyecanlıyım :) Allah yardımcımız olsun hepimizin
Bana ertesi gün transfer etmişlerdi 3.gün embriyosuydulararkadaşlar aklıma bişey takıldı. daha tedaviye başlamadım ama benim embriyolar donduruldu. bunlar çözüldükten ne kadar zaman sonra transfer yapılıyor. 3.gün donduruldu bu arada
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun inşallahHerkese merhaba ;
32 yaşındayım. 4 Kez aşılama denemdimsebepsiz infertilite malesef. Ben de bu ay ilk tüp bebek denememi yaptım beklemedeyim. 32 yumurta toplandı 23 tanesi döllenmiş. Bundan 14 tanesi 5. güne kaldı. Çok şükür bugüne kadar herşey yolunda gitti. İlk denemem olduğu için tek embriyo transfer ettirdim. 12 MArtta kısmetse sonucu alacağım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Listeye beni de ekleyebilirsiniz. İnşallah herkesin iyi haberlerini alırız ...
Ayni gun !arkadaşlar aklıma bişey takıldı. daha tedaviye başlamadım ama benim embriyolar donduruldu. bunlar çözüldükten ne kadar zaman sonra transfer yapılıyor. 3.gün donduruldu bu arada
Arkadaslar insallah bebekleriniz sizi birakmaz ben de tedavideyim yarinyumurta kontrolum olacak beni de listeye ekleyebilrsnz :)Ayni gun !
Gerçekten öyle sabırla sinaniyoruz.zaman geçmiyor sanki saat koskoca bir gün gibi birde iki arkadaşımın negatifle sonuçlandıEn çok ihtiyacımız olan sanırım sabır ve kafamızın dağılması ama ne çare...
Teşekkür ederim cevabın için hoş buldum bu aradaHoşgeldin arkadaşım..bahcacinin umut tüp bebekte rapor geciyo ama karşı fulya şubesinde gecmiyo sanırım öyle biliyorum
Teşekkür ederimUmut tüp bebekte geçerli canım fulyadaki merkezde geçmiyor
Hayırlısı olsun canım, güzel haberlerini alacağız allahın izniyle... Başarılar diliyorum yarın sanaYarın transferim var, dua edin hayırlı ve güzel geçsin nolur. Kalan arkadaşları listeye eklicem akşam, bugün biraz yoğun bir gün ama aklımda.. Trasferim her şey yolunda giderse saat 10 da
teşekkürler canım. merak ettim nasıl olacak diye sabırsızlık zor valla adet olaydım iyidiOTE="rosebady, post: 45491863, member: 392542"]Bana ertesi gün transfer etmişlerdi 3.gün embriyosuydular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?