2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Yarın transferim var, dua edin hayırlı ve güzel geçsin nolur. Kalan arkadaşları listeye eklicem akşam, bugün biraz yoğun bir gün ama aklımda.. Trasferim her şey yolunda giderse saat 10 da
allah rast getirsin canım. dualarımız seninle bende adetimi bekliyorum inşaallah beklemeden gelirde haffta sonu başlarım

Yarın transferim var, dua edin hayırlı ve güzel geçsin nolur. Kalan arkadaşları listeye eklicem akşam, bugün biraz yoğun bir gün ama aklımda.. Trasferim her şey yolunda giderse saat 10 da
Allah işini rast getirsin sımsıkı tutunsunlar inşallah

Herkese merhaba ;
32 yaşındayım. 4 Kez aşılama denemdim sebepsiz infertilite malesef. Ben de bu ay ilk tüp bebek denememi yaptım beklemedeyim. 32 yumurta toplandı 23 tanesi döllenmiş. Bundan 14 tanesi 5. güne kaldı. Çok şükür bugüne kadar herşey yolunda gitti. İlk denemem olduğu için tek embriyo transfer ettirdim. 12 MArtta kısmetse sonucu alacağım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Listeye beni de ekleyebilirsiniz. İnşallah herkesin iyi haberlerini alırız ...

arkadaşlar aklıma bişey takıldı. daha tedaviye başlamadım ama benim embriyolar donduruldu. bunlar çözüldükten ne kadar zaman sonra transfer yapılıyor. 3.gün donduruldu bu arada

arkadaşlar aklıma bişey takıldı. daha tedaviye başlamadım ama benim embriyolar donduruldu. bunlar çözüldükten ne kadar zaman sonra transfer yapılıyor. 3.gün donduruldu bu arada
Bana ertesi gün transfer etmişlerdi 3.gün embriyosuydular

Hoşgeldin cnm hayırlı olsun inşallah

OTE="rosebady, post: 45491863, member: 392542"]Bana ertesi gün transfer etmişlerdi 3.gün embriyosuydular[/QUOTE]
teşekkürler canım. merak ettim nasıl olacak diye sabırsızlık zor valla adet olaydım iyidi

En çok ihtiyacımız olan sanırım sabır ve kafamızın dağılması ama ne çare...

En çok ihtiyacımız olan sanırım sabır ve kafamızın dağılması ama ne çare...
Gerçekten öyle sabırla sinaniyoruz.zaman geçmiyor sanki saat koskoca bir gün gibi birde iki arkadaşımın negatifle sonuçlandı inş burdaki arkadaşlardan güzel haberler alırız da moralim iz yükselir

Hayırlısı olsun canım, güzel haberlerini alacağız allahın izniyle... Başarılar diliyorum yarın sana

OTE="rosebady, post: 45491863, member: 392542"]Bana ertesi gün transfer etmişlerdi 3.gün embriyosuydular
teşekkürler canım. merak ettim nasıl olacak diye sabırsızlık zor valla adet olaydım iyidi[/QUOTE]
İnss sorunsuz atlatirsin cnm

merhaba arkadaşlarr

rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahh

bende bu cuma başladım iğnelerime salı günü kontrolüm var.
puregon 300ml.verdi bana siizinkiler de aynı iğnemi acaba
birde bana hiç kan tahlili yaptırmadı dr.um ben eski tahlillerimi götürmüştüm onları kaydetti.sizlerden istedimi acaba??
bizimki sebepsiz hiçbir sorun yok...
bu arada ben 30 yaşındayım , 5.5 senelik evli ve 1 kez aşılama yaptırdım.
tedavimi bahçelievler medicalpark ta başladım inşallah ilk ve son olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…