2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Canım rabbim babana şu mübarek ramazan ayı hürmetine Şafi adıyla şifa versin size bağışlasın başınızdan eksik etmesin

Rabbim inşallah tez zamanda ameliyat vesilesiyle sağlığına kavusur

Insallah canım mübarek günlerde allab yardımcınız olsun safi ismiyle saglik sihhat versin

İnss en kısa zamanda babacigin sağlığına kavuşsun cnm hic görmemiş gibi olsun inss

Günaydın arkadaşlar

flzask2003 cnm Allah babaciginin yardımcısı olsun inss şafi adıyla şifa olsun dualarım sizinle cnm güzel haberlerini bekliyorum

cok gecmis olsun canim tez zamanda sagligina kavusur insllah baban

Canım rabbim babana şu mübarek ramazan ayı hürmetine Şafi adıyla şifa versin size bağışlasın başınızdan eksik etmesin

Aminn canlarım Allah razı nerde varsa şifa bekleyen Allahım şıu mübarek günde şifasını versin içinde babamada inşallah..

Mrb Arkadaşlar, bende yeni katıldım aranıza ben çok kararsız kaldım nereye yaptıracağım konusunda bana yardımcı olabilir misiniz ?

Selam arkadaslar hayirli cumalarimiz olsun insallah
Ben bahceci umut tup bebek merkrzine baslamayi dusunuyorum. Sgk raporum var. Dr cem bey mi yoksa dr selen hn mi henuz karar veremedim bu merkez hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?

Günaydın arkadaşlar...
Babam yarın sabah baybass ameliyatina girecek dualarinizi esirgemeyin ne olur
Hayırlısıyla atlatır çıkar inşallah sağlığına kavuşur..
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin rabbim evine yuvasına bagislasin guz3l haberlerini bekliyoruz

bende bülent beyin hastasıyım gerçekten onun bilgisine güveniyorum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…