- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.621
Rabbim kucağına almayi da nasip etsin bende kızım olmasını çok istiyordum hatta ismi bile hazirKızlar günaydın doktordan geliyorum şimdi her şey çok güzel çıktı. Kızımız olacakmıs
Rabbim inşallah tez zamanda ameliyat vesilesiyle sağlığına kavusur
Insallah canım mübarek günlerde allab yardımcınız olsun safi ismiyle saglik sihhat versin
İnss en kısa zamanda babacigin sağlığına kavuşsun cnmhic görmemiş gibi olsun inss
Günaydın arkadaşlar
flzask2003 cnm Allah babaciginin yardımcısı olsun inss şafi adıyla şifa olsun dualarım sizinle cnm güzel haberlerini bekliyorum
cok gecmis olsun canim tez zamanda sagligina kavusur insllah baban
Canım rabbim babana şu mübarek ramazan ayı hürmetine Şafi adıyla şifa versin size bağışlasın başınızdan eksik etmesin
Maşallah cnm demek prenses geliyor sağlıkla al inş kucağına
kizlar çoğunlukta mi gidiyor ki ne hadi hayırlısı olsun Allahım sağlık versin gerisi önemli değil nasıl Dru sevdin mi inşallah ilgilidir[/QUOTE
ilgili sayilir canim konuskan biri ama ortami ve ultrasan aletini begenmedim. ortam devlet hastanesi gibi. tabi ben simdiye kadar tedavi gördügum merkezde devam ediyordum. oradaki ortam cok guzeldi ama bu isler ortamla da olmuyor iste. bir kac sefer gidecegim memnun kalirsam devam edecegim. kendisinede dedim doktora karar vermedim dedim oda bir süre gel bakalim dedi. öyle yani doğana ladar karar veririz heralde
Canım inşallahS s_akaydin76 cnm maaşallah spermlerrde gayett iyi olmuss
Rabbim tedavilere gerek bırakmadan gönderiri inşallah mucizeni
Evet cnm adana başkentin hastasiyim şuan da orda tedavi görüyorumMerhaba, size sorum olacaktı siz daha önce kışla başkentte tüp bebek denediniz mi ?
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin rabbim evine yuvasına bagislasin guz3l haberlerini bekliyoruzGünaydın arkadaşlar...
Babam yarın sabah baybass ameliyatina girecek dualarinizi esirgemeyin ne olur
Hayırlısıyla atlatır çıkar inşallah sağlığına kavuşur..
peki hangi doktora gidiyorsunuzEvet cnm adana başkentin hastasiyim şuan da orda tedavi görüyorum
Tayfun beyin hastasiyimpeki hangi doktora gidiyorsunuz
Baskentin Dr iyi cnm amin inşallah cnmbende bülent beyin hastasıyım gerçekten onun bilgisine güveniyorum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?