- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 36
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.641
Yine yok kımsecıklerkizlar nerelerdesiniz
aynen yaa kac gundur sakin, oruç, bayram, yaz tatili derken kimseler kalmaz burada. sen nasilsin bulantilarin gecti mi artikYine yok kımsecıkler
Evet canım geçti çok şükür en güzel zamanlarımı yaşıyorum sanırım bi d hareketlerini hissetsem daha güzel olacakaynen yaa kac gundur sakin, oruç, bayram, yaz tatili derken kimseler kalmaz burada. sen nasilsin bulantilarin gecti mi artik
benim de kusmalarim azaldi ama tamamen gecmedi arafa hala cikariyorum.bide mide rahatsizligim var sürekli acikinca fena oluyor bulaniyor. benim önceden de mide rahatsizligim vardi sanirim o da etkiliyor. hic gececek gibi gelmiyor artik. dogunca gecer artik diyorumEvet canım geçti şükür en güzel zamanlarımı yaşıyorum sanırım bi d hareketlerini hissetsem daha güzel olacaksen naptın?
Acıkınca benim de bulanıyor canım. O normaldir herhalde. Senin ikiz ya belki o da etkılıyordur. Nasıl geçiyo? Ben ikinciye de tüp bebek yaptırmam gerekirse ikiz isteyeceğim şimdiden bunları planlıyorumbenim de kusmalarim azaldi ama tamamen gecmedi arafa hala cikariyorum.bide mide rahatsizligim var sürekli acikinca fena oluyor bulaniyor. benim önceden de mide rahatsizligim vardi sanirim o da etkiliyor. hic gececek gibi gelmiyor artik. dogunca gecer artik diyorum
rvet sanirim ikiz olunca etkileride daha fazla oluyor. olsun bakalim bebisler büyüsünde napalim. valla bende hamileliklerim böyle olacaksa iyikide ikiz diyorum. sende masallah simdiden ikinciyi düsünüyorsun masallah masallahAcıkınca benim de bulanıyor canım. O normaldir herhalde. Senin ikiz ya belki o da etkılıyordur. Nasıl geçiyo? Ben ikinciye de tüp bebek yaptırmam gerekirse ikiz isteyeceğim şimdiden bunları planlıyorum
Eşime diyorum doğumdan sonra çocuk istemezsem beni zorla dedimrvet sanirim ikiz olunca etkileride daha fazla oluyor. olsun bakalim bebisler büyüsünde napalim. valla bende hamileliklerim böyle olacaksa iyikide ikiz diyorum. sende masallah simdiden ikinciyi düsünüyorsun masallah masallah
aynen canim herseyde bir hayir vardir. senim ilk zamanlar sıkıntılı gecti. kiz sonra esine kizma se i zorluyor diyrEşime diyorum doğumdan sonra çocuk istemezsem beni zorla dedimikiz olması için de zorla dedim. Hepsi bi arada büyüsün gitsin istiyorum ama nasip işte bunu bi doguralım da ben bunu da ikiz istiyordum ama Dr istemedi şimdi varmış bi hayır diyorum ameliyat falan kaldıramazdık belki de ama kısmetse ikinciye artık
Pko genelde doğumdan sonra geçiyormuş Dr kendiliğinden hamile kalırsın dedi ama belli olmaz işte. Yine de kafam rahat 7 tane dondurulmusum var e ilk seferde tuttu üstelik bu defa o kdar ilaç da kullanmıycam baya rahatım yaniaynen canim herseyde bir hayir vardir. senim ilk zamanlar sıkıntılı gecti. kiz sonra esine kizma se i zorluyor diyr
belkide ikinci kendiliginden gelir canim. nasip kismet kafalar rahat olumca belli mi olir
Pko genelde doğumdan sonra geçiyormuş Dr kendiliğinden hamile kalırsın dedi ama belli olmaz işte. Yine de kafam rahat 7 tane dondurulmusum var e ilk seferde tuttu üstelik bu defa o kdar ilaç da kullanmıycam baya rahatım yaniaynen canim herseyde bir hayir vardir. senim ilk zamanlar sıkıntılı gecti. kiz sonra esine kizma se i zorluyor diyr
belkide ikinci kendiliginden gelir canim. nasip kismet kafalar rahat olumca belli mi olir
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin rabbim evine yuvasına bagislasin guz3l haberlerini bekliyoruz
flzask2003 canim rabbim sifalar versin babana
Selam arkadaslar hayirli cumalarimiz olsun insallah
Ben bahceci umut tup bebek merkrzine baslamayi dusunuyorum. Sgk raporum var. Dr cem bey mi yoksa dr selen hn mi henuz karar veremedim bu merkez hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
Canim ben mayısta düşük yaptım
1. bedazzld01 -HAMİLE (KIZ)
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ)
6- metceykelebek HAMİLE (KIZ)
7- Justicelinght NEGATİF
8- asklarinenguzeli-MARTTA NEGATİF -MAYISTA NEGATİF
9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE (İKİZ)
15- sevbuk MARTTA KİMYASAL GEBELİK
(NİSANDA DOĞALYOLDAN HAMİLE)
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE ( KIZ )
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25- bynkiliç HAMİLE
26- firuzem75NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE
28 -zeymus HAMİLE (İKİZ)
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk
30- karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE (İKİZ)
32 -Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34- merve1608 HAMİLE
35- chittenbik HAMİLE
36- bebeğim-gel NEGATİF
37- nispushinka NEGATİF
38- gunsa NEGATİF
39- sebanur - HAMİLE
40- demir6133 DIŞ GEBELİK
41- zeynep bal NEGATİF
42- Cnrshn1907 HAMİLE(İKİZ)
43- Cakir foto NEGATİF
44- funmeh - NEGATİF
45- yaasemintt - NEGATİF
46- hally- HAMİLE
47-Ahha - KİMYASAL GEBELİK
48- kent35- NEGATİF
49- rosebady-Haziranda başlıycak
Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah
Bende bi ben uyanigim saniyordumMerhaba kızlar Ramazan olunca pek gelip gidemiyorum maşallah hamilelerimiz cinsiyet öğrenmeye başlamış rabbim tamamına erdirsin inşallah :)
Ya kızlar bşy sorcam ben ilaçları bırakalı 23 gün oluyor 23 gündür kanamam hiç kesilmedi Dr adet düzenleyici bir ilaç verdi bitmesine üç gün kaldı ama hala kanamam devam ediyor ki Dr ilaç 21 günlük bitince adetin başlayacak dedi ilacım bitmek üzere ama benim kanamam bitmedi ki başlasın. Kimyasal yaşayıp benim gibi olan var mı normal düşükte 40 gün kanama oluyormuş ama benim ki normal bir düşük değildi ki kafam çok karışık korkuyorum da altından bşy çıkacak diye niye böyle oluyor ki
Çok sagol canım evet içimde bi sıkıntı vardı kurtajtan önce karnımda şişlik vardı kan değerlerim 2500 lerden 300 lere kadar düşmüştü sonra 50 şer 50 şer yukseliyordu inanki her günüm ağlamakla geçti diyebilirim her kafadan bi ses çıkıyordu biri kürtaj olma iyi değil digeri sonra hastalık olur bir diğeri hemen git ol diyordu azar azar kanamam geliyordu ama canımdan can alıyordu doktorumla konustum mutlaka gel dedi dış gebelik olabilir sonucu daha kotü olur dedi gercı benim tüplerim baglandi ama yinede dış gebelik olabilir dedi neyse işte sonuçta gittim kurtaj oldum şimdilik iyiyim kurtajdan hemen sonra kan degerlerimde düştü hamd olsun simdi iyiyim gibiKonuştum canım ilacı verdiği gün 8. Gündü adetin muayene etti sorun görünmüyor ilaç düzenler 21 gün sonra tekrar adet olunca 2. Günü gel dedi sonra beş altı gün geçti hala kanama devam ediyor telde aradım sordum normal fln dedi ama ben artık güvenmiyorum doğru düzgün dinlendiğinden bile emin değilim asistanı aracılığıyla söyledi zaten herkese aynı muamele yapılıyor paket program gibi oruçta olunca başka dra da gidemiyorum alttan muayene edicek diye valla kafam çok karışık aminecim ya dış gebelik mi acaba diyorum ama öyle olsa ağrı sancı duramam heralde kaç gün geçti üzerinden sonuçta bu kadar rahat olmaz diye düşünüyorum bilemedim valla
Sen kürtajdan sonra rahatladın mı cnm artık bir sıkıntın yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?