- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.661
Aynen bende daha önceki tedavilerimde doktorlardan çokkkkkk çektim ama şimdi memoriale gidiyorum çokkk iyi bi hastane çok memnunum canım sen nerde tedavi oldun
İyi olmana çok sevindim cnm çok ağır imtihanlardan geçmişsin bundan sonra herşey güzel olsun hayatında inşallahHimmmm böde kan sonucun ne durumda senin beta değerin ne kadardi
Rabbim ne istiyorsan onu sana nasip ettsin inşallah çok sagolİyi olmana çok sevindim cnm çok ağır imtihanlardan geçmişsin bundan sonra herşey güzel olsun hayatında inşallah
Ben konyadayım cnm burada nova Fertile gidiyorum kızım orada olunca orada devam ediyorum üçüncü denemeyi de orada yaparım ama yine olmazsa değiştiririm heralde en son bhcg 18 di cnm bir daha bakılmadı
Amin Canım seninde hepimizin inşallah bilmiyorum ki cnm bende değildir diye düşünüyorum 12 ile başladı 32 oldu 18 e düştü Dr kimyasal dedi bir daha test fln yapmadı zaten olsa üstünden baya bi geçti iç kanamadan giderdim heralde diye tiye alıyom artık:) hayırlısı artık eğer adetim düzene girerse belki bende seninle ağustosta tekrar denerim o zaman güzel haberler verip beraber gün sayarız inşallah :)))Rabbim ne istiyorsan onu sana nasip ettsin inşallah çok sagol
Yinede net konuşmayayım ama beta değerin bu kadar düşükse dış gebelik değildir heralda
günaydın sizede inşallah cnm amin
Canım benimki dış gebelikte biliyorsun iki kez iğne oldum sonrasında yaklaşık 2 hafta sonra adetim başladı ve hala devam ediyor bugün 12.gun ama hala geliyor az az bakalım kaç gün devam edecek ben daha doktora hiç gitmedim ikinci adetime gidecem durumum ne diye bakalım hayirlisiAmin Canım seninde hepimizin inşallah bilmiyorum ki cnm bende değildir diye düşünüyorum 12 ile başladı 32 oldu 18 e düştü Dr kimyasal dedi bir daha test fln yapmadı zaten olsa üstünden baya bi geçti iç kanamadan giderdim heralde diye tiye alıyom artık:) hayırlısı artık eğer adetim düzene girerse belki bende seninle ağustosta tekrar denerim o zaman güzel haberler verip beraber gün sayarız inşallah :)))
Hosbuldum cnmHoşgeldin cnm
Bende yiyemiyurdum estroferm i bırakınca bulantim azaldı galiba bende hızlı alacam göbeğin de çıktı mı iki tane olunca daha çabuk çıkacak gibi duruyorkizlar ya kilo almaya basladiniz mi? ben bastan beri mide kötü olduğu için 2,5 kilo vermistim. son iki haftadir iki kiloyu aldim bile. birden artiverdi kilom normal mi bu kilo fobisi var resmen ya ben almayayim bebislerim alsin kilolari
cikti canim cikti. 12.haftalarda cikmaya basladi. simdi epey büyüdü pantolanlarim olmuyor. hamile kiyafetine gectim artik.Bende yiyemiyurdum estroferm i bırakınca bulantim azaldı galiba bende hızlı alacam göbeğin de çıktı mı iki tane olunca daha çabuk çıkacak gibi duruyor
Oyy maşallahcikti canim cikti. 12.haftalarda cikmaya basladi. simdi epey büyüdü pantolanlarim olmuyor. hamile kiyafetine gectim artik.
benim bulati ve mide rahatsizligim tam gecmedi hep kati yiyecekler yiyiyorum o da biraz kilo almama sebep oldu sanrum
Canım senin süreci iyi biliyorum ama Zaman aralıklarını bilemiyorum ilk iğneyi vurulduğunda transferin kaçıncı günüydü bir de sürekli kanaman var mıydı benim sürekli kanamam var hiç kesilmedi ve öyle pek azda sayılmaz niye olduğunu anlayamıyorum ilaçları bıraktım ertesi günü başladı bir aya yaklaştı hala kesilmediCanım benimki dış gebelikte biliyorsun iki kez iğne oldum sonrasında yaklaşık 2 hafta sonra adetim başladı ve hala devam ediyor bugün 12.gun ama hala geliyor az az bakalım kaç gün devam edecek ben daha doktora hiç gitmedim ikinci adetime gidecem durumum ne diye bakalım hayirlisi
Canım takılma çünkü o verdiğin kilo gerçekte kilo değil bulantıdan dolayı vücudun kaybettiği su oluyor vücûd normale dönünce de tekrar dengeyi sağlıyor bende kızımda 4 kilo kadar vermiştim bulantım hiç bitmedi ama kusmam azalmaya başlayınca hooop geri gelmişti bir anda 4 kilo ama ben 9 ayı 13 kiloyla bitirdim çok kilo almadım yani 3-4 ay içinde 9 kilosunu hiç diyet fln yapmadan verdim emzirme sürecinde illa ki verirsin hele ki sen iki tane emzircen iki kat verirsin kiloya takılıp yeme içmeden kesme sakın kendini zararlı abur cubur yemedin mi hiçte bşy olmaz merak etme Can'ının çektiğini ye iç en güzel günlerin hem bebişlerin seninle hem hiç zahmetleri yok daha tadını çıkar kasma:)))kizlar ya kilo almaya basladiniz mi? ben bastan beri mide kötü olduğu için 2,5 kilo vermistim. son iki haftadir iki kiloyu aldim bile. birden artiverdi kilom normal mi bu kilo fobisi var resmen ya ben almayayim bebislerim alsin kilolari
ayy canim sagolasin. hklisin sanirim verdigimuz kilo degildi birden geri gelince hep böyle mi olacak diye düsündüm. abur cubur ilk zamanlar malesef cok yedim bulantilarima care aramak adina simdi hic birini canim istemiyor yiyemiyorum zaten.Canım takılma çünkü o verdiğin kilo gerçekte kilo değil bulantıdan dolayı vücudun kaybettiği su oluyor vücûd normale dönünce de tekrar dengeyi sağlıyor bende kızımda 4 kilo kadar vermiştim bulantım hiç bitmedi ama kusmam azalmaya başlayınca hooop geri gelmişti bir anda 4 kilo ama ben 9 ayı 13 kiloyla bitirdim çok kilo almadım yani 3-4 ay içinde 9 kilosunu hiç diyet fln yapmadan verdim emzirme sürecinde illa ki verirsin hele ki sen iki tane emzircen iki kat verirsin kiloya takılıp yeme içmeden kesme sakın kendini zararlı abur cubur yemedin mi hiçte bşy olmaz merak etme Can'ının çektiğini ye iç en güzel günlerin hem bebişlerin seninle hem hiç zahmetleri yok daha tadını çıkar kasma:)))
Bir de hamileler size tavsiyem emzirme sürecinde size çok yardımcı olacak bir blog var ben çok faydasını görmüştüm TOMRİSİN EMZİRME GÜNLÜĞÜ diye yazarsanız çıkar blogun adı bebekyapımbakımonarım :) günlüğün hepsini okuyun okutabilirseniz büyüklerinizde okusun zira senin sütün yok yetmiyor aç bu çocuk sütün yaramıyor galiba sütün acı gibi bir çok sözlü şiddete maruz kalıp lohusa hormonlarıyla birlikte insanı çıldırtma kabiliyetinde büyüklerimiz her evde ve her yerde hazır ve nazır sizleri bekliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?