- 24 Haziran 2016
- 402
- 684
- 23
- 36
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.681
sanirim canim. ben daha giremedim valla o moda evdeyim aynen devamGünaydın canım
Herkes yax tatili bayram moduna girdi galiba
ay masallah sana bebislerine. valla benim de cinsiyet olarak muallaktalar kendi dodktorum 14.haftada biri erkek diger göstermiyor dedi sonra gecen bafta baska doktora gittim o da biri kiz diger net degil dedi. ikisini de dogru düzgün söyleyen yok. bu hafta sonu trkrar kontrolum var bakalim bu sefer ne doyeceklerGünaydın kızlar biz de cinsiyetlerimizi öğrendik doktorum biri yüzde doksan kız diğeri yüzde yetmiş beş erkek dedi sağlıkları gelişimleri de yolunda çok şükür... Karnım da büyümeye başladı pantolonlarımın hiçbiri olmuyor artık bir iki parça bişey aldım... Temmuzun 25 inde tekrar randevumuz var ayrıntılı ultrasonun tarihini belirleyeceğiz... 1 ağustosta da tetanoz aşısını yaptırcam biz de durumlar böyle
Bana da doktorum değişirse bak darılmaca yok dedi dedim bende sağlıklı olsunlar yeterki cinsiyet önemli değil deyince söyledi ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur dedi :)ay masallah sana bebislerine. valla benim de cinsiyet olarak muallaktalar kendi dodktorum 14.haftada biri erkek diger göstermiyor dedi sonra gecen bafta baska doktora gittim o da biri kiz diger net degil dedi. ikisini de dogru düzgün söyleyen yok. bu hafta sonu trkrar kontrolum var bakalim bu sefer ne doyecekler
Hayirli olsun canımMerhabalar uzun süredir aranızda bulunamadım.sizleri takip ediyorum.bebişimle biz iyiyiz çok şükür.bizim de bir kızımız olucakmış hayırlısıyla :)
canim allah kolaylik versin. biran önce gecer insallah. kanamalar 10 gün üzeri özür oluyor bende öyle biliyorum. canim doktorlar ne diyor bu durumaGünaydın kizlar ya benim adet devam ediyor aranızda dış gebelik geçirip ilaçla tedavi olanların adeti nasıl oldu yaaa bunaldim.10 gün sonrası ozre giriyor diye oruç tutuyorum her namazda abdest alıyorum özel durum diye
Hiç doktora gitmedim en son kan değerim için acilde bhcg yatırdım bugün de baya geliyor kan namaz için abdest alıyorum sonra bi bakıyorum peçete baya kan olmuş ne zaman biter bu yaaaacanim allah kolaylik versin. biran önce gecer insallah. kanamalar 10 gün üzeri özür oluyor bende öyle biliyorum. canim doktorlar ne diyor bu duruma
Belki dogum kontrol hapı ile düzenlerler tedaviyede baskamis olursundemir6133 canım hormonlar ve rahim duvarın incelene kadar devam edecek olabilir en iyisi ultrason da bakılması bitecek diye bekleme git bir görün
Canım bayramdan sonra gidecem eğer kanama bitmezse ayrıca dış gebeliğin olduğu zamanlarda zaten doktor ultrasonda rahim duvarının ince olduğunu söylemişti ve kanama normal kırmızı renkBelki dogum kontrol hapı ile düzenlerler tedaviyede baskamis olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?