2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydın kızlar biz de cinsiyetlerimizi öğrendik doktorum biri yüzde doksan kız diğeri yüzde yetmiş beş erkek dedi sağlıkları gelişimleri de yolunda çok şükür... Karnım da büyümeye başladı pantolonlarımın hiçbiri olmuyor artık bir iki parça bişey aldım... Temmuzun 25 inde tekrar randevumuz var ayrıntılı ultrasonun tarihini belirleyeceğiz... 1 ağustosta da tetanoz aşısını yaptırcam biz de durumlar böyle

ay masallah sana bebislerine. valla benim de cinsiyet olarak muallaktalar kendi dodktorum 14.haftada biri erkek diger göstermiyor dedi sonra gecen bafta baska doktora gittim o da biri kiz diger net degil dedi. ikisini de dogru düzgün söyleyen yok. bu hafta sonu trkrar kontrolum var bakalim bu sefer ne doyecekler

Bana da doktorum değişirse bak darılmaca yok dedi dedim bende sağlıklı olsunlar yeterki cinsiyet önemli değil deyince söyledi ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur dedi :)

Günaydın kizlar ya benim adet devam ediyor aranızda dış gebelik geçirip ilaçla tedavi olanların adeti nasıl oldu yaaa bunaldim.10 gün sonrası ozre giriyor diye oruç tutuyorum her namazda abdest alıyorum özel durum diye

canim allah kolaylik versin. biran önce gecer insallah. kanamalar 10 gün üzeri özür oluyor bende öyle biliyorum. canim doktorlar ne diyor bu duruma

canim allah kolaylik versin. biran önce gecer insallah. kanamalar 10 gün üzeri özür oluyor bende öyle biliyorum. canim doktorlar ne diyor bu duruma
Hiç doktora gitmedim en son kan değerim için acilde bhcg yatırdım bugün de baya geliyor kan namaz için abdest alıyorum sonra bi bakıyorum peçete baya kan olmuş ne zaman biter bu yaaaa

demir6133 canım hormonlar ve rahim duvarın incelene kadar devam edecek olabilir en iyisi ultrason da bakılması bitecek diye bekleme git bir görün

Selamlar kızlar
İlk başlarda size yazmıştım aynı süreci geçirdim sizin gibi bende çok şükür 14 haftalık olduk
İlk aylar bayaa baya kanama geçirdim progestan iğnesi vuruldum hala haftada bir iğnem var çok şükür atlattık riskli dönemi
Cinsiyeti daha öğrenemedik Bayram'dan sonraki hafta randevumuz var inşallah kendini gösterir

Belki dogum kontrol hapı ile düzenlerler tedaviyede baskamis olursun
Canım bayramdan sonra gidecem eğer kanama bitmezse ayrıca dış gebeliğin olduğu zamanlarda zaten doktor ultrasonda rahim duvarının ince olduğunu söylemişti ve kanama normal kırmızı renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…