- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.701
kızlar bugün kontrolümüz vardi. sükür bebislerim iyiler. cinsiyetlerimizde belli oldu kızım ve oğlum olacak insallah
sagolasin canim insallah insallahMaaşallah cnm ne güzel RAbbim saglikla kucağına almayı nasip etsin Insallah
Merhabalar uzun süredir aranızda bulunamadım.sizleri takip ediyorum.bebişimle biz iyiyiz çok şükür.bizim de bir kızımız olucakmış hayırlısıyla :)
GGünaydın canlar tatil başladı evimde gec kalkmanın tadını yaşıyorum ohhhh missss
Selamlar kızlar
İlk başlarda size yazmıştım aynı süreci geçirdim sizin gibi bende çok şükür 14 haftalık olduk
İlk aylar bayaa baya kanama geçirdim progestan iğnesi vuruldum hala haftada bir iğnem var çok şükür atlattık riskli dönemi
Cinsiyeti daha öğrenemedik Bayram'dan sonraki hafta randevumuz var inşallah kendini gösterir
Kızlar kadir gecemiz mübarek olsun rabia yapılan bütün duaları ibadetleri dergaha izzetinde kabulü makbul eylesin
maşallah cnm Allah böyle hep devam ettirsin inşallah cnm ne güzel bir kız bir oğlan hayırlı olsunkızlar bugün kontrolümüz vardi. sükür bebislerim iyiler. cinsiyetlerimizde belli oldu kızım ve oğlum olacak insallah
sagolasin canim. esim en basindan beri hep bir kiz bir erkek doguyor icime diyordu. saglikla hayirlisyla gelsnlerde hepsi bizim yavrumuzmaşallah cnm Allah böyle hep devam ettirsin inşallah cnm ne güzel bir kız bir oğlan hayırlı olsun
Hayirli olsun çok sevindim senin adına tek seferde kurtulacaksın inşallahkızlar bugün kontrolümüz vardi. sükür bebislerim iyiler. cinsiyetlerimizde belli oldu kızım ve oğlum olacak insallah
Amin darısı başımıza insallahHayirli olsun çok sevindim senin adına tek seferde kurtulacaksın inşallah
Canim benide listeye ekle
1. bedazzld01 -HAMİLE (KIZ)
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ)
6- metceykelebek HAMİLE (KIZ)
7- Justicelinght NEGATİF
8- asklarinenguzeli-MARTTA NEGATİF -MAYISTA NEGATİF
9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE (İKİZ)
15- sevbuk MARTTA KİMYASAL GEBELİK
(NİSANDA DOĞALYOLDAN HAMİLE)
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE ( KIZ )
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25- bynkiliç HAMİLE
26- firuzem75NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE (KIZ)
28 -zeymus HAMİLE (İKİZ 1 KIZ 1 ERKEK )
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk
30- karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE (İKİZ)
32 -Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34- merve1608 HAMİLE
35- chittenbik HAMİLE
36- bebeğim-gel NEGATİF
37- nispushinka NEGATİF
38- gunsa NEGATİF
39- sebanur - HAMİLE
40- demir6133 DIŞ GEBELİK
41- zeynep bal NEGATİF
42- Cnrshn1907 HAMİLE(İKİZ)
43- Cakir foto NEGATİF
44- funmeh - NEGATİF
45- yaasemintt - NEGATİF
46- hally- HAMİLE(İKİZ)
47-Ahha - KİMYASAL GEBELİK
48- kent35- NEGATİF
49- rosebady-Haziranda başlıycak
Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah
maşallah ayyy ne güzel göstermişler hemide bir kız bir erkek Allahım hayırla sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşallah bakalım bizimkiler bayramdan sonra gösterecekler mi eskiden 16.haftalarda ancak gösteriyorlardı şimdi 13 de öğreniyorlar bile bende yazarım inşallah öğrenincekızlar bugün kontrolümüz vardi. sükür bebislerim iyiler. cinsiyetlerimizde belli oldu kızım ve oğlum olacak insallah
insallah canim insallah. saglikla gelsinlerde. valla ben hemen ögğrenemedim 14.haftada tüp bebek diktorum biri erkek dedi digeri görünmüyor dedi sonra 15.haftada üniv. doktor biri kiz digeri net degil dedi. artik ikisini öğrenmek ayrintili ultrasonda nasip ilacak heralde derken gösterdiler kendilerini. cok kipir kipir oluyor minnaklarim nazlandilar azicikmaşallah ayyy ne güzel göstermişler hemide bir kız bir erkek Allahım hayırla sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşallah bakalım bizimkiler bayramdan sonra gösterecekler mi eskiden 16.haftalarda ancak gösteriyorlardı şimdi 13 de öğreniyorlar bile bende yazarım inşallah öğrenince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?