2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Teşekkürler canım inşallah seninde dediğin gibi herkesin hamile yazısını yazarsın amin

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım :)
Bende yeni gelişmeler var uzun protokol tedaviye başladım gerçi daha sadece Yasmin kullanıyorum üç gündür 15 gün kadar sonra lucrine başlıcam ağustosta olan adetle devam etmiş olucaz Allah hayırlısını versin Dr bu sefer pgt yapalım diyor bakalım embriyo gelişimine göre karar vericek aslında Dr Eylülde başlayalım dedi ama okul başlayacağı için istemedim idarem rapor alınca sıkıntı oluşturuyor bakalım bunu da deneyelim olmazsa İstanbul veya ankara araştırıcaz artık inşallah o duruma kalmadan rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hep birlikte.
İçimizde pgt ile hamile kalan var mıydı

Cnm hayırlı olsun tedavin inss sonuda başladığın gibi güzel bitsin inş cnm

Günaydınlar tedavin hayırlı olsun benim pgt li tüp bebek bizim tek gen hastsligimiz tespit edildiği için yapıldı sizin varmı bi hstaliginiz bu arada 15 embriyo dan 3tanesi sağlıklı gelmişti yapturacagin merkezinde Laboratuvarı falan önemli diye biliyorum pgt li yaptıran lar diye grup var orda herkes nerde yaptirdigini falan yaziyor bi göz at istersen

flzask2003 canim sen ne zaman yazilacaksin listeye bir ara liste yapıyordun onları da gorsek listede benim tedavi eylülde insallah

benn süprizz yapıcammmm herkesee...tabii dayanabiirsemm eylül ekim gibi inşşşşşşallah.nasipse
cnm yeni bi liste yapalımmı tekrar başlayanlar için
yoksa tedaviye başlıyınca eski listedenmi devam edelim.
aman listemde pek güzel değil.tablo filan yok

canımm hayırlı olsunn yeni tedavin inşallah bu defa sonuna kadar giden sağlıklı bi hamilelik ve bebişin olur..kızına kardeş gelir hayırlısyla..boll şanslarrrr

Amin cnm inşallah yüreğine sağlık duanın duacisiyim cnm

Eğer istanbul a gelirsen canım şişli memorial labarotuvarları çok iyi sen yine bi arastir

Kızlar bende bugün adet oldum doktorumla konustum rahim flimi çektir dedi kurtajdan dolayı bi yapisiklik varmı yada başka bişey ondan sonra başlayalım dedi kısmet olursa adet bitiminde cektiricem bakalım nasip artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…