- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.721
Teşekkürler canım inşallah seninde dediğin gibi herkesin hamile yazısını yazarsın amin
1. bedazzld01 -HAMİLE (KIZ)
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE(İKİZ)
6- metceykelebek HAMİLE (KIZ)
7- Justicelinght NEGATİF
8- asklarinenguzeli-MARTTA NEGATİF -MAYISTA NEGATİF
9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE (İKİZ)
15- sevbuk MARTTA KİMYASAL GEBELİK
(NİSANDA DOĞALYOLDAN HAMİLE)
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE(İKİZ)
18 - cips HAMİLE ( KIZ )
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme NEGATİF
23- S_cici HAMİLE
24- princess01 HAMİLE
25- bynkiliç HAMİLE
26- firuzem75NEGATİF
27- ZeynepKur HAMİLE (KIZ)
28 -zeymus HAMİLE (İKİZ 1 KIZ 1 ERKEK )
29- fundyyyy KİMYASAL GEBELİk
30- karamel79 NEGATİF
31- icequeen87 HAMİLE (İKİZ)
32 -Muckdudu NEGATİF
33- Flzask2003 NEGATİF
34- merve1608 HAMİLE
35- chittenbik HAMİLE
36- bebeğim-gel NEGATİF
37- nispushinka NEGATİF
38- gunsa NEGATİF
39- sebanur - HAMİLE
40- demir6133 DIŞ GEBELİK
41- zeynep bal NEGATİF
42- Cnrshn1907 HAMİLE(İKİZ)
43- Cakir foto NEGATİF
44- funmeh - NEGATİF
45- yaasemintt - NEGATİF
46- hally- HAMİLE(İKİZ)
47-Ahha - KİMYASAL GEBELİK
48- kent35- NEGATİF
49- rosebady-Haziranda başlıycak
50-Aminebusra- Ağustosta donmuşlarla deneyecek
Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah
Teşekkürler canım inşallah seninde dediğin gibi herkesin hamile yazısını yazarsın amin
Cnm hayırlı olsun tedavin inss sonuda başladığın gibi güzel bitsin inş cnmGünaydın kızlar nasılsınız bakalım :)
Bende yeni gelişmeler var uzun protokol tedaviye başladım gerçi daha sadece Yasmin kullanıyorum üç gündür 15 gün kadar sonra lucrine başlıcam ağustosta olan adetle devam etmiş olucaz Allah hayırlısını versin Dr bu sefer pgt yapalım diyor bakalım embriyo gelişimine göre karar vericek aslında Dr Eylülde başlayalım dedi ama okul başlayacağı için istemedim idarem rapor alınca sıkıntı oluşturuyor bakalım bunu da deneyelim olmazsa İstanbul veya ankara araştırıcaz artık inşallah o duruma kalmadan rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hep birlikte.
İçimizde pgt ile hamile kalan var mıydı
Günaydınlar tedavin hayırlı olsun benim pgt li tüp bebek bizim tek gen hastsligimiz tespit edildiği için yapıldı sizin varmı bi hstaliginiz bu arada 15 embriyo dan 3tanesi sağlıklı gelmişti yapturacagin merkezinde Laboratuvarı falan önemli diye biliyorum pgt li yaptıran lar diye grup var orda herkes nerde yaptirdigini falan yaziyor bi göz at istersenGünaydın kızlar nasılsınız bakalım :)
Bende yeni gelişmeler var uzun protokol tedaviye başladım gerçi daha sadece Yasmin kullanıyorum üç gündür 15 gün kadar sonra lucrine başlıcam ağustosta olan adetle devam etmiş olucaz Allah hayırlısını versin Dr bu sefer pgt yapalım diyor bakalım embriyo gelişimine göre karar vericek aslında Dr Eylülde başlayalım dedi ama okul başlayacağı için istemedim idarem rapor alınca sıkıntı oluşturuyor bakalım bunu da deneyelim olmazsa İstanbul veya ankara araştırıcaz artık inşallah o duruma kalmadan rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hep birlikte.
flzask2003 canim sen ne zaman yazilacaksin listeye bir ara liste yapıyordun onları da gorsek listede benim tedavi eylülde insallah
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım :)
Amin cnm inşallah yüreğine sağlık duanın duacisiyim cnm
İnşallah canım amin bugün arefe dualar kabul olur insallahbizhepimiz sırayla tedavi olucaz inşallah..
ilkahha sonra rosebady sonra aminebusra
sonra sen , ben ,demir derkennnnnnn oooo gelsin bebişelr inşallah hayırlısı
yla
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?