2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kizlar ben geldim nasılsınız bayramda hiç giremedim nete köydeyim çekmiyordu bi yandan aklım sizdeydi özledim sizi bu arada benim lekeler hala devam ediyor sanırım 1 ay sureçekmis pazartesi doktor randevum var inşallah herşey yolundadır hayırlısı allahtan ağustos gibi tekrar adetle doktora gidecem genetik test ve rahim filmi raporu yenileyip tekrar eylül ekim gibi yeniden deneyecem inşallah korkuyla birlikte benim planlar böyle

Sorma canım ben bayramda evden cikamadigim için girip çıktım sayfaya ama kimseden ses cikmadi bende bayramda adet oldum pazartesi rahim flim cektiricem randevu aldım az önce hepizim için hayırlısı artık canim

Anladim canim olsun rabbim şimdi yazmış anlimizdakini benim var ama aceba olmazsa dahami iyi olurdu en azından genetik test felan isterdik gerçi ben bu tedavi öncesi de çok istedim ama doktorum gerek gormedı neyse bakalım önümüzdeki hayatta bizi neler bekliyor

Haaa bu arada ikinci denemeyi kendi annem dahil kimseye söylememe kararı aldık esimle kafamız rahat olsun diye

Çok iyi yaparsın cnm bende öyle yapicam sadece esimle ben bileceğiz Insallah halledebiliriz. 6.deneme olucak artık bilmeselerde olur herkese söylüyorlar çünkü...hamile kalırsam insallah kalp atisini duyana kadar bile soylemiycem ohh kimse soramiycak..ALlahizniyle güzel sonuclarimiz olur inşallah

şükür iyiyiz memlekete geldik bayrama daha dönmedik. bebisleri gezdirmeye getirdik göbüş büyütüyorum
Buyusunler minikler bende memlekete geldim bugün yine kanamam oldu igne serum derken hastanede kaldım birkaç saat şimdi eve geçtim kasiklarim ve belimde ağrı vardı dün çıktı sebebi Allahım korusun bizi ve bebişleri

ayy canim aman dikkat et kendine diblen yorma kendini, sıkıntı stres yapna gecer kanaman insallah. yorulmaya gelemiyoruz valla, bende biraz ayakta kalsam kasıgım bekum ağrıyor hemen

Ben cinsiyeti belli olana kadar soylemeyecem çünkü kalp atışını duysak bile hep bi düşme riski var o yüzden böyle bir karar aldık ve daha çok rahat edeceğimi düşünüyorum

Slm arkadaşlar inş beni unutmamisinizdir ben kayboldum Biraz çok kolay atlatamadim başarısız tüp bebek denemenin uzuntusunu.Hala da tutsaydın dört aylık olacaktı deyip duruyorum Ama yeni tedavi için karar verdik bu ay ama bayrama denk geldi adetim .hamile olanların güzel haberlerini okuyodjm sağlıkla dogsunlar inş bizleeinde inş bu sefer yüzümüz güler

Yokk tatlim tabi unutmadik..ben kimseyi unutmadim yazmasalarda güzel haberlerinizi bekliyoruz cnm ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…