- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 36
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.741
Insallah tatlımbizhepimiz sırayla tedavi olucaz inşallah..
ilk @ahha sonra @rosebady sonraaminebusra
sonra sen , ben ,demir derkennnnnnn oooo gelsin bebişelr inşallah hayırlısı
yla
Sorma canım ben bayramda evden cikamadigim için girip çıktım sayfaya ama kimseden ses cikmadi bende bayramda adet oldum pazartesi rahim flim cektiricem randevu aldım az önce hepizim için hayırlısı artık canimKizlar ben geldim nasılsınız bayramda hiç giremedim nete köydeyim çekmiyordu bi yandan aklım sizdeydi özledim sizi bu arada benim lekeler hala devam ediyor sanırım 1 ay sureçekmis pazartesi doktor randevum var inşallah herşey yolundadır hayırlısı allahtan ağustos gibi tekrar adetle doktora gidecem genetik test ve rahim filmi raporu yenileyip tekrar eylül ekim gibi yeniden deneyecem inşallah korkuyla birlikte benim planlar böyle
Ayyyy ne iyi ettiniz bende kimseye söylemek istemiyorum ama malesef aile apartmanında oturuyoruz kaynanam eltilerim derken benim iş biraz zor yaniHaaa bu arada ikinci denemeyi kendi annem dahil kimseye söylememe kararı aldık esimle kafamız rahat olsun diye
Yok canim fakulede yaptidik o yüzden transfer sonrasi diğer embriyolari imha ettilerCanım senin donmuşlarin yokmu
Haaa bu arada ikinci denemeyi kendi annem dahil kimseye söylememe kararı aldık esimle kafamız rahat olsun diye
şükür iyiyiz memlekete geldik bayrama daha dönmedik. bebisleri gezdirmeye getirdikMerhaba
Nasılsıniz bakalım
Buyusunler minikler bende memlekete geldim bugün yine kanamam oldu igne serum derken hastanede kaldım birkaç saat şimdi eve geçtim kasiklarim ve belimde ağrı vardı dün çıktı sebebi Allahım korusun bizi ve bebişlerişükür iyiyiz memlekete geldik bayrama daha dönmedik. bebisleri gezdirmeye getirdikgöbüş büyütüyorum
ayy canim aman dikkat et kendine diblen yorma kendini, sıkıntı stres yapna gecer kanaman insallah. yorulmaya gelemiyoruz valla, bende biraz ayakta kalsam kasıgım bekum ağrıyor hemenBuyusunler minikler bende memlekete geldim bugün yine kanamam oldu igne serum derken hastanede kaldım birkaç saat şimdi eve geçtim kasiklarim ve belimde ağrı vardı dün çıktı sebebi Allahım korusun bizi ve bebişleri
Ben cinsiyeti belli olana kadar soylemeyecem çünkü kalp atışını duysak bile hep bi düşme riski var o yüzden böyle bir karar aldık ve daha çok rahat edeceğimi düşünüyorumÇok iyi yaparsın cnm bende öyle yapicam sadece esimle ben bileceğiz Insallah halledebiliriz. 6.deneme olucak artık bilmeselerde olur herkese söylüyorlar çünkü...hamile kalırsam insallah kalp atisini duyana kadar bile soylemiycem ohh kimse soramiycak..ALlahizniyle güzel sonuclarimiz olur inşallah
Slm arkadaşlar inş beni unutmamisinizdir ben kayboldum Biraz çok kolay atlatamadim başarısız tüp bebek denemenin uzuntusunu.Hala da tutsaydın dört aylık olacaktı deyip duruyorumAma yeni tedavi için karar verdik bu ay ama bayrama denk geldi adetim .hamile olanların güzel haberlerini okuyodjm sağlıkla dogsunlar inş bizleeinde inş bu sefer yüzümüz güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?