- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.761
ahh canim o üzüntüyü psikolajiyi bende bilyorum. bende hep arkama bakip olsaydi su kadarlik olacakti bu kadarlik olacakti diyordum. insallah o günleri unutturur allahim önününe bakip yavruna yavrularina kavusursunSlm arkadaşlar inş beni unutmamisinizdir ben kayboldum Biraz çok kolay atlatamadim başarısız tüp bebek denemenin uzuntusunu.Hala da tutsaydın dört aylık olacip duruyorumAma yeni tedavi için karar verdik bu ay ama bayrama denk geldi adetim .hamile olanların güzel haberlerini okuyodjm sağlıkla dogsunlar inş bizleeinde inş bu sefer yüzümüz güler
Dikkat ediyorum saolsun annemler bişey yspturmiyor ama bu kanama olacaksa oluyor kasiklarimda ve belimde hissemistim bişeyler ama kanama olacağı aklıma gelmemişti Allahım yardimcimiz olsunayy canim aman dikkat et kendine diblen yorma kendini, sıkıntı stres yapna gecer kanaman insallah. yorulmaya gelemiyoruz valla, bende biraz ayakta kalsam kasıgım bekum ağrıyor hemen
Ben geldim bayram dönüşü bugün doktor randevum var bakalım ne olmuşum hala lekelenmem bitmedi merak icindeyimGünaydın arkadaşlar nerrdesiniz huhuuu
Ben geldim bayram dönüşü bugün doktor randevum var bakalım ne olmuşum hala lekelenmem bitmedi merak icindeyim
Kan değerim 0 çok sukur rahimde herhangi bir parça felan kalmamış ve kistim de erimiş adetim düzene girer girmez yeniden umutlar yeşersin haydaa hopppaaaa dış gebelikten sonra çok korkmuştum ama zamanda o korkum kalmadı onun yerini ümit almaya başladı belki de kendiliğinden hamile kalırım inşallahHadi bakalım bende merak ettim..haber verirsin cnm..
Cnm gözün aydın sevindim senin adına inss bundan sonra herşey güzel olsun hakkında hayırlısı olsun canımKan değerim 0 çok sukur rahimde herhangi bir parça felan kalmamış ve kistim de erimiş adetim düzene girer girmez yeniden umutlar yeşersin haydaa hopppaaaa dış gebelikten sonra çok korkmuştum ama zamanda o korkum kalmadı onun yerini ümit almaya başladı belki de kendiliğinden hamile kalırım inşallah
İnşallah herşey güzel olacak her bitiş yeni bir başlangıçtırCnm gözün aydın sevindim senin adına inss bundan sonra herşey güzel olsun hakkında hayırlısı olsun canım
Insalah guzel guzel haberler duyarız hep.İnşallah herşey güzel olacak her bitiş yeni bir başlangıçtır
Aminn canım inş Allah ım herkesin gönlüne göre versinahh canim o üzüntüyü psikolajiyi bende bilyorum. bende hep arkama bakip olsaydi su kadarlik olacakti bu kadarlik olacakti diyordum. insallah o günleri unutturur allahim önününe bakip yavruna yavrularina kavusursun
Canım benim çok sevindim.bende doktorumla konuştum bugün en kısa zamanda seni bi göreyim dedi nasıl bir yol izliycez karar verelim dedi aynı anda hamile kalırız BelkiKan değerim 0 çok sukur rahimde herhangi bir parça felan kalmamış ve kistim de erimiş adetim düzene girer girmez yeniden umutlar yeşersin haydaa hopppaaaa dış gebelikten sonra çok korkmuştum ama zamanda o korkum kalmadı onun yerini ümit almaya başladı belki de kendiliğinden hamile kalırım inşallah
İnşallah eylül en geç nasip olursa ekim gibi tekrar deneyeceğiz inşallah zaten elimde hiç kullanılmamış 3 kutu menapour var onları da kullanmış olacagimCanım benim çok sevindim.bende doktorumla konuştum bugün en kısa zamanda seni bi göreyim dedi nasıl bir yol izliycez karar verelim dedi aynı anda hamile kalırız Belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?