2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

ahh canim o üzüntüyü psikolajiyi bende bilyorum. bende hep arkama bakip olsaydi su kadarlik olacakti bu kadarlik olacakti diyordum. insallah o günleri unutturur allahim önününe bakip yavruna yavrularina kavusursun

ayy canim aman dikkat et kendine diblen yorma kendini, sıkıntı stres yapna gecer kanaman insallah. yorulmaya gelemiyoruz valla, bende biraz ayakta kalsam kasıgım bekum ağrıyor hemen
Dikkat ediyorum saolsun annemler bişey yspturmiyor ama bu kanama olacaksa oluyor kasiklarimda ve belimde hissemistim bişeyler ama kanama olacağı aklıma gelmemişti Allahım yardimcimiz olsun

Hadi bakalım bende merak ettim..haber verirsin cnm..
Kan değerim 0 çok sukur rahimde herhangi bir parça felan kalmamış ve kistim de erimiş adetim düzene girer girmez yeniden umutlar yeşersin haydaa hopppaaaa dış gebelikten sonra çok korkmuştum ama zamanda o korkum kalmadı onun yerini ümit almaya başladı belki de kendiliğinden hamile kalırım inşallah

Cnm gözün aydın sevindim senin adına inss bundan sonra herşey güzel olsun hakkında hayırlısı olsun canım

ahh canim o üzüntüyü psikolajiyi bende bilyorum. bende hep arkama bakip olsaydi su kadarlik olacakti bu kadarlik olacakti diyordum. insallah o günleri unutturur allahim önününe bakip yavruna yavrularina kavusursun
Aminn canım inş Allah ım herkesin gönlüne göre versin

Canım benim çok sevindim.bende doktorumla konuştum bugün en kısa zamanda seni bi göreyim dedi nasıl bir yol izliycez karar verelim dedi aynı anda hamile kalırız Belki

Kızlar benim dün rahim flimi için randevum vardı ama iptal ettik
Eşim bü sıralar canım sıkkın bidahaki aya kalkın dedi bende üstüne gitmedim Ben düşük yapınca onunda nekadar üzüldüğünü gördüm
Öyle yani tedaviyi 1 ay erteledik anlicaginiz

Canım benim çok sevindim.bende doktorumla konuştum bugün en kısa zamanda seni bi göreyim dedi nasıl bir yol izliycez karar verelim dedi aynı anda hamile kalırız Belki
İnşallah eylül en geç nasip olursa ekim gibi tekrar deneyeceğiz inşallah zaten elimde hiç kullanılmamış 3 kutu menapour var onları da kullanmış olacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…