2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Onların psikolojisi de çok önemli benim eşim de çok etkilendi benimle agladi benimle sevindi psikolojisi çok etkilendi hiçbişey den zevk almıyorduk bugünden sonra rahatladık ve tekrar eski neşemiz yerine geldi hamdolsun

Günaydın cnm.sevindim.bi sorun.olmamasına insalllah cnm.allahim kendiliğinden gönderirir bebisini.Allahtan hayırlısı

Evet canim aynen öyle hamile olduğumu öğrendiğimde yengesi ona müjdeyi vermek istedi bende kırmadım hoparlör açıktı sesindeki titreme heyecan halen kulaklarımda bizde kurtajdan sonra beta değerim normale dönünce neşemiz biraz yerine geldı
O yüzden onu sıkmak istemiyorum zaten sadece 1 ay istedi benden inşallah kısmetse ağustos ayı baslicaz

Kızlar tam anlamıyla bugün tedaviye başladık bugün ilaçlara baslicam hayırlısı olsun inss korku heyecan hepsi bir arada
Canım inş gü,el Hayırlı sonuçlanacak sen en başından beri hep yanimizdaydin bizde senin yanındayız mutluluğuna şahit olacağız inş

Hayırlı olsun csnim kısa protokol mü olacak uzun mu
amin inşallah cnm uzun protokol başlamıştık bugün adetle diğer ilaçlarıma da başladım

Canım inş gü,el Hayırlı sonuçlanacak sen en başından beri hep yanimizdaydin bizde senin yanındayız mutluluğuna şahit olacağız inş
sağol arkadaşım inş hep güzel haberlerimizi paylasiriz dualarinin duacisiyim

Hayirli olsun canım rabbim kendi merhametine göre muamele etsin
amin cnm inss yüreğine sağlık

Günaydınn inş hepimiz için güzel günler gelir ben iyiyim sen nasılsın

Selam kızlar..
rosebady cım insallah herşey çok güzel ilerleyecek ve bize güzel haberi vereceksin inanıyorum...bende heyecanla bekliyorum RAbbim yardimcin olsun Insallah emeklerinin Karşılığını hayırlısıyla versin insallah...minik bi prenses çok yakışır sana..saglikli hayirli olsun tabi ama senin hep kız çocuğun olacak gibi ..dualarimm her daim seninle canım...senin güzel gaberinden sonra bizlerde Insallah peşinden geliriz

Ay cnm arkadaşım ne güzel yazmissin yüreğine sağlık bütün dileklerin için kocaman aminnnnnnnnnn diyorum ..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…