- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.781
Onların psikolojisi de çok önemli benim eşim de çok etkilendi benimle agladi benimle sevindi psikolojisi çok etkilendi hiçbişey den zevk almıyorduk bugünden sonra rahatladık ve tekrar eski neşemiz yerine geldi hamdolsunKızlar benim dün rahim flimi için randevum vardı ama iptal ettik
Eşim bü sıralar canım sıkkın bidahaki aya kalkın dedi bende üstüne gitmedim Ben düşük yapınca onunda nekadar üzüldüğünü gördüm
Öyle yani tedaviyi 1 ay erteledik anlicaginiz
Kan değerim 0 çok sukur rahimde herhangi bir parça felan kalmamış ve kistim de erimiş adetim düzene girer girmez yeniden umutlar yeşersin haydaa hopppaaaa dış gebelikten sonra çok korkmuştum ama zamanda o korkum kalmadı onun yerini ümit almaya başladı belki de kendiliğinden hamile kalırım inşallah
Evet canim aynen öyle hamile olduğumu öğrendiğimde yengesi ona müjdeyi vermek istedi bende kırmadım hoparlör açıktı sesindeki titreme heyecan halen kulaklarımda bizde kurtajdan sonra beta değerim normale dönünce neşemiz biraz yerine geldıOnların psikolojisi de çok önemli benim eşim de çok etkilendi benimle agladi benimle sevindi psikolojisi çok etkilendi hiçbişey den zevk almıyorduk bugünden sonra rahatladık ve tekrar eski neşemiz yerine geldi hamdolsun
Hayırlı olsun csnim kısa protokol mü olacak uzun muKızlar tam anlamıyla bugün tedaviye başladık bugün ilaçlara baslicam hayırlısı olsun inss korku heyecan hepsi bir arada
Canım inş gü,el Hayırlı sonuçlanacak sen en başından beri hep yanimizdaydin bizde senin yanındayız mutluluğuna şahit olacağız inşKızlar tam anlamıyla bugün tedaviye başladık bugün ilaçlara baslicam hayırlısı olsun inss korku heyecan hepsi bir arada
Hayirli olsun canım rabbim kendi merhametine göre muamele etsinKızlar tam anlamıyla bugün tedaviye başladık bugün ilaçlara baslicam hayırlısı olsun inss korku heyecan hepsi bir arada
amin inşallah cnm uzun protokol başlamıştık bugün adetle diğer ilaçlarıma da başladımHayırlı olsun csnim kısa protokol mü olacak uzun mu
sağol arkadaşım inş hep güzel haberlerimizi paylasiriz dualarinin duacisiyimCanım inş gü,el Hayırlı sonuçlanacak sen en başından beri hep yanimizdaydin bizde senin yanındayız mutluluğuna şahit olacağız inş
amin cnm inss yüreğine sağlıkHayirli olsun canım rabbim kendi merhametine göre muamele etsin
Ay heyecanladım yaaa hadi inşallah güzel haberler yeniden gelmeye baslasinKızlar tam anlamıyla bugün tedaviye başladık bugün ilaçlara baslicam hayırlısı olsun inss korku heyecan hepsi bir arada
Ay cnm arkadaşım ne güzel yazmissin yüreğine sağlık bütün dileklerin için kocaman aminnnnnnnnnn diyorumSelam kızlar..
rosebady cım insallah herşey çok güzel ilerleyecek ve bize güzel haberi vereceksin inanıyorum...bende heyecanla bekliyorum RAbbim yardimcin olsun Insallah emeklerinin Karşılığını hayırlısıyla versin insallah...minik bi prenses çok yakışır sana..saglikli hayirli olsun tabi ama senin hep kız çocuğun olacak gibi ..dualarimm her daim seninle canım...senin güzel gaberinden sonra bizlerde Insallah peşinden geliriz
Ah canım insallah hherşey cok guzel olacak rabbim yar ve yardimcin olsun emeklerini karsiliksiz birakmasinKızlar tam anlamıyla bugün tedaviye başladık bugün ilaçlara baslicam hayırlısı olsun inss korku heyecan hepsi bir arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?