- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.801
Arkadaşlar iyi akşamlar bende bugün bebişlerimin cinsiyetlerini öğrendim bir kızım bir oğlum olcakmış.. Allah kucağıma sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah :)
Hayirli olsun rabbim sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah benim bebeklerim öyle olur 1 kere kurtulurumArkadaşlar iyi akşamlar bende bugün bebişlerimin cinsiyetlerini öğrendim bir kızım bir oğlum olcakmış.. Allah kucağıma sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah :)
Hayirli olsun rabbim sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah benim bebeklerim öyle olur 1 kere kurtulurumArkadaşlar iyi akşamlar bende bugün bebişlerimin cinsiyetlerini öğrendim bir kızım bir oğlum olcakmış.. Allah kucağıma sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah :)
Amin inss sağol arkadaşımAh canım insallah hherşey cok guzel olacak rabbim yar ve yardimcin olsun emeklerini karsiliksiz birakmasin
ayy maşallahArkadaşlar iyi akşamlar bende bugün bebişlerimin cinsiyetlerini öğrendim bir kızım bir oğlum olcakmış.. Allah kucağıma sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah :)
Hayırlı cumalar arkadaşlar
Rabbim gönlünüzdekini mübarek günün yüzü suyu hürmetine nasip etsin.
Bende 3.deneme hazırlıkları için kolları sıvıyorum inşallah bu sefer tutar. Merkezimi değiştirdim Umut Tüp bebek merkezinde başlayacağız inşallah Dr Cem bey ile.
Dualar karşılıklıdır. Dualarda buluşalım arkadaşlar.
yarın dr ile ilk görüşmeyi yapacagız canım. zaten senin sözlerin karar almamın son noktası oldu sonrada da direkt randevu aldım inanHayırlı olsun arkadaşımm.inşallah umut tüp bebek senin umudun olurr hayırlısyla bebişin gelir..
benime tedavi olduğum merkez daha öncede yazışmıştık doktorumda cem bey.bende yakın zamanda başlıycam inşallah..inşallah herşey sorunsuz ilerler.
ne zaman başlamayı düşünüyosun.
Hayirli ugurlu olsun rabbim en iyisini en guzelini en hayirlisini nasip etsin inşallah bu sefer yüzün güler bizide guldurur sunyarın dr ile ilk görüşmeyi yapacagız canım. zaten senin sözlerin karar almamın son noktası oldu sonrada da direkt randevu aldım inan
Allah razı olsun. Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın.Hayirli ugurlu olsun rabbim en iyisini en guzelini en hayirlisini nasip etsin inşallah bu sefer yüzün güler bizide guldurur sun
İnşallah canım dualarımdasınızHayirli olsun rabbim sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah benim bebeklerim öyle olur 1 kere kurtulurum
iyiyim cnm kusura bakma yeni gordum mesajı sen nasılsın cnmnasılsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?