- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
Merhaba hosgeldin aramıza bende puregon ile cumartesi başladım tedaviye o gün kan alındı artık sonucu çarşamba gidince ogrenecez benimde ilk tüp bebek pgt hayurlisiyla pozitif görüp sonunda bebisleri kucagimiza alırız sağlıkla hayirla inşallahmerhaba arkadaşlarr
rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahh
bende bu cuma başladım iğnelerime salı günü kontrolüm var.
puregon 300ml.verdi bana siizinkiler de aynı iğnemi acaba
birde bana hiç kan tahlili yaptırmadı dr.um ben eski tahlillerimi götürmüştüm onları kaydetti.sizlerden istedimi acaba??
bizimki sebepsiz hiçbir sorun yok...
bu arada ben 30 yaşındayım , 5.5 senelik evli ve 1 kez aşılama yaptırdım.
tedavimi bahçelievler medicalpark ta başladım inşallah ilk ve son olur...
Merhaba hosgeldin aramıza bende puregon ile cumartesi başladım tedaviye o gün kan alındı artık sonucu çarşamba gidince ogrenecez benimde ilk tüp bebek pgt hayurlisiyla pozitif görüp sonunda bebisleri kucagimiza alırız sağlıkla hayirla inşallah
Merhaba insallah tedaviniz sorunsuz ve bebisli biter :) Bende puregon ile basladim 900 luk versi bugun 6. Gunumdeyim sabahlari da 2 gundur oregon vuruyorum. 2,5 senelik evlym bir dusugum var esim varikosel ameliyati oldu.Buradan birbirimize guzel haberer verebiliriz insallahmerhaba arkadaşlarr
birde bana hiç kan tahlili yaptırmadı dr.um ben eski tahlillerimi götürmüştüm onları kaydetti.sizlerden istedimi acaba??
Eşimde ve bende genetik problem var tasiyiciyiz bebeğimiz hasta doğmasın diye sağlıklı embriyolar seçilip transfer edilecekHoşbuldumm inşallah dualarımız kabul olur
bana bulaşıcı hastalık varmı die kan testi yaptır dedi eşimle bana bende yaptırıp sonuçları götürücem
birde pgt yazmışsın ama bilemedim açılımı nedir acaba
anladım saol inşallah yüzümüz gülecekk sonsuza dekkEşimde ve bende genetik problem var tasiyiciyiz bebeğimiz hasta doğmasın diye sağlıklı embriyolar seçilip transfer edilecek
Merhaba insallah tedaviniz sorunsuz ve bebisli biter :) Bende puregon ile basladim 900 luk versi bugun 6. Gunumdeyim sabahlari da 2 gundur oregon vuruyorum. 2,5 senelik evlym bir dusugum var esim varikosel ameliyati oldu.Buradan birbirimize guzel haberer verebiliriz insallah
Yarın transferim var, dua edin hayırlı ve güzel geçsin nolur. Kalan arkadaşları listeye eklicem akşam, bugün biraz yoğun bir gün ama aklımda.. Trasferim her şey yolunda giderse saat 10 da
Herkese merhaba ;
32 yaşındayım. 4 Kez aşılama denemdimsebepsiz infertilite malesef. Ben de bu ay ilk tüp bebek denememi yaptım beklemedeyim. 32 yumurta toplandı 23 tanesi döllenmiş. Bundan 14 tanesi 5. güne kaldı. Çok şükür bugüne kadar herşey yolunda gitti. İlk denemem olduğu için tek embriyo transfer ettirdim. 12 MArtta kısmetse sonucu alacağım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Listeye beni de ekleyebilirsiniz. İnşallah herkesin iyi haberlerini alırız ...
merhaba arkadaşlarr
günaydın cnm.. Amin inşallah çok çok güzel bir hafta geçiririz.. hepimizden güzel haberler alırız..Günaydın herkesee..
.güzel haberler alacağımız bir hafta olması dileğiylee.
günaydın cnm.. Amin inşallah çok çok güzel bir hafta geçiririz.. hepimizden güzel haberler alırız..
Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun tedavin inşallah rabbim çok ugraştırmadan verir..hersey sıkıntısız ilerler..
evet öğlen olmuş :) tünaydın cnm.. ev işi yemek ne çabuk geçiyor zaman.. ne pişirsem olayı 1 saat sürüyor zaten :)inşallah amin hepimiz için tek dileğim bu
tünaydın bu arada
arkadaşlar merhaba benimde bu perşembe transferim gerçekleşti 2 tane transfer edildi inşallah ikisi de tutar. beklemek en kötüsü 8 gün sonra tahlil yaptırıcam. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah
İnşallah hepimiz için güzel haberler peş peşe gelir...Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun transferin bebişin sıkı sıkı tutunmuştur sana inşallah..az kalmış test gününe.pozitif haberinide verirsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?