2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Merhaba hosgeldin aramıza bende puregon ile cumartesi başladım tedaviye o gün kan alındı artık sonucu çarşamba gidince ogrenecez benimde ilk tüp bebek pgt hayurlisiyla pozitif görüp sonunda bebisleri kucagimiza alırız sağlıkla hayirla inşallah

Hoşbuldumm inşallah dualarımız kabul olur

bana bulaşıcı hastalık varmı die kan testi yaptır dedi eşimle bana bende yaptırıp sonuçları götürücem
birde pgt yazmışsın ama bilemedim açılımı nedir acaba

Merhaba insallah tedaviniz sorunsuz ve bebisli biter :) Bende puregon ile basladim 900 luk versi bugun 6. Gunumdeyim sabahlari da 2 gundur oregon vuruyorum. 2,5 senelik evlym bir dusugum var esim varikosel ameliyati oldu.Buradan birbirimize guzel haberer verebiliriz insallah

Eşimde ve bende genetik problem var tasiyiciyiz bebeğimiz hasta doğmasın diye sağlıklı embriyolar seçilip transfer edilecek

Eşimde ve bende genetik problem var tasiyiciyiz bebeğimiz hasta doğmasın diye sağlıklı embriyolar seçilip transfer edilecek
anladım saol inşallah yüzümüz gülecekk sonsuza dekk

inşallahh aminn dilerim hepimiz mutlu sonsuzluğa kavuşuruz

Yarın transferim var, dua edin hayırlı ve güzel geçsin nolur. Kalan arkadaşları listeye eklicem akşam, bugün biraz yoğun bir gün ama aklımda.. Trasferim her şey yolunda giderse saat 10 da

canım hayırlı olsunn ..güzel haberlerini hayırlısyla verirsin inşallah..bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah..

Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun transferin bebişin sıkı sıkı tutunmuştur sana inşallah..az kalmış test gününe.pozitif haberinide verirsin inşallah..

Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun tedavin inşallah rabbim çok ugraştırmadan verir..hersey sıkıntısız ilerler..

bedazzld01 . Canım tranferin olmuştur şimdi inşallah bebisin sıkı sıkı tutunur..dinlen şimdi hayırlı haberlerini bekliyoruz ins

bedazzld01 canım inş sorunsuz transferi gerçekleşir bebeğin sana sımsıkı tutunur haberleri bekliyoruz

bedazzld01 transferin nasıl geçti.. nasılsın? bebeğin sana sımsıkı tutunur ve ömür boyu seni bırakmaz.. güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz cnm...

arkadaşlar merhaba benimde bu perşembe transferim gerçekleşti 2 tane transfer edildi inşallah ikisi de tutar. beklemek en kötüsü 8 gün sonra tahlil yaptırıcam. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah

Hayırlı olsun arkadaşım inşallah 2 embriyonda sıkı sıkı tutunur evt en zor transfer sonrası günler geçmiyor...

Bu ay tüp bebek deneyen arkadaşlar ist da hangi merkezi tercih ettiniz? Ben istanbul dışındayım Süleyman Tosun Ä tedavi oluyorum operasyonlar ise Fulya/acıbadem de. Her doktor için hem olumlu hem olumsuz bir çok yorum okuyoruz kafa karışıklığı oluyor merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…