- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.821
Bende kullandım aynen senin gibi mahvoldumKizlar doktor siskinligi onlesin diye dostineks verdi yum toplmadan 1 gün önce başladım ne alaka bilmiyorum ama her aksam iciyorum. mahfoldum bulanti, kusma, midem de yanmakorkunc düzeyde doktoru arayip sormak da aklima gelmedi. sizlerden var mi kullanan?
peki sanada 8 gün boyunca hergün ic mi demisti doktor cnm?Bende kullandım aynen senin gibi mahvoldum
Bende 8 gün kullandım evet ama herhangi bişey bilmiyorum hatta bana neden verdiklerini bile sormadım yani inşallah bişey olmaz doktorun verdiyse vardir bi bildiği sen hangi hastanede tedavi oluyorsunpeki sanada 8 gün boyunca hergün ic mi demisti doktor cnm?
bu prolaktini aşırı düşürmez mi böyle sorun olmaz mi?
izmir özel tinaztepede. sen kullandin ve bisey olmadiysa bende devam edeyimBende 8 gün kullandım evet ama herhangi bişey bilmiyorum hatta bana neden verdiklerini bile sormadım yani inşallah bişey olmaz doktorun verdiyse vardir bi bildiği sen hangi hastanede tedavi oluyorsun
bende birakcaktik ilaci sen kullandim deyince devam ettim birakmadim sagol cnmSeninde dediğin gibi midem okadar çok bulaniyorduki hatta kustum kaç kere ama napalim dayanıcaz
Günaydın güzel bir hafta olur inss hepimiz icin
amin cnm arkadaşım inşallahGunaydin canım. Insallah..
İlk önce senin için güzel geçer bu hafta insallah
Kizlar dün okadar güzel bir rüya gördüm sizinle paylaşmak istedim
Ruyada donmuşlarimı yuklemisim idrar testi yapıyorum ve bakıyorum çift çizgi okadar seviniyorumki sonra diyorumki ya yine düşerse ya düşerse diye diye uyanıyorum ama çok güzeldi yaaa inşallah gerçekten hamile kalırım ve düşürmeden sağlıklı bir şekilde kucağıma alirim
Günaydınlar
Sağol canım allah razı olsun insallah duan kabul olurCanim cok güzel bir ruyaymis gördüğün
.hayırlısı olsun..gerçekten o cift cizgiyi gorrr ama sonuna kadar giden saglikli bi hamilelikle Insallah aonrada bebegini kucaklarsin Insallah
İyiyim canım evet yolu yarıladık çok şükür. Kilo alıyorum gittikçeNasılsın cnm.Maasallah 21 haftalık olmussunuz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?