2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Bende kullandım aynen senin gibi mahvoldum

peki sanada 8 gün boyunca hergün ic mi demisti doktor cnm?
bu prolaktini aşırı düşürmez mi böyle sorun olmaz mi?
Bende 8 gün kullandım evet ama herhangi bişey bilmiyorum hatta bana neden verdiklerini bile sormadım yani inşallah bişey olmaz doktorun verdiyse vardir bi bildiği sen hangi hastanede tedavi oluyorsun

Erik ve kayısı ye ben çok faydasını görüyorum kabızlık surubuna da gerek duymuyorum artık.yediğin ictigin şeyler lifli ve posali olursa kabızlık sorunu pek yapamazsın.

Kizlar dün okadar güzel bir rüya gördüm sizinle paylaşmak istedim
Ruyada donmuşlarimı yuklemisim idrar testi yapıyorum ve bakıyorum çift çizgi okadar seviniyorumki sonra diyorumki ya yine düşerse ya düşerse diye diye uyanıyorum ama çok güzeldi yaaa inşallah gerçekten hamile kalırım ve düşürmeden sağlıklı bir şekilde kucağıma alirim

Canim cok güzel bir ruyaymis gördüğün
.hayırlısı olsun..gerçekten o cift cizgiyi gorrr ama sonuna kadar giden saglikli bi hamilelikle Insallah aonrada bebegini kucaklarsin Insallah

Canim cok güzel bir ruyaymis gördüğün
.hayırlısı olsun..gerçekten o cift cizgiyi gorrr ama sonuna kadar giden saglikli bi hamilelikle Insallah aonrada bebegini kucaklarsin Insallah
Sağol canım allah razı olsun insallah duan kabul olur
Sende bende evlat isteyen herkeste muradına erer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…