- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.841
canım nasılsın nasıl gidiyor, kaç kilo aldın? ben 5 kilo aldım, birden artıveriyor kilom inşallah çok kilo almam ya, sürekli sıcaklıyorum daİyiyim canım evet yolu yarıladık çok şükür. Kilo alıyorum gittikçesen nasılsın
Sağol canım bende idea işte hepimiz aynı dertten muzdarip gibiyizkizlar iki negatiften sonra ne tedavi uyguladi ameliyat falan olan varmi birde istanbulda onerebileceginiz tupbebek merkezi varmi
6 kilo aldim ben de yaa birden alıverdımcanım nasılsın nasıl gidiyor, kaç kilo aldın? ben 5 kilo aldım, birden artıveriyor kilom inşallah çok kilo almam ya, sürekli sıcaklıyorum da
aynen canim basta verdigimiz kilolar birden geliverdi heralde. ayy bende göbeğime alismaya calisiyorum. gecen gün masadan kalkarken masanin altina göbegimi carptim tuhaf geldi6 kilo aldim ben de yaa birden alıverdımartık o çekici hamilelik kalmadı gerçek bi hamıleye benziyorum
canim bulent bey icinde iyi diyorlar onal ilgili bilgin varmi sen nerde yaptirdinSağol canım bende idea işte hepimiz aynı dertten muzdarip gibiyiz
Sisli memorial doktor labarotuvarları Türkiye'de 1 numara tabi sen yine araştır canim
Memorial ve bahceci fulya yi öneriyorum doktorları ve laboratuvarları çok iyi.kizlar iki negatiften sonra ne tedavi uyguladi ameliyat falan olan varmi birde istanbulda onerebileceginiz tupbebek merkezi varmi
Canim ben bahçeci yi bilmiyorum ama memorialdan çok memnunum tabi kısmet işi birazdaMemorial ve bahceci fulya yi öneriyorum doktorları ve laboratuvarları çok iyi.
Bende memorial iyi olduğunu duydum bahçecide kendim tedavi oldum son derece iyi bir yer.güvenç by ve erbil bey çok iyiler.Canim ben bahçeci yi bilmiyorum ama memorialdan çok memnunum tabi kısmet işi birazda
Hayırlara vesile olsun.rabbim saglikla tattirsinKizlar dün okadar güzel bir rüya gördüm sizinle paylaşmak istedim
Ruyada donmuşlarimı yuklemisim idrar testi yapıyorum ve bakıyorum çift çizgi okadar seviniyorumki sonra diyorumki ya yine düşerse ya düşerse diye diye uyanıyorum ama çok güzeldi yaaa inşallah gerçekten hamile kalırım ve düşürmeden sağlıklı bir şekilde hkucağıma alirim
cok sagol canim semra hanimida oneriyorlar memoroildeMemorial ve bahceci fulya yi öneriyorum doktorları ve laboratuvarları çok iyi.
Canım benim nasılsın gelişmeler nasıl merakta birakma bizi yumoslar gelismeye başladımı kolaylıklar diliyorum.Günaydın güzel bir hafta olur inss hepimiz icin
Bol su icin ekmek tüketmemeye çalışın tabi lif orani yuksek gıdalar tuketin bunun yani sira kuru kayısı aksamdan bir bardak suya ısla kayısılari bir kac parcaya bolerek sabah ac karnina onu ic bildiklerim bunlarkızlar cok özür dilerim ama kabizlik icin neler yaptiniz?
Sağol cnm iyiyim şimdilik bir sorun yok inss böyle devam eder yarın kontrol var cnmCanım benim nasılsın gelişmeler nasıl merakta birakma bizi yumoslar gelismeye başladımı kolaylıklar diliyorum.
çok teşekkür ederim cnm dediklerini uygulayacagim.Bol su icin ekmek tüketmemeye çalışın tabi lif orani yuksek gıdalar tuketin bunun yani sira kuru kayısı aksamdan bir bardak suya ısla kayısılari bir kac parcaya bolerek sabah ac karnina onu ic bildiklerim bunlar
Kapatırken çarpıyor hepaynen canim basta verdigimiz kilolar birden geliverdi heralde. ayy bende göbeğime alismaya calisiyorum. gecen gün masadan kalkarken masanin altina göbegimi carptim tuhaf geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?