2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

kizlar iki negatiften sonra ne tedavi uyguladi ameliyat falan olan varmi birde istanbulda onerebileceginiz tupbebek merkezi varmi
Sağol canım bende idea işte hepimiz aynı dertten muzdarip gibiyiz
Sisli memorial doktor labarotuvarları Türkiye'de 1 numara tabi sen yine araştır canim

canım nasılsın nasıl gidiyor, kaç kilo aldın? ben 5 kilo aldım, birden artıveriyor kilom inşallah çok kilo almam ya, sürekli sıcaklıyorum da
6 kilo aldim ben de yaa birden alıverdım artık o çekici hamilelik kalmadı gerçek bi hamıleye benziyorum

Hayırlara vesile olsun.rabbim saglikla tattirsin

kızlar cok özür dilerim ama kabizlik icin neler yaptiniz?
Bol su icin ekmek tüketmemeye çalışın tabi lif orani yuksek gıdalar tuketin bunun yani sira kuru kayısı aksamdan bir bardak suya ısla kayısılari bir kac parcaya bolerek sabah ac karnina onu ic bildiklerim bunlar

Bol su icin ekmek tüketmemeye çalışın tabi lif orani yuksek gıdalar tuketin bunun yani sira kuru kayısı aksamdan bir bardak suya ısla kayısılari bir kac parcaya bolerek sabah ac karnina onu ic bildiklerim bunlar
çok teşekkür ederim cnm dediklerini uygulayacagim.

Gunaydın hanımlar.bugun kontrolumuz vardı.bebişimiz sağlıklı çok şükür.bize süpriz yaptı.doktor gecen sefer kız demişti.bugün erkek dedi.3 haftadır kızım diye seviyorduk ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…