- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.861
Ne kadar güzelmiş rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayi nasip etsinGunaydın hanımlar.bugun kontrolumuz vardı.bebişimiz sağlıklı çok şükür.bize süpriz yaptı.doktor gecen sefer kız demişti.bugün erkek dedi.3 haftadır kızım diye seviyorduk ya :)
Bu haftalarda bile yanilabiliyorlar yani ilginç.Gunaydın hanımlar.bugun kontrolumuz vardı.bebişimiz sağlıklı çok şükür.bize süpriz yaptı.doktor gecen sefer kız demişti.bugün erkek dedi.3 haftadır kızım diye seviyorduk ya :)
Canım nasıldı kontrolün herşey yolunda mı sen ne asamadasin?Sağol cnm iyiyim şimdilik bir sorun yok inss böyle devam eder yarın kontrol var cnm
Calismiyorum evdeyim sınava hazırlanıyorum ders çalışıyorum...bu arada benim lekelenme yine başladı zannettim adet oluyorum ama sonra küçük küçük devem etti ediyor bakalım ne zaman sona erer ve yeniden adet olurum bi belirsizlik var simdilikİnanırmisin demir cim demin aklımdan geçtin nerelerde diye düşündüm
Face de bir grup vardi tüp bebek adına orda bahceci den çok sikayetciydiler herşeyi para için yapıyorlar gereksiz yere bazen sırf para almak için yaptıkları şeyler varmış onun dışında mustafa acet denilen bi doktor var onun hastaları çooook memnun ve adamı çok seviyorlar araştır bence sanırım medipol mega da idiMemorial ve bahceci fulya yi öneriyorum doktorları ve laboratuvarları çok iyi.
mrb cnm şimdilik yolunda inss böyle devam eder ilaç kullanma aşamasındayım cnm haftaya Allah izin verirse toplama yapilacakmisCanım nasıldı kontrolün herşey yolunda mı sen ne asamadasin?
Benim su anda bir doktor araştırması yapmama gerek yok orayida arastirmayi dusunmuyorum.(cunku tedavi oncesi arastirmistim)ben bahcecide tedavi suresindeyken yapilmasini istedigim pahali bir test olmustu ayrica tekrar hsg yapilsin dedim doktorum hic gerek yok demisti, ve buna benzer bir kac isteklerim daha oldugunda mustafa bahceciyede danisarak gerek yok bu sekilde elimizdeki sonuclarla da bu is olur bosuna maddi kayip olur denmisti.bende nedense hep hep iyi yorumlar okudum ve oraya her gittigimde bire bir konustum.tum doktorlari adina konusamam (elektrik alamazsınız başkasına geçilir yada başka merkeze bu farkli)ama guvenc bey olsun burcak hn olsun mustafa bey olsun erbil yagmur olsun kesinlikle iyiler.Allah herkesi iyi doktorlarla karsilastirsinFace de bir grup vardi tüp bebek adına orda bahceci den çok sikayetciydiler herşeyi para için yapıyorlar gereksiz yere bazen sırf para almak için yaptıkları şeyler varmış onun dışında mustafa acet denilen bi doktor var onun hastaları çooook memnun ve adamı çok seviyorlar araştır bence sanırım medipol mega da idi
kizlar iki negatiften sonra ne tedavi uyguladi ameliyat falan olan varmi birde istanbulda onerebileceginiz tupbebek merkezi varmi
İyiyim canım evet yolu yarıladık çok şükür. Kilo alıyorum gittikçesen nasılsın
Gecmis olsun canim oncelikle 2 tup brbek yaptirdim fshda sorun yoktu sonra muayeneye gittim fsh 29 cikti banada bu degerle tup brbek bile olmaz dedi bir ay testere disli aslan pencesi ictim fsh 10 dustu hala daha iciyorum simdi dr sorun yok dedi sen fsh degerin kac stres cok yapma drlar zaten en kotusunu soyluyorSlm arkadaşlar ben dün doktora gittim doktorum çok moralimi bozdu şansımın çok olmadığını deyip durdu Fsh yüksekliği zor bi konu dedi .Biliyorum hepsi zaten sorun var diye gidiyorum doktora ama böyle yüzüme açık açık söyleyince dondm kaldim.adetiminden on gün öncesinde çağırdı heralde bu ay yapmayı planlıyor uzun protokol .söylemedi ama ben öyle düşünüyorum on gün öncesinde çağırdığı için durum böyle bi umutsuz vaka imisim haberim yokmuş
Doktorunun bu sekilde konuşması çok yalnış insanlar ne umutla gidiyo umudunu cesaretini kırıp gönderiyorlar seni yazık.ben o doktorla yoluma devam etmezdim.ben tedaviye ilk başladığımda doktorum gerek fsh gerek a m h istediğimiz gibi cikmayacaktir ve genelde bunlar istenir ama ben çok önemsemiyorum fsh benim icin hamilelikte olmazsa olmaz değildir dedi,gerçektende öyleymiş fsh im cok kotu oldugu halde tedavim olumlu sonuclandi.insallah en kisa zamanda sizinde yuzunuz guler.Slm arkadaşlar ben dün doktora gittim doktorum çok moralimi bozdu şansımın çok olmadığını deyip durdu Fsh yüksekliği zor bi konu dedi .Biliyorum hepsi zaten sorun var diye gidiyorum doktora ama böyle yüzüme açık açık söyleyince dondm kaldim.adetiminden on gün öncesinde çağırdı heralde bu ay yapmayı planlıyor uzun protokol .söylemedi ama ben öyle düşünüyorum on gün öncesinde çağırdığı için durum böyle bi umutsuz vaka imisim haberim yokmuş
Gecmis olsun canim oncelikle 2 tup brbek yaptirdim fshda sorun yoktu sonra muayeneye gittim fsh 29 cikti banada bu degerle tup brbek bile olmaz dedi bir ay testere disli aslan pencesi ictim fsh 10 dustu hala daha iciyorum simdi dr sorun yok dedi sen fsh degerin kac stres cok yapma drlar zaten en kotusunu soyluyor
Kızlar çok saolun ben Fsh 10.34 nisan ayında sonra bakilmadi şuan Gerçekten yerlerdeyim.Ne diyim hayırlısı olsun inş benimde yüzüm birgun gülerDoktorunun bu sekilde konuşması çok yalnış insanlar ne umutla gidiyo umudunu cesaretini kırıp gönderiyorlar seni yazık.ben o doktorla yoluma devam etmezdim.ben tedaviye ilk başladığımda doktorum gerek fsh gerek a m h istediğimiz gibi cikmayacaktir ve genelde bunlar istenir ama ben çok önemsemiyorum fsh benim icin hamilelikte olmazsa olmaz değildir dedi,gerçektende öyleymiş fsh im cok kotu oldugu halde tedavim olumlu sonuclandi.insallah en kisa zamanda sizinde yuzunuz guler.
rabbim yardimcin olsun canim. sen icini ferah tut elinden geleni yap gerekirse baska doktoroda git. bu doktorlar da artik zeree düsünce vicdan yok. bende gebelik takibi olarak tüp bebek dokr. devam ediyordum, dogum fiyatlarini sordum doktorumun oldugu yer sadece tüp merkezi dogumuda cevre hastanelerde veya kuvez nerede varsa orada yaptiriyormus. 4000 de olabilir 10000 de dedi. allah korusun son zamanlar yatis gibi bisey olursa günlük özel hastanelerin fiyati epey var. bizde allaha dua etmekten baska yapacak biseyimiz yok dedik. doktorun bize verdigi cevap bebekler icin borc harç bulup ödeyeceksiniz napalim dedi. bizde zaten tedavi icin kredi cektik dedik. tabi gerisi yok. doktorumu degistirdim bende üniv. gidiyorum simdiKızlar çok saolun ben Fsh 10.34 nisan ayında sonra bakilmadi şuan Gerçekten yerlerdeyim.Ne diyim hayırlısı olsun inş benimde yüzüm birgun güler
cnm hiç üzülme değerin hiç kötü değil bence de testere dişli aslanpençesi çayı iç dahada iyi olur inşallah drlar cok patavatsız stres yapma cnm boşa hormonlarını ziplatmaKızlar çok saolun ben Fsh 10.34 nisan ayında sonra bakilmadi şuan Gerçekten yerlerdeyim.Ne diyim hayırlısı olsun inş benimde yüzüm birgun güler
Maddi anlamda bir zorlugum olmasa hiç düşünmez takibi de tedavi olduğum yerde yaptırır dim.ama öyle doktorun dediği gibi borç harç bulucaksiniz demesi de hoş değil,onların tuzu kuru ,para cok kolay kazaniliyo sanki,ben şahsen riskli donem gectiginde takip ve dogumu çok daha uygun yerde yapmayı dusunurum.hatta en uygun devlet hastanesinde bile.neden olmasın.rabbim yardimcin olsun canim. sen icini ferah tut elinden geleni yap gerekirse baska doktoroda git. bu doktorlar da artik zeree düsünce vicdan yok. bende gebelik takibi olarak tüp bebek dokr. devam ediyordum, dogum fiyatlarini sordum doktorumun oldugu yer sadece tüp merkezi dogumuda cevre hastanelerde veya kuvez nerede varsa orada yaptiriyormus. 4000 de olabilir 10000 de dedi. allah korusun son zamanlar yatis gibi bisey olursa günlük özel hastanelerin fiyati epey var. bizde allaha dua etmekten baska yapacak biseyimiz yok dedik. doktorun bize verdigi cevap bebekler icin borc harç bulup ödeyeceksiniz napalim dedi. bizde zaten tedavi icin kredi cektik dedik. tabi gerisi yok. doktorumu degistirdim bende üniv. gidiyorum simdi
aynen canim neden olmasin. maddi durum el verse zaten düsünmeyiz. bir senedir kazandigimizi tedaviye harciyoruz. kimin umrundakiMaddi anlamda bir zorlugum olmasa hiç düşünmez takibi de tedavi olduğum yerde yaptırır dim.ama öyle doktorun dediği gibi borç harç bulucaksiniz demesi de hoş değil,onların tuzu kuru ,para cok kolay kazaniliyo sanki,ben şahsen riskli donem gectiginde takip ve dogumu çok daha uygun yerde yapmayı dusunurum.hatta en uygun devlet hastanesinde bile.neden olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?