2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar çok saolun ben Fsh 10.34 nisan ayında sonra bakilmadi şuan Gerçekten yerlerdeyim.Ne diyim hayırlısı olsun inş benimde yüzüm birgun güler
Canim fshin iyi bence sen doktoru aldirma aslan pencesi ic canim gercekten cok faydasini gordum

aynen canim neden olmasin. maddi durum el verse zaten düsünmeyiz. bir senedir kazandigimizi tedaviye harciyoruz. kimin umrundaki
Kazandığımızi harcamak yine iyi üstüne birde borclaniyoruz, yildir asgari borcu odeyebiliyoruz,bu borçlar nasıl odeniyo cok da umurlarında değil,yoksa bebeklerimize hersey feda...

Günaydın iyi haftasonlari nasılsınız arkadaşlar ben çok giremiyorum veeeee adet oldum çok mutluyum yavaş yavaş adet düzenim oturmaya başlıyor sanırım ama çok fena karnım agriyor

Günaydın iyi haftasonlari nasılsınız arkadaşlar ben çok giremiyorum veeeee adet oldum çok mutluyum yavaş yavaş adet düzenim oturmaya başlıyor sanırım ama çok fena karnım agriyor
Allah yardımcın olsun
Ayyyy bana karın ağrısı deme düşük yaparken ne cektim ne çektim
Gözün aydın diyelim ozaman bakarsın beraber başlarız hamile kaliriz doğururuz

Allah yardımcın olsun
Ayyyy bana karın ağrısı deme düşük yaparken ne cektim ne çektim
Gözün aydın diyelim ozaman bakarsın beraber başlarız hamile kaliriz doğururuz
Ayyyy insallah bidaha ki ata doktora gidecem adet olunca raporu yenilemek için ve raporum çıkar çıkmaz baslayacam eğer eylüle yetişir se eylülde tüp yaptiracagiz inşallah Allahım

Ayyyy insallah bidaha ki ata doktora gidecem adet olunca raporu yenilemek için ve raporum çıkar çıkmaz baslayacam eğer eylüle yetişir se eylülde tüp yaptiracagiz inşallah Allahım
Bende ağustosta adet olunca rahim flmi cektiricem eylülde de baslicam hayırlısıyla inşallah
Rabbim yüzümüze gülsün ne diyim

Kızlar bişey sorucam bilginiz varsa cevap verirseniz çok sevinirim
5.gun embriyosu 3ab kalitede
Nasıl sizce iyimi

Kizlar selam.
Biz bugun 3tup bebek denemesi icin dr cem bey ile start verdik. Benden histereskopi istedi daha once hic yaptirmadim. Nerede yaptrabilirim maliyeti ne olur bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…