- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.881
Canim fshin iyi bence sen doktoru aldirma aslan pencesi ic canim gercekten cok faydasini gordumKızlar çok saolun ben Fsh 10.34 nisan ayında sonra bakilmadi şuan Gerçekten yerlerdeyim.Ne diyim hayırlısı olsun inş benimde yüzüm birgun güler
Kazandığımızi harcamak yine iyi üstüne birde borclaniyoruz, yildir asgari borcu odeyebiliyoruz,bu borçlar nasıl odeniyo cok da umurlarında değil,yoksa bebeklerimize hersey feda...aynen canim neden olmasin. maddi durum el verse zaten düsünmeyiz. bir senedir kazandigimizi tedaviye harciyoruz. kimin umrundaki
Allah yardımcın olsunGünaydın iyi haftasonlari nasılsınız arkadaşlar ben çok giremiyorum veeeee adet oldum çok mutluyum yavaş yavaş adet düzenim oturmaya başlıyor sanırım ama çok fena karnım agriyor
Ayyyy insallah bidaha ki ata doktora gidecem adet olunca raporu yenilemek için ve raporum çıkar çıkmaz baslayacam eğer eylüle yetişir se eylülde tüp yaptiracagiz inşallah AllahımAllah yardımcın olsun
Ayyyy bana karın ağrısı deme düşük yaparken ne cektim ne çektim
Gözün aydın diyelim ozaman bakarsın beraber başlarız hamile kaliriz doğururuz
Bende ağustosta adet olunca rahim flmi cektiricem eylülde de baslicam hayırlısıyla inşallahAyyyy insallah bidaha ki ata doktora gidecem adet olunca raporu yenilemek için ve raporum çıkar çıkmaz baslayacam eğer eylüle yetişir se eylülde tüp yaptiracagiz inşallah Allahım
Amin inşallah ha evet bende ağustosta adet olunca rahim filmi cektirecemBende ağustosta adet olunca rahim flmi cektiricem eylülde de baslicam hayırlısıyla inşallah
Rabbim yüzümüze gülsün ne diyim
Iyiyim Canım sagol. Kaynansm rahatsiz ameliyat olacak haftaya biraz yogu geciyor gunler onemli bir sey yok katarak ameliyatı öyle kostur kostur gdciyor gunlers_akaydin76 canım nasılsın nasıl gidiyoo
Geçmiş olsun cnm çok kısa sürede oluyor cnm birgün bandaj yapılıyor benim kv de de yeni olduIyiyim Canım sagol. Kaynansm rahatsiz ameliyat olacak haftaya biraz yogu geciyor gunler onemli bir sey yok katarak ameliyatı öyle kostur kostur gdciyor gunler
Benimki de oldu ameliyat oldu eve geldi 2 gün bandaj sonra cikardilarIyiyim Canım sagol. Kaynansm rahatsiz ameliyat olacak haftaya biraz yogu geciyor gunler onemli bir sey yok katarak ameliyatı öyle kostur kostur gdciyor gunler
Histereskopi rahim filmi mi acabaKizlar selam.
Biz bugun 3tup bebek denemesi icin dr cem bey ile start verdik. Benden histereskopi istedi daha once hic yaptirmadim. Nerede yaptrabilirim maliyeti ne olur bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
Yok cnm rahim filmi hsg cnm hitereskopi Dr un rahime kamerayla girip işlem yapmasıHistereskopi rahim filmi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?