- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.901
Cnm ben adana başkentte yaptırmistim 850 lira vermiştik şubatta yaptirdimKizlar selam.
Biz bugun 3tup bebek denemesi icin dr cem bey ile start verdik. Benden histereskopi istedi daha once hic yaptirmadim. Nerede yaptrabilirim maliyeti ne olur bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
Cnm benim iki dusugum vardı rahim hsg de basık cikmisti ondan yapılmıştı rahimi düzeltmek amaçlı yapılıyor genelderosebady neyden dolayı doktor histereskopi ister biliyor musun
Amin cnm dualarının duacisiyimKızlar mevlutteyim kuran okunuyor bende okuyorum hepinize icten dua ettimrabbim dergahi izzetinde kabulü makbul eylesin
İsmini hatirladiklarimı tek tek hatirlayamadiklarimin ve bilmediğim evlat hasretiyle içi yananlarin rabbim muradıni versinAmin cnm dualarının duacisiyim
Aminnnİsmini hatirladiklarimı tek tek hatirlayamadiklarimin ve bilmediğim evlat hasretiyle içi yananlarin rabbim muradıni versin
Bwn istanbuldayim canm, 1870 tl istedi bahceci. Acaba uygun yapan yerler varmiCnm ben adana başkentte yaptırmistim 850 lira vermiştik şubatta yaptirdim
Biliyorum ki cnm üniversite hastaneleri uygun yapıyor cnm bide devlet destekli olanlarBwn istanbuldayim canm, 1870 tl istedi bahceci. Acaba uygun yapan yerler varmi
cok sagol canim aynen rabbim hayirli yolu gostersinmerhaba cnm..bende bahçeçi umut veya fulayı önerebilirim umut tedavi olduğum merkez zaten.istanbulda laboratuvarları iyi olan merkezlerden biri.memorialda çok iyi.mustafa acet çok duyuyorum facedende görüyorum başarılarını..Allahım meresi senin için iyi olacaksa oraya yönlendirsin inşallah..hersey nasip olduktan sonra ..
Karyotip tahlilleri ile faktor v mutasyon tahlillerini yaptiranlar var mi kizlarrr. Daha onceden Hic yapilmamis tahliller istedi doktor.
Kızlar mevlutteyim kuran okunuyor bende okuyorum hepinize icten dua ettimrabbim dergahi izzetinde kabulü makbul eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?