2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Günaydın kizlar
Kafama takılan bişey var benim düşük olmuştu aceba kan pihtilasmasi olabilirmi bende bunu nasıl anlarım
Testini nasıl yaparım düşük yapalı 3 ay oldu simdi anlaşılırmi pıhtılaşma oldu
Yoksa hamile ikenmi yapılıyor testti

Gecmis olsun canim.surecin nasil isledi pihtilasma cikinca.Cok uzun suruyormus sonuclarin cikmasi.

Sağol cnm.evt biraz gec cikiyo sonuçlar.1-1.5ayi buluyo.pihtilasma olunca transfer gününden itibaren iğne veriyolar göbekten hergün onu kullaniyosun hamilelik ol ursa doğuma kadar kullanuyosun.ben doguma 2gün kalana kadarbkulandim o iğneyi

Canim pıhtılaşma testini nasıl olduda verdi doktor bende düşükten sonra şüphelendim kendimden aceba bendede olabilirmi
Bide eğer yaptırırsam devlet yapiyormu canım yada özelde yaptıysan ne kadar ödedin

Canim pıhtılaşma testini nasıl olduda verdi doktor bende düşükten sonra şüphelendim kendimden aceba bendede olabilirmi
Bide eğer yaptırırsam devlet yapiyormu canım yada özelde yaptıysan ne kadar ödedin
Canım üniversite hastanesinde yapiliyo genetik test sen ve eşinden kan alıyorlar hamileyken yapilmiyo şimdi yapabilirsin ilaçlar vücudundan atılmıştır

Canım üniversite hastanesinde yapiliyo genetik test sen ve eşinden kan alıyorlar hamileyken yapilmiyo şimdi yapabilirsin ilaçlar vücudundan atılmıştır
Sağolcanım
Pıhtılaşma denilen şey genetik testi mi oluyor üniversite hastanesine para ödedin mi bide sonuçlar geç mi cikti

Sağolcanım
Pıhtılaşma denilen şey genetik testi mi oluyor üniversite hastanesine para ödedin mi bide sonuçlar geç mi cikti
Evet canım orda belli oluyo ben yapmadım ama doktorum yapmamı istedi yanlış bilmiyosam sen ve eşin yapcaksaniz 240 lira ödeniyor geç çıkıyo sonuç iki ayı buluyo ama çok önemli bir test sen ve eşinin kromozom uyumuna bile bakılıyor ben her iki tüp bebek denememde de kan sulandirici iğne kullandım onun için doktorum eşin ve senin genetiginize bakılması lazım dedi neden ilki düşük ikincisi boş gebelik oldu onu arastiracaz dedi

Anladım canım çok sagol
Ben 1 ay sonra tekrar gidicem doktora soylicem bu testleri yapmak istediğimi bakalım ne diycek

Cnm benim 3.negatiften sonra doktorum istedi...burda zeynep kamil hastanedinde ücretsiz yaptırdım univ hastanelerindede ücretsiz yaptirabilirsin genetik bölümüne gitmistim ben

Cnm benim 3.negatiften sonra doktorum istedi...burda zeynep kamil hastanedinde ücretsiz yaptırdım univ hastanelerindede ücretsiz yaptirabilirsin genetik bölümüne gitmistim ben
Sağol canım yani genetik test denilen şey kan tahliliyle anlaşılan ve pıhtılaşma da varsa anlaşılan biseymi

Sağol canım yani genetik test denilen şey kan tahliliyle anlaşılan ve pıhtılaşma da varsa anlaşılan biseymi

Evt cnm kan tahlili oluyo pihtilasmada burdan belli oluyo..sende yaptir mutlaka dusuklerin var hem..eğer varsa bi sorun ona göre igne veya ilacini kullanirsin

Canım benim doktorum da istedi bir tüp denemem var öncesinde kimyasal birdusugum var .bi ona bakmadık bi bakalım dedi geçen hafta çarşamba kendi hastaneme verdik eşimle benim toplam 650 lira tutu .Bir ay sonra çıkar dediler .tam. olrak bu sonuçları ne yapacak bilmiyorum ama tek bakmadigkmiz bu kaldı dedi bide embiyonun genetik testi varmış ama onu çok önermiyorum dedi

Sağol canım hangi hastanede sin
Bende 4 defa denedim bu 5. Olucak 1 kimyasal 2 negatif 1 düşüğüm var gerçi doktorum çok iyi ama öyle çok biseyler de istemiyor bende burdan duyuyorum yok pıhtılaşma yok genetik hep deşik şeyler öğreniyorum pekte anlamıyorum

Kizlar genetik tahliller cerrahpasada genetik tani merkezinde yapiliyor mutasyon tahlilleri hemen yapiliyor ama sonuc 1 yada 1.5 ayi buluyor.karyotip (kromozom tahlili) icin de yaklasik 2 ay sonrasina randevu veriyorlar ozaman esinle beraber gitmen gerekiyor. Bahceci de kromozom icin bana 240 tl esime 240 tl istediler. Diger mutasyon tahlilleri sadece kadina uygulanan tahlil adet fiyati 220 tl. Toplamda 3 tane mutasyon tahlili istendi 660 tl para odememiz gerekiyordu. Kromozom tahlili ile topladigmizda 1140 tl yapiyor. Biz mutasyonu cerrahpasada yaptiyoruz kromozom tahlilini bahcecide yaptircaz cunku cerrahpasa ekime randevu verdi. Biraz karisik ama maddiyatta cok onemli maneviyat kadar.

gunaydin
Hayır cnm her zaman yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…