- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.921
Gecmis olsun canim.surecin nasil isledi pihtilasma cikinca.Cok uzun suruyormus sonuclarin cikmasi.Genetik testleri istemiş cnm bendende istemisti doktorum..zeynep kamil hasg yaptirmistik biz esimle pihtilasms cikmisti bende..
Gecmis olsun canim.surecin nasil isledi pihtilasma cikinca.Cok uzun suruyormus sonuclarin cikmasi.
Canim pıhtılaşma testini nasıl olduda verdi doktor bende düşükten sonra şüphelendim kendimden aceba bendede olabilirmiSağol cnm.evt biraz gec cikiyo sonuçlar.1-1.5ayi buluyo.pihtilasma olunca transfer gününden itibaren iğne veriyolar göbekten hergün onu kullaniyosun hamilelik ol ursa doğuma kadar kullanuyosun.ben doguma 2gün kalana kadarbkulandim o iğneyi
Canım üniversite hastanesinde yapiliyo genetik test sen ve eşinden kan alıyorlar hamileyken yapilmiyo şimdi yapabilirsin ilaçlar vücudundan atılmıştırCanim pıhtılaşma testini nasıl olduda verdi doktor bende düşükten sonra şüphelendim kendimden aceba bendede olabilirmi
Bide eğer yaptırırsam devlet yapiyormu canım yada özelde yaptıysan ne kadar ödedin
SağolcanımCanım üniversite hastanesinde yapiliyo genetik test sen ve eşinden kan alıyorlar hamileyken yapilmiyo şimdi yapabilirsin ilaçlar vücudundan atılmıştır
Evet canım orda belli oluyo ben yapmadım ama doktorum yapmamı istedi yanlış bilmiyosam sen ve eşin yapcaksaniz 240 lira ödeniyor geç çıkıyo sonuç iki ayı buluyo ama çok önemli bir test sen ve eşinin kromozom uyumuna bile bakılıyor ben her iki tüp bebek denememde de kan sulandirici iğne kullandım onun için doktorum eşin ve senin genetiginize bakılması lazım dedi neden ilki düşük ikincisi boş gebelik oldu onu arastiracaz dediSağolcanım
Pıhtılaşma denilen şey genetik testi mi oluyor üniversite hastanesine para ödedin mi bide sonuçlar geç mi cikti
Anladım canım çok sagolEvet canım orda belli oluyo ben yapmadım ama doktorum yapmamı istedi yanlış bilmiyosam sen ve eşin yapcaksaniz 240 lira ödeniyor geç çıkıyo sonuç iki ayı buluyo ama çok önemli bir test sen ve eşinin kromozom uyumuna bile bakılıyor ben her iki tüp bebek denememde de kan sulandirici iğne kullandım onun için doktorum eşin ve senin genetiginize bakılması lazım dedi neden ilki düşük ikincisi boş gebelik oldu onu arastiracaz dedi
Canım bazı doktorlar gerek görmüyor ama bence yapılması şart bence yaptırAnladım canım çok sagol
Ben 1 ay sonra tekrar gidicem doktora soylicem bu testleri yapmak istediğimi bakalım ne diycek
İstanbulda bildiğin bi hastane varmı canim aceba şişli etfal yapiyormu durCanım bazı doktorlar gerek görmüyor ama bence yapılması şart bence yaptır
İstanbulda bildiğin bi hastane varmı canim aceba şişli etfal yapiyormu durCanım bazı doktorlar gerek görmüyor ama bence yapılması şart bence yaptır
Canım ben mardinli yim Istanbulda bildiğim bi hastane yok maalesefİstanbulda bildiğin bi hastane varmı canim aceba şişli etfal yapiyormu dur
Canim pıhtılaşma testini nasıl olduda verdi doktor bende düşükten sonra şüphelendim kendimden aceba bendede olabilirmi
Bide eğer yaptırırsam devlet yapiyormu canım yada özelde yaptıysan ne kadar ödedin
Sağol canım yani genetik test denilen şey kan tahliliyle anlaşılan ve pıhtılaşma da varsa anlaşılan biseymiCnm benim 3.negatiften sonra doktorum istedi...burda zeynep kamil hastanedinde ücretsiz yaptırdım univ hastanelerindede ücretsiz yaptirabilirsin genetik bölümüne gitmistim ben
Sağol canım yani genetik test denilen şey kan tahliliyle anlaşılan ve pıhtılaşma da varsa anlaşılan biseymi
Canım benim doktorum da istedi bir tüp denemem var öncesinde kimyasal birdusugum var .bi ona bakmadık bi bakalım dedi geçen hafta çarşamba kendi hastaneme verdik eşimle benim toplam 650 lira tutu .Bir ay sonra çıkar dediler .tam. olrak bu sonuçları ne yapacak bilmiyorum ama tek bakmadigkmiz bu kaldı dedi bide embiyonun genetik testi varmış ama onu çok önermiyorum dediCanim pıhtılaşma testini nasıl olduda verdi doktor bende düşükten sonra şüphelendim kendimden aceba bendede olabilirmi
Sağol canım hangi hastanede sinCanım benim doktorum da istedi bir tüp denemem var öncesinde kimyasal birdusugum var .bi ona bakmadık bi bakalım dedi geçen hafta çarşamba kendi hastaneme verdik eşimle benim toplam 650 lira tutu .Bir ay sonra çıkar dediler .tam. olrak bu sonuçları ne yapacak bilmiyorum ama tek bakmadigkmiz bu kaldı dedi bide embiyonun genetik testi varmış ama onu çok önermiyorum dedi
gunaydinGünaydın kizlar
Kafama takılan bişey var benim düşük olmuştu aceba kan pihtilasmasi olabilirmi bende bunu nasıl anlarım
Testini nasıl yaparım düşük yapalı 3 ay oldu simdi anlaşılırmi pıhtılaşma oldu
Yoksa hamile ikenmi yapılıyor testti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?