2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

canimm ya valla bakiyorum buraya tskip ediyorum ama acikcasi hic yazadim gelmiyor artik. kimse kalmadi ya. söyle hamilelerin hepsi burada olsa bilgi alisverisi yapsak trcrübrlerimizi paylassak ama nerdeee
Kızlar hamile kaldıkça gidiyorlar
Yaa bide yaz belki tatil felan kimse yazmiyo dur

Kızlar hamile kaldıkça gidiyorlar
Yaa bide yaz belki tatil felan kimse yazmiyo dur
o da olabilir canim ya bende bit haftadir yoktum,artik evdeyim ufak ufak alisverise baslayacagim. ardiye boş odam vardi orayi bosaltip bebislere oda yapacagim insallah. biran önce islerimi halletmek istoyorum simdiden cabuk yoruluyorum

Selam herkese, uzun zamandan beri evet bende yazmıyorum Martta tüp bebek tedavisi hüsran sonuçlanınca biraz ara vermiştim, Eylülde ikinci tüp bebeğe karar vermiştik vitamin takviyesi alıyorum 2 aydır. Ama bugün adet olmam gerekiyordu 2 saat önce arkadaşlarımın gazına gelerek işte idrar testi yaptım ve şoook çift çizgi. Sonra acile gittim b-Hcg yaptırdım 1501 çıktı çok şükür doğruymuş ve hamileyim kendiliğinden. Allahıma şükürler olsun darısı isteyen bütün arkadaşlara olsun inşallah yarın sabah doktora gideceğim inşallah herşey güzeldir olumludur.

canimm ya valla bakiyorum buraya tskip ediyorum ama acikcasi hic yazadim gelmiyor artik. kimse kalmadi ya. söyle hamilelerin hepsi burada olsa bilgi alisverisi yapsak trcrübrlerimizi paylassak ama nerdeee

Evt cnm.haklısın cok aktif samimi bi grup olamadik maalesef ben çok grup larda yaziyodum daha bi baglilik vardı burda onu bulamadim..keşke herkes yazsa..

canimm cok sevindim gözlerim doldu okurken. allahim saglikli hayirli hamilelik gecirip yavrunu kucagina da almayi nasip etsin insallah

canimm cok sevindim gözlerim doldu okurken. allahim saglikli hayirli hamilelik gecirip yavrunu kucagina da almayi nasip etsin insallah
Teşekkürler canım amin inşallah, Hala inanamıyorum daha öğreneli 2 saat oldu henüz eşim falan bilmiyor yani hiç beklemiyorduk 6da işten çıkıcam eve gidince eşime söyleyeceğim çok heyecanlıyım. Ysrın sabah hemen doktora gideceğim randevu aldım :)

Çok heyecanlandım Gerçekten Allah tamamına erdirsin inş sağlıkla doğsun çok mutlu oldum çok eşinin aileninnn tepki ne oldu çok şaşırdılar mi bizlere de dua edin olur mu.hepimizin yüzü gülsün

ay cnm çok sevindim inşallah Allah tamamına erdirsin maşallah değerinde çok guzel

Amin allahım isteyen herkse hepinize hayırlısıyla nasip etsin. Eşim inanmadı hatta dalga geçti benmle uzun süre şoku atlatamadı inanamıyorum dedi durdu, birde anneme söyledim annem telde çığlık ata ata ağladı tansiyonu vardı korktum allahtan kötü olmadı heyecandan. Henüz başka kimseye söylemedik , yatın sabah doktordan sonra kayınvalideme falan söylücez bakalım. İnşallah sağsalim kucağıma alacak günleride görürüm. Allahım sizlere de nasip etsin. Ben ilk olarak bı duyguyu yaşadım hala inanamıyorum.

o da olabilir canim ya bende bit haftadir yoktum,artik evdeyim ufak ufak alisverise baslayacagim. ardiye boş odam vardi orayi bosaltip bebislere oda yapacagim insallah. biran önce islerimi halletmek istoyorum simdiden cabuk yoruluyorum
Çok heyecanli bisey olsa gerek hazırlık yapmak rabbim saglikli şekilde kucağına da almayi nasip ettin

Yani şuan yazarken emin ol ellerim titriyor çok heyecanlandim mesajını yeni gördüm geç oldu ama yazmak istedim çok güzel yaaaa rabbim kucağına da almayi nasip etsin

J justicelight ayy ne güzel bi haberrrr maaşallah çooook sevindim canımm böylee çok duyuyoruz tedaviden sonra normal yoldann hamile kalanı
Rabbim sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun.

bebek alışverişi çokk guzell oluyoo..çok zevkli.ikiz gebelik seni daha çok yoruyo tabi cnm..vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…