- 15 Mart 2016
- 173
- 205
- 33
- 38
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.961
Çok mutlu oldum inşallah herşey gönlünce olur inşallah bize de nasip olurTeşekkürler canım amin inşallah, Hala inanamıyorum daha öğreneli 2 saat oldu henüz eşim falan bilmiyor yani hiç beklemiyorduk 6da işten çıkıcam eve gidince eşime söyleyeceğim çok heyecanlıyım. Ysrın sabah hemen doktora gideceğim randevu aldım :)
İnsallah canimGünaydın arkadaşlar bugün kontrol var inşallah herşey yolundadir
Amiiiin, teşekkür ediyorum. Hala inanamıyorum doktordan geldim şimdi kesesi çok şükür göründü kan değerime göre 5 haftalık görünüyor. Rabbim isteyen herkese sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallahYani şuan yazarken emin ol ellerim titriyor çok heyecanlandim mesajını yeni gördüm geç oldu ama yazmak istedim çok güzel yaaaa rabbim kucağına da almayi nasip etsin
J justicelight ayy ne güzel bi haberrrr maaşallah çooook sevindim canımm böylee çok duyuyoruz tedaviden sonra normal yoldann hamile kalanı
Rabbim sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun.
Teşekkür ediyorum, rabbim sizlere de nasip etsin inşallah en kısa zamandaÇok mutlu oldum inşallah herşey gönlünce olur inşallah bize de nasip olur
İnşallah sizde benim gibi bir anda pat diye hamile kaldığınızı öğrenirsiniz çifte mutluluk yaşarsınız.Günaydın arkadaşlar bende 1 hafta oldu sanırım girmeyeli yaz olduğu için günler çok dolu bazen tel dahi elime alamıyorum...bende kendimi bidaha ki aya doktora gitmek için hazırlıyorum inşallah tekrar tedaviye gerek kalmadan bizde hamile kaliriz
Günaydın arkadaşlar bugün kontrol var inşallah herşey yolundadir
Günaydın arkadaşlar bende 1 hafta oldu sanırım girmeyeli yaz olduğu için günler çok dolu bazen tel dahi elime alamıyorum...bende kendimi bidaha ki aya doktora gitmek için hazırlıyorum inşallah tekrar tedaviye gerek kalmadan bizde hamile kaliriz
Çok teşekkür ederim canım, hala şoktayım inanamıyorum fotosuna bakıp duruyorum, allahım isteyen herkese grupta ki bütün arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsin, dua edeceğim sizlere :)
Dualarım sizlerle, teşekkür ediyorum sevincimi benimle paylaştığınız için. Allah ol derse oluyor, resmen bir mucize.Canim.hayirli haberlerini bekliyoriz. Insallah
İnsallah cnm.sende böyle güzel bi süpriz yaparsın
Bende olsam inanamazdim cnm tüp bebekle tutmuyo normal yoldan hamile kaliyosun
ALlah razi olsun canim.dualarini esirgeme
Kızlar Allah izin verirse cuma opu vsr
Amin cnm inss dualarının duacisiyimhadi hayırlısı olsun cnm inşallah herşey bundan sonrada sorunsuz ilerlerr.
güzel haberlerini verirsin dualarım her daim seninleee
İnss hayırlısı olsun cnm güzel haberlerini bekliyoruzKızlar doktordan geldim şimdi çizik attı rahime çağırmıştı ama çizik atacam dememişti çok korktum neyseki çok kolaymış bu ay yumurtlamissin ve çatlamış iyide gözüküyor dedi estrofem verdi adet olunca gidecem Eğer herşey yolunda olursa yapacağız bu ay dedi içime yine bir heycankapladi inş güzel sonuçlanır bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?