- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #6.981
Kızlar doktordan geldim şimdi çizik attı rahime çağırmıştı ama çizik atacam dememişti çok korktum neyseki çok kolaymış bu ay yumurtlamissin ve çatlamış iyide gözüküyor dedi estrofem verdi adet olunca gidecem Eğer herşey yolunda olursa yapacağız bu ay dedi içime yine bir heycankapladi inş güzel sonuçlanır bu sefer
Canım inş güzel geçer opu.yumoslar sağlıkla toplanır bizi habersiz bırakma olurGünaydın arkadaşlar
Amin cnm inssGünaydın arkadaşlar..
rosebady cim Insallah sorunsuz bi opu geçirirsin yumoslar hepsi olgun cikar birsürü sağlıklı embriyo olur once karnında sonra kucaginda canin olur..
Hayirli cumalar
Günaydın, inşallah bol kaliteli yumoşlarınız toplanır ve döllenir sonrada annesine sımsıkı tutunur, dualarımız seninle.Kızlar günaydın bugün opu var yumiler toplanacak inss dualarıniza ihtiyacım var
dualarimiz seninle canimKızlar günaydın bugün opu var yumiler toplanacak inss dualarıniza ihtiyacım var
Kızlar 5 tane yumurta toplanmış inşallah hayırlısıyla döllenirler
döllenir canim allahin izniyle insallah. hep diyoruz kac tane ildugu degil kalite önemli diye.yarin ararlar heralde bilgi icin seni. bizi de haberdar et canimKızlar 5 tane yumurta toplanmış inşallah hayırlısıyla döllenirler
Amin canım inş hepolumlu düşün ki bebeğin gelsinKızlar 5 tane yumurta toplanmış inşallah hayırlısıyla döllenirler
İnss cnm doğru diyorsunAmin canım inş hepolumlu düşün ki bebeğin gelsin
Amin inşallahİnşallah hepsi kaliteli olarak 5.gune gider
Kaldim canim. Tahliller verdi kromozom ve mutasyon testleri. Bir de histereskopi verdi bunlari olup ve sonucunu alip oyle gel dedi. Eksik tedaviye baslamayalim dediC Cakir Foto cnm sen ne yaptın nasıldı cem beyle görüşme memnun kaldınmı.
Evet bende de agri oldu. Malesef. Allah saglik sonuclar almani nasip etsin insallah hamis haberlerinide aliriz.KizlAr hepinize Merhaba bende bu hafta opu olucam gonal f 225 vuruluyorum ağrım var sizde de oldumu çok heyecanlıyım Rabbim hepimize mutlu olmamızı nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?