2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kızlar günaydın 5 yumiden 3 döllenmis çok şükür

İnsallah canim transferine kadar hepsi güzelce ilerleyecek sonra gobusune koncak

KizlAr hepinize Merhaba bende bu hafta opu olucam gonal f 225 vuruluyorum ağrım var sizde de oldumu çok heyecanlıyım Rabbim hepimize mutlu olmamızı nasip etsin ins

HAyırlı olsun canım tedavin başladın demek..herşey sorunsuz ilerler Insallah cnm..RAbbim güzel sonuçlar almani nasip etsin yüzünü guldursun Insallah..ağrı olması da normal yumoslar büyüyo

Kaldim canim. Tahliller verdi kromozom ve mutasyon testleri. Bir de histereskopi verdi bunlari olup ve sonucunu alip oyle gel dedi. Eksik tedaviye baslamayalim dedi

Sevindim canım.bencede eksiksiz baslayin tedavine..Insallah herşey güzel olurr yeni merkez ve doktorunla

Hayırlı olsun ne güzel bir mutluluk Rabbim herkese hayurlisiyla nasip etsin inşallah

Kızlar ne güzel yeni tedaviler yeni hamile haberleri almaya başladık Allahım en kisa zamanda herkese nasip etsin Rabbim maddi manevi güç versin yolunuzu açık etsin
zeymuss hazırlıklara başlıyorsunuz gsliba ne güzel Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin ben kilo almaya başladım bu hızla gidersem dr dan fırça yiyebilirim

Kızlar nasılsınız ben giremiyorum sık sık tatilde daha telaşım arttı günler birbirini kovalıyor sanki tedaviye başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun inş bende başladım uzun protokol bgn histeroskopi oldum rahme de çizik attı drum. Bu sefer tedavim çok farklı ilaçlarım bile değişti o yüzden ilk defa tedavi oluyorum gibi hissediyorum lucrine başlamıştım bgn puregona da başladım lucrine devam ama dozu yarıya düşürdük yumurta toplama ne Zaman olur hiç fikrim yok hayırlısını versin rabbim hepimize inş

Günaydın hayırlı olsun cnm tedavin inss başladığı gibi sonuda güzel bitsin

Amin cnm inss yüreğine sağlık bugün 2.gun cnm

HAyırlı olsun cnm.tedavin Insallah.sonu bebisli.olur hayırlısıyla...kizinA.kardeste gelir..

Ohh tatilede gidilmis.iyi olmuştur cnm.tedavi.öncesi.ne zaman adet günün.agustosta basliycaksin dimi ALlah izin verirse..
Herkes basliyo tekrardan ne güZel.insallah hepimiz güzel haberler verebiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…