- 15 Mart 2016
- 173
- 205
- 33
- 38
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.001
İnsallah dualar seninleKızlar 5 tane yumurta toplanmış inşallah hayırlısıyla döllenirler
Normal cnm yumiler büyüyor ya ondandir inss bol sağlıklı yumiler toplanirKizlAr hepinize Merhaba bende bu hafta opu olucam gonal f 225 vuruluyorum ağrım var sizde de oldumu çok heyecanlıyım Rabbim hepimize mutlu olmamızı nasip etsin ins
Çok sağol canım benim amin hepimize.Evet bende de agri oldu. Malesef. Allah saglik sonuclar almani nasip etsin insallah hamis haberlerinide aliriz.
Çok saol cnm inş seninde dollenmeler birici kalite olur inş arkadasimNormal cnm yumiler büyüyor ya ondandir inss bol sağlıklı yumiler toplanir
Kızlar günaydın 5 yumiden 3 döllenmis çok şükür
KizlAr hepinize Merhaba bende bu hafta opu olucam gonal f 225 vuruluyorum ağrım var sizde de oldumu çok heyecanlıyım Rabbim hepimize mutlu olmamızı nasip etsin ins
Kaldim canim. Tahliller verdi kromozom ve mutasyon testleri. Bir de histereskopi verdi bunlari olup ve sonucunu alip oyle gel dedi. Eksik tedaviye baslamayalim dedi
Hayırlı olsun ne güzel bir mutluluk Rabbim herkese hayurlisiyla nasip etsin inşallahAmin allahım isteyen herkse hepinize hayırlısıyla nasip etsin. Eşim inanmadı hatta dalga geçti benmle uzun süre şoku atlatamadı inanamıyorum dedi durdu, birde anneme söyledim annem telde çığlık ata ata ağladı tansiyonu vardı korktum allahtan kötü olmadı heyecandan. Henüz başka kimseye söylemedik , yatın sabah doktordan sonra kayınvalideme falan söylücez bakalım. İnşallah sağsalim kucağıma alacak günleride görürüm. Allahım sizlere de nasip etsin. Ben ilk olarak bı duyguyu yaşadım hala inanamıyorum.
Güzelce dollensinler en kalitelisinden inşallah Rabbim gönlünegöre versinKızlar 5 tane yumurta toplanmış inşallah hayırlısıyla döllenirler
Canım çok sevindim gör bak 5 güne gidecekler ve sana sımsıkı tutunacakkarKızlar günaydın 5 yumiden 3 döllenmis çok şükür
Günaydın hayırlı olsun cnm tedavin inss başladığı gibi sonuda güzel bitsinKızlar nasılsınız ben giremiyorum sık sık tatilde daha telaşım arttı günler birbirini kovalıyor sanki tedaviye başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun inş bende başladım uzun protokol bgn histeroskopi oldum rahme de çizik attı drum. Bu sefer tedavim çok farklı ilaçlarım bile değişti o yüzden ilk defa tedavi oluyorum gibi hissediyorum lucrine başlamıştım bgn puregona da başladım lucrine devam ama dozu yarıya düşürdük yumurta toplama ne Zaman olur hiç fikrim yok hayırlısını versin rabbim hepimize inş
Sağol cnm amin inşaallah doğru zaman gelmiştir artikCanım çok sevindim gör bak 5 güne gidecekler ve sana sımsıkı tutunacakkar
Amin cnm inss Allah seninde bebislerin sagsalim zamanında dogurmani nasip etsin inşallahGüzelce dollensinler en kalitelisinden inşallah Rabbim gönlünegöre versin
Günaydın canım 1 haftalığına kısa bir tatile çıktım pek yazamadım hayirlisiyla 3 tane embriyon olmuş bugün kaçıncı gün inşallah en iyi 1. Kalitede olurlar 3ü de zamanla sağlıklı bebişler olurGünaydın arkadaşlar
Amin cnm inss yüreğine sağlık bugün 2.gun cnmGünaydın canım 1 haftalığına kısa bir tatile çıktım pek yazamadım hayirlisiyla 3 tane embriyon olmuş bugün kaçıncı gün inşallah en iyi 1. Kalitede olurlar 3ü de zamanla sağlıklı bebişler olur
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun insallahAmin cnm inss yüreğine sağlık bugün 2.gun cnm
Kızlar nasılsınız ben giremiyorum sık sık tatilde daha telaşım arttı günler birbirini kovalıyor sanki tedaviye başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun inş bende başladım uzun protokol bgn histeroskopi oldum rahme de çizik attı drum. Bu sefer tedavim çok farklı ilaçlarım bile değişti o yüzden ilk defa tedavi oluyorum gibi hissediyorum lucrine başlamıştım bgn puregona da başladım lucrine devam ama dozu yarıya düşürdük yumurta toplama ne Zaman olur hiç fikrim yok hayırlısını versin rabbim hepimize inş
Amin cnm inss yüreğine sağlık bugün 2.gun cnm
Günaydın canım 1 haftalığına kısa bir tatile çıktım pek yazamadım hayirlisiyla 3 tane embriyon olmuş bugün kaçıncı gün inşallah en iyi 1. Kalitede olurlar 3ü de zamanla sağlıklı bebişler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?