- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
Aminnn cnm...senin bebişlerde hayırlı uğurlu olsun.. inşallah ikiside tutunur.. ikiz bebişlerin olur..arkadaşlar merhaba benimde bu perşembe transferim gerçekleşti 2 tane transfer edildi inşallah ikisi de tutar. beklemek en kötüsü 8 gün sonra tahlil yaptırıcam. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah
ikizlerimin olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam arada bir kasık ağrısı geliyo o zaman acaba tutmadı mı diye düşünüyorumAminnn cnm...senin bebişlerde hayırlı uğurlu olsun.. inşallah ikiside tutunur.. ikiz bebişlerin olur..
Transfer günü kişiye ve rahmin durumuna göre değişiyor. 13. Gün gittiğinde rahimin durumuna göre seni 1 hafta içinde çağırcaktım.Ben 14.günü rahim kontrolüne gittim pazartesi günüydü cumartesi transferim 19.günü yapıldıKızlar mrb sonuc bekleyen arkdaslar insallah olumlu sonucalirlar bebisleri sıkısıkı tutunur bizlerde arkasinizdan iyi sonuclarla geliriz birsey sorcam arkadaşlar transfer adet olduktan kaç gun sonra oluyor beni adetinin 13 gunu gel dediler adetimin 6 gunundeyim
Tam canim sagol bir an once transfer gunu gelsin istiyorumTransfer günü kişiye ve rahmin durumuna göre değişiyor. 13. Gün gittiğinde rahimin durumuna göre seni 1 hafta içinde çağırcaktım.Ben 14.günü rahim kontrolüne gittim pazartesi günüydü cumartesi transferim 19.günü yapıldı
Bu ay tüp bebek deneyen arkadaşlar ist da hangi merkezi tercih ettiniz? Ben istanbul dışındayım Süleyman Tosun Ä tedavi oluyorum operasyonlar ise Fulya/acıbadem de. Her doktor için hem olumlu hem olumsuz bir çok yorum okuyoruz kafa karışıklığı oluyor merak ettim
Benim yumurta toplama geçen ay oldu şişkinlik çok diye 1ay erteledik bu hafta dondurulmuş embriyo Transfer edildiKızlar bu ay dondurulmuşlarla Başlayan var mı?
inşallah ben de baslayacağım. bu jafta içi adetimi bekliyorum.Kızlar bu ay dondurulmuşlarla Başlayan var mı?
korkma normal o ağrılar sen sadece şu anda kendine dikkat et fazla yorma kendini bol bol dinlen.. inşallah bugün hiç bir iş yapmamamışsındır..ikizlerimin olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam arada bir kasık ağrısı geliyo o zaman acaba tutmadı mı diye düşünüyorum
ota-jinemed Beşiktaş-Fulya'da Doktor Filip Taşhan.. çok iyi güler yüzlü istediğin saatte ulaşabileceğin bi doktor.. ben çok memnunum ilk denememide orda yaptırdım.. imkanın varsa kesinlikle tavsiye ederim cnm...Bu ay tüp bebek deneyen arkadaşlar ist da hangi merkezi tercih ettiniz? Ben istanbul dışındayım Süleyman Tosun Ä tedavi oluyorum operasyonlar ise Fulya/acıbadem de. Her doktor için hem olumlu hem olumsuz bir çok yorum okuyoruz kafa karışıklığı oluyor merak ettim
Evet canim ben varim bende dondurulmuslarla yapcamKızlar bu ay dondurulmuşlarla Başlayan var mı?
Inşlh pozitifi görürsün cnm.hangi ilaçları kullandın. Kaçıncı gün transfer oldu.endometrium kaçtı.embriyolar sağlıklı çözülebildi miBenim yumurta toplama geçen ay oldu şişkinlik çok diye 1ay erteledik bu hafta dondurulmuş embriyo Transfer edildi
inşallah ben de baslayacağım. bu jafta içi adetimi bekliyorum.
Ayyy hadi inşlh kızlar buz bebeklerimiz sonuna kadar tutunur hayata.kızlar sizin embriyolar kaç tane,kaçıncı gün embriyosu, transfer öncesi özel olarak yaptığınız bişeyler var mıEvet canim ben varim bende dondurulmuslarla yapcam
inşallah canım inşallah. ben aslında ocak ayında ikinci tedaviye basladım ama ohss oldum ve 6 tane embriyo 3.gün donduruldu. hiç kendimi kasmıyorum ben canım, sadece folik kullanıyorum. hamiş kalınca ben de eşimde yeterince yükleniyoruz bana. hayırlısıyla başlarız inşallah. sen ne zaman başlıyorsun tedaviye. kaçıncı denemen?Ayyy hadi inşlh kızlar buz bebeklerimiz sonuna kadar tutunur hayata.kızlar sizin embriyolar kaç tane,kaçıncı gün embriyosu, transfer öncesi özel olarak yaptığınız bişeyler var mı
Cnm benim bu 6. Deneme.3 kez hamile kaldım.ilki kimyasal oldu.2. De ikizlerim vardı 8. Haftada kalp atışları durdu.3. De yine ikiz oldular ve 5. Ayda rahim ağzı Yüzünden erken doğum Yaptım.ocaktaki denemede negatif oldu fakat ilk defa 2 tane 5. Gün dondurulmuşum da oldu.şimdi onları denicem işte.inşlh Allah bu kez kavuşturur yawrumla beni ve hepimizi.Ben estrofeme başladım cnm adetin ilk günü bugün 4. Gündü bakalım,Hakkımızda Hayırlısı olsuninşallah canım inşallah. ben aslında ocak ayında ikinci tedaviye basladım ama ohss oldum ve 6 tane embriyo 3.gün donduruldu. hiç kendimi kasmıyorum ben canım, sadece folik kullanıyorum. hamiş kalınca ben de eşimde yeterince yükleniyoruz bana. hayırlısıyla başlarız inşallah. sen ne zaman başlıyorsun tedaviye. kaçıncı denemen?
Insallah canim amin benim ucuncu gun embriyosudur dondurulurken cozulurken kacgun sonra transfer ederler bilmiyorum buayin 14 gidince ogrenecem simdilik birsey yapmiyorum sadece estrofem ve folik asit kullaniyorum tranferden bir iki gun once ananas ve kabak cekirdegi yemege baslicam tarnsferden besgun sonrasina kadar bebgin rahme tutunmasina iyiymis canim buarada 8 embriyom var senin kac embriyo kacinci gunAyyy hadi inşlh kızlar buz bebeklerimiz sonuna kadar tutunur hayata.kızlar sizin embriyolar kaç tane,kaçıncı gün embriyosu, transfer öncesi özel olarak yaptığınız bişeyler var mı
İlaç olarak estrafem olması lazımdı rahim için, cronel jel,aspirin ve şeker ilacı vermişti onu kullanıyorum.19.gün oldu Transfer hafta sonuna denk geldiği için o gün yaptık. Sağlıklı çözüldü 14 tane 5.gün embriyo su vardı tek embriyo Transfer ettirdim kalite çok iyi olursa ikiz tutarsa ikisi de tutar dedi cesaret edemedim. Bundan sonrası takdiri ilahi bakalım nasipte varsa. :) hepimizin inşallah tez zamanda duaları kabul olur.Inşlh pozitifi görürsün cnm.hangi ilaçları kullandın. Kaçıncı gün transfer oldu.endometrium kaçtı.embriyolar sağlıklı çözülebildi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?