2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Aminnn cnm...senin bebişlerde hayırlı uğurlu olsun.. inşallah ikiside tutunur.. ikiz bebişlerin olur..

Kızlar mrb sonuc bekleyen arkdaslar insallah olumlu sonucalirlar bebisleri sıkısıkı tutunur bizlerde arkasinizdan iyi sonuclarla geliriz birsey sorcam arkadaşlar transfer adet olduktan kaç gun sonra oluyor beni adetinin 13 gunu gel dediler adetimin 6 gunundeyim

Transfer günü kişiye ve rahmin durumuna göre değişiyor. 13. Gün gittiğinde rahimin durumuna göre seni 1 hafta içinde çağırcaktım.Ben 14.günü rahim kontrolüne gittim pazartesi günüydü cumartesi transferim 19.günü yapıldı

Kızlarrrr rubella lgG avidite 61.74 yüksek avidite diyo normal mi yoksa yolunda gitmeyen bişiyler mi var bilgisi olan varmı.

Tam canim sagol bir an once transfer gunu gelsin istiyorum

Canım ben bahceci umut tüp bebekte tedavi oldum daha önce şimdide inşallah orda olucam..süleyman bey oranın doktor uydu ama ayrıldı.benim doktorum ulun beydi oda ayrılmış..umutun iki doktoru da iyidi süleyman beyde iyi bi doktor bence..çok okuyup kafanı karıştirma her doktor için olumlu olumsuz yazılır..bence iyi bi doktorun elleri desin....hakkınızda hayırlısı canım

ota-jinemed Beşiktaş-Fulya'da Doktor Filip Taşhan.. çok iyi güler yüzlü istediğin saatte ulaşabileceğin bi doktor.. ben çok memnunum ilk denememide orda yaptırdım.. imkanın varsa kesinlikle tavsiye ederim cnm...

Benim yumurta toplama geçen ay oldu şişkinlik çok diye 1ay erteledik bu hafta dondurulmuş embriyo Transfer edildi
Inşlh pozitifi görürsün cnm.hangi ilaçları kullandın. Kaçıncı gün transfer oldu.endometrium kaçtı.embriyolar sağlıklı çözülebildi mi

İyi akşamlar arkadaşlar ben bugün tedaviye başladım doktorum erbil yağmur femara tablet e 175 gonal f ile başladık hayırlsı bakalım artık :) Allah yardımcımız olsun minik tatlı evlatlarımıza kavuşuruz inşallah

Ayyy hadi inşlh kızlar buz bebeklerimiz sonuna kadar tutunur hayata.kızlar sizin embriyolar kaç tane,kaçıncı gün embriyosu, transfer öncesi özel olarak yaptığınız bişeyler var mı
inşallah canım inşallah. ben aslında ocak ayında ikinci tedaviye basladım ama ohss oldum ve 6 tane embriyo 3.gün donduruldu. hiç kendimi kasmıyorum ben canım, sadece folik kullanıyorum. hamiş kalınca ben de eşimde yeterince yükleniyoruz bana. hayırlısıyla başlarız inşallah. sen ne zaman başlıyorsun tedaviye. kaçıncı denemen?

Cnm benim bu 6. Deneme.3 kez hamile kaldım.ilki kimyasal oldu.2. De ikizlerim vardı 8. Haftada kalp atışları durdu.3. De yine ikiz oldular ve 5. Ayda rahim ağzı Yüzünden erken doğum Yaptım.ocaktaki denemede negatif oldu fakat ilk defa 2 tane 5. Gün dondurulmuşum da oldu.şimdi onları denicem işte.inşlh Allah bu kez kavuşturur yawrumla beni ve hepimizi.Ben estrofeme başladım cnm adetin ilk günü bugün 4. Gündü bakalım,Hakkımızda Hayırlısı olsun

Ayyy hadi inşlh kızlar buz bebeklerimiz sonuna kadar tutunur hayata.kızlar sizin embriyolar kaç tane,kaçıncı gün embriyosu, transfer öncesi özel olarak yaptığınız bişeyler var mı
Insallah canim amin benim ucuncu gun embriyosudur dondurulurken cozulurken kacgun sonra transfer ederler bilmiyorum buayin 14 gidince ogrenecem simdilik birsey yapmiyorum sadece estrofem ve folik asit kullaniyorum tranferden bir iki gun once ananas ve kabak cekirdegi yemege baslicam tarnsferden besgun sonrasina kadar bebgin rahme tutunmasina iyiymis canim buarada 8 embriyom var senin kac embriyo kacinci gun

Inşlh pozitifi görürsün cnm.hangi ilaçları kullandın. Kaçıncı gün transfer oldu.endometrium kaçtı.embriyolar sağlıklı çözülebildi mi
İlaç olarak estrafem olması lazımdı rahim için, cronel jel,aspirin ve şeker ilacı vermişti onu kullanıyorum.19.gün oldu Transfer hafta sonuna denk geldiği için o gün yaptık. Sağlıklı çözüldü 14 tane 5.gün embriyo su vardı tek embriyo Transfer ettirdim kalite çok iyi olursa ikiz tutarsa ikisi de tutar dedi cesaret edemedim. Bundan sonrası takdiri ilahi bakalım nasipte varsa. :) hepimizin inşallah tez zamanda duaları kabul olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…