2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ohh tatilede gidilmis.iyi olmuştur cnm.tedavi.öncesi.ne zaman adet günün.agustosta basliycaksin dimi ALlah izin verirse..
Herkes basliyo tekrardan ne güZel.insallah hepimiz güzel haberler verebiliriz..
Sağol canım allah razı olsun evet ağustos 4 adet günüm olunca baslicam ama burda sürekli suya gör çık belki erken bile olurum bilmiyorum artık kısmet nasip bakicaz canim

Günaydın hayırlı olsun cnm tedavin inss başladığı gibi sonuda güzel bitsin
Amin cnm seninde hepimizin inşallah senin sonucunu heyecanla beklicem hayırlı haberler verirsin inşallah rabbim güzel güzel bebekler nasip etsin senden sonra ben benden sonra aminebusra sonra demir6133 sonra flzask2003 derken burası Bebek haberleriyle dolar inşallah
HAyırlı olsun cnm.tedavin Insallah.sonu bebisli.olur hayırlısıyla...kizinA.kardeste gelir..
Sağol bitanem Amin inşallah bizim kızlarında kardeşleri olsun küçük abla olsunlar hayırlısıyla

insallah canim baslayacağiz daha hazirliklara. çarsamba günü detayli ultrason var sonrasinda da baslayacagiz. daha hic bisey almadim. hem biran önce halletmek istiyorum hem cabuk yoruluyorum simdiden hemde acaba daha erken mi diyorum. aklim sürekli yapacaklarimda yani :)
bende kilo aliyorum canim ya iki haftaligina kayinvalidemin yanina gotmistik. bana pahaliya patladi resmen. 6 kilo aldim simdiye kadar. bebeklere gitse neyse kendime aliyorum buda benim canimi sıkıyor

Allah razı olsun çok sagol canimm inşallah rabbim hepimizin muradıni versin

Bi liste yapıp ona göre almak daha düzenli olur gibi hem ne aldık ne almamız gerekir daha iyi görürüz bebislerde aliyirdur ama iştah açılınca bizde almaya başladık sen rutin tahlillerini falsn yaptiriyormusun arada ben daha ilk ogrendigimde yaptirdim daha da yok

canim hic te öyle rutin tahlil felan yspilmiyor. ben daha doktor tutturamadim. tüp bebek doktoruma gidiyordum o ne en basinda ne hamilelikte hicccc tahlil felan istemedi. bulundugum ilcede doktora gittim bir iki defa ilk tahlillerimi o yapti. sonra 3 hafta önceydi üniv. gittigim doktora kaşintim var deyince o istedi kan tahlili felan. iyiki de yapilmis kan degerim 9 a düsmüs. tüp doktoruna kalsaydim kansizliktan bayilirdim heralde. doktorun isi gücü para baska da bisey umrunda degil. bende biraktim artik onu. bak yine aklima geldi pislik doktor yaaa

hee bu arada dün alisveris listesi cikardim sonunda. yoksa insansaf saf oluyor mağazalara felan girince

Bende varım inş bizde basliycaz bu ay

Benimde ilk ogrendigimde yapturdigim tahlil birara aile hekimliğinde kendim bsktirayim bari kasintilarin geçtimi bende kasinmiyirum ama kollarım ve karnım pul pul kurudum yağ falan da kullanıyorum ama duzelmedi sen kullaniyirmussun bişey

benim kasıntılar kuruluktan degil canim ya. vücudumun her yerinde ddgisik bolgelerde kasinti oluyor kizariyor ama kasinan yerde hicbisey yok normalde, hamilelikte olabiliyormuş ve doktor yapilacak bisey olmadigini söyledi ilaclarla hafifletiyorlarmis. tek temennim kaşıntinin artmamasi, yoksa yara olup kanamaya kadar gidiyormus dayanilmaz oluyormiş.
göbegime de badem yaği zeytinyagi duş sonradi bebe yagi kullaniyorum simdilik

Anladim canım inşallah artmaz

1 - rosebady------------ Tedavide

2 - ahha -----------------Tedavide

3 - aminebusra ---------Ağustosta başlayacak

4 - gunsa -----------------Ağustosta başlayacak

5 - demir6133 ------------Eylülde başlayacak.

6 - flzask2003 ------------Eylül-Ekim gibi başlayacak..

7 - cakırfoto---------------- ?

8 - s_akaydin76 ----------- ?

arkadaşlar şimdilik tedaviye başlayacak olarak bildiklerim böylee başka varsa yazalımm..

ilk hamişimiz inşallah rosebady olurrr il sırada o var çunkü

Son düzenleme:
Ne güzel olmuş liste inss allahim pozitif haberler alıp vermeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…