- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.041
Canımflzask2003 benide yazarmisiniz tedavi sürecindeki hafta sonu opum var
Ne güzel olmuş liste inss allahim pozitif haberler alıp vermeyi nasip etsin
İki tane cnm kaliteleri nasıl dedim iyi dediler sadece bugün 12.30 da inss transferim cnmCanım nekadar güzel rabbim yüzünü guldursun inşallah sağlıklı sekilde tutunur ve sana inşallah bi avazda dogurursun deriz
Kaç tane yuklicekler bilgi verdilermı canım
Bide kalitesi kaç canım
Canım benim sımsıkı tutunsunlar sana Allahım yüzünü güldürsün şu gibi geçsin günler pozitif i görelim hep birlikteKızlar günaydın bugün saat 12.30 da transferim var inşallah çok heyecanlıyım
İnşallah ikiside simsıkı tutunur lar annelerine seni hiç birakmazlarİki tane cnm kaliteleri nasıl dedim iyi dediler sadece bugün 12.30 da inss transferim cnm
Ne yaptin canım hayirlisiyla bebişler ini aldinmiKızlar günaydın bugün saat 12.30 da transferim var inşallah çok heyecanlıyım
hadi hayirlisi canim 12 gün sonra güzel haberler aliriz insallah.stres sıkıntı yapma rahat olmaya caliş. bu dönemde ister yat ister kalk nasipte varsa oluyor. dualarimiz seninle canimmKızlar bebislerimi aldım geldim inss hayirlisiyla olur
Canim dualarım seninle ben çok cektim bu yolda rabbim başkasına çektirmesin allah yar ve yardımcın olsunKızlar bebislerimi aldım geldim inss hayirlisiyla olur
Amin cnm inş rabbim yüzümüzü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasınAllah razı olsun çok sagol canimm inşallah rabbim hepimizin muradıni versin
Hayırlı olsun arkadaşım güzel haberleri peşpeşe verelim inşallahBende varım inş bizde basliycaz bu ay
Ayyy Canımsın ne güzel olmuş liste haydi bismillah@safiskus
@asklarinenguzeli
@the--banking öğrendiğime göree arkadaşımız transfer süresinceymiş..inşallah olumlu sonuçlanır..
@zemberek_61
@kardelen-2
@mirmoon81
@misilleme
@firuzem75
@fundyyyy
@Karamel79
@muckdudu
@nisbushinka
@zeynep bal
@funmeh
@yasemintt
@kent35
negatif alan arkadaşlardanda tedaviye başlayacak olan varmııı
Hayırlı olsun cnm rabbim tamamına erdirsin güzel haberler ver inşallahKızlar bebislerimi aldım geldim inss hayirlisiyla olur
Amin cnm inss Allah hepimizin yardımcısı olsun inssCanim dualarım seninle ben çok cektim bu yolda rabbim başkasına çektirmesin allah yar ve yardımcın olsun
Hayirli olsun herkese.Bir süredir uzaktım foruma.Benim bebis büyuyo kızlar.
1 - rosebady------------ 11 AĞUSTOS TEST GÜNÜ
2 - Yavrum benim-------Tedavide
3 - ahha -----------------Tedavide
4 - aminebusra ---------Ağustosta başlayacak
5 - gunsa -----------------Ağustosta başlayacak
6 - demir6133 ------------Eylülde başlayacak.
7 - flzask2003 ------------Eylül-Ekim gibi başlayacak..
8 - cakırfoto---------------- ?
9 - s_akaydin76 ----------- ?
arkadaşlar şimdilik tedaviye başlayacak olarak bildiklerim böylee başka varsa yazalımm..
ilk hamişimiz inşallah rosebady olurrr il sırada o var çunkü
Allah bi avazda kurtarsin darısı basimizaHayirli olsun herkese.Bir süredir uzaktım foruma.Benim bebis büyuyo kızlar.
Canim bana atildi hic kanamam olmadi ama uc gun once adet oldum erken geldi sadece adetim sadece cizik atti ama hiteroskobi baska bisey sanirimKızlar içinizde Rahmine çizik artıran var mı cmrts histeroskopiyle birlikte çizik attı drum bgn sabahtan beri kanamam bitmişti cadı kızım karnımın üstüne öyle bir atladı ki Ağrım ve kanamam tekrar başladı heleki kasığım çok acıyor inş kötü bşy olmamıştır
Hayirli olsun herkese.Bir süredir uzaktım foruma.Benim bebis büyuyo kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?