- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.061
Gunaydin sen erkencisin hep minik kuzu mu erken kalkiyorGünaydın arkadaşlar
Gunaydin sen erkencisin hep minik kuzu mu erken kalkiyor
Ah biz kadinlar :) bende temizlik yapmayi düsünuyorum tedaviden once temiz temiz beklerim hamile kalirsaam eger bi sure idare edee diye .ins hayllerimiz gercek olurEvt cnm. Kuzu bugün 7 de kalktı..o erken kalkmasada ben esim giderken kalkıyorum tedavi öncesi genel bi temizliğe basladim evle uğraşıyorum ama sıcak nem mahfetti bizi durulmuyor
Yaa sorma canım inanki bende tedavi zamanı dip köşe temizlemedigim yer kalmadı şimdi yine baslicam başlamadan önce yine girişicem temizligeAh biz kadinlar :) bende temizlik yapmayi düsünuyorum tedaviden once temiz temiz beklerim hamile kalirsaam eger bi sure idare edee diye .ins hayllerimiz gercek olur
Ah biz kadinlar :) bende temizlik yapmayi düsünuyorum tedaviden once temiz temiz beklerim hamile kalirsaam eger bi sure idare edee diye .ins hayllerimiz gercek olur
Yaa sorma canım inanki bende tedavi zamanı dip köşe temizlemedigim yer kalmadı şimdi yine baslicam başlamadan önce yine girişicem temizlige
Ben 27 temmuz geçti benimkiKızlar burcunuz ne acaba
Ben başak 14 eylül az kaldı yaşgünume
Yaslaniyorumm ah ahh
Hadi sizde yazin ne burcusunuz
Bende nisan doğumluyum koç burcuKızlar burcunuz ne acaba
Ben başak 14 eylül az kaldı yaşgünume
Yaslaniyorumm ah ahh
Hadi sizde yazin ne burcusunuz
Cnm doğum yapacağın tarihi profil ayarlarında olan yere yaz kaydet de oluyorSelamlar hanımlar, hamilelik günlüğünü imza alanına nasıl ekliyoruz? Bende eklemek istiyorumeklemek için tıklayın diyor ama açılan sayfa da yok
Bence annelerine göz kirpicaklarkizlar yarin detaylı ultrason var. bebislerimi cookkk merak ediyorum
kizlar yarin detaylı ultrason var. bebislerimi cookkk merak ediyorum
insallah canim sıkıntilari yoktur. valla ne zman ultrasona gitsek kipir kipir oluyorlar, rahatsiz oluyorlsr heraldeNe yaramazliklar yapiyolardir.şimdi..detaylı ultrasonuda sorunsuz atlatirsiniz cnm.Insallah
göz mü kirparlar dil mi cikarirlar görecdz bakalimBence annelerine göz kirpicaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?