2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Evt cnm. Kuzu bugün 7 de kalktı..o erken kalkmasada ben esim giderken kalkıyorum tedavi öncesi genel bi temizliğe basladim evle uğraşıyorum ama sıcak nem mahfetti bizi durulmuyor
Ah biz kadinlar :) bende temizlik yapmayi düsünuyorum tedaviden once temiz temiz beklerim hamile kalirsaam eger bi sure idare edee diye .ins hayllerimiz gercek olur

Ah biz kadinlar :) bende temizlik yapmayi düsünuyorum tedaviden once temiz temiz beklerim hamile kalirsaam eger bi sure idare edee diye .ins hayllerimiz gercek olur
Yaa sorma canım inanki bende tedavi zamanı dip köşe temizlemedigim yer kalmadı şimdi yine baslicam başlamadan önce yine girişicem temizlige

Yaa sorma canım inanki bende tedavi zamanı dip köşe temizlemedigim yer kalmadı şimdi yine baslicam başlamadan önce yine girişicem temizlige

Temizleyin kızlar ohhh mis gibi. Olsun..
Ben çok zorlaniyorum nazla ama mecbur yapmsamda ev berbat.

Selamlar hanımlar, hamilelik günlüğünü imza alanına nasıl ekliyoruz? Bende eklemek istiyorum eklemek için tıklayın diyor ama açılan sayfa da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…