- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.081
Cnm inss sorunsuz atlatirsiniz güzel haberlerini bekliyoruzkizlar yarin detaylı ultrason var. bebislerimi cookkk merak ediyorum
Teşekkür ederimCnm doğum yapacağın tarihi profil ayarlarında olan yere yaz kaydet de oluyor
Sanki de çok cünlü bildiğim kadarıyla 1 haftadan sonra içerde ki sperm çuruyormuş bize 3 günlük cinsel perhiz demiştiKızlar iyi akşamlar herkes umarim bebisen kavusur ben bişey sormak istiyorum eşini test verdiğinde kaç günlük cinsel perhiz yaptı acaba bize doktor hiç bilgi vermedi ...önemli değildir günü dedi.yani on gündür hiç iletişim olmadı çok degilmi
Bize de 3 -4 gün demişlerdi cnmKızlar iyi akşamlar herkes umarim bebisen kavusur ben bişey sormak istiyorum eşini test verdiğinde kaç günlük cinsel perhiz yaptı acaba bize doktor hiç bilgi vermedi ...önemli değildir günü dedi.yani on gündür hiç iletişim olmadı çok degilmi
Cnm inss herşey yolunda gitsin dualarimdasinGunaydin kizlar bende doktorumdyim muayene etti e2 fsh istdi kan sonucundan sonra karar vercek hersey yolunda ise bugun basliyoruz dua edin olur mu
Geç oldu kızlar uyuya kalmişim ama günaydınGunaydin kizlar bende doktorumdyim muayene etti e2 fsh istdi kan sonucundan sonra karar vercek hersey yolunda ise bugun basliyoruz dua edin olur mu
Bende mart sonu kocccccBende nisan doğumluyum koç burcu
Gunaydin kizlar bende doktorumdyim muayene etti e2 fsh istdi kan sonucundan sonra karar vercek hersey yolunda ise bugun basliyoruz dua edin olur mu
Allah seni iyi etsin emi saat 6 da kalktım eşime kahvaltı hazırladım evi sildim mutfağı temizledim ve tekrar yattım 11 de kalktım yaaaaSaat kaç olmuş günaydın diyo bide gülüyoooo
Teşekkür ederim bu yıl çalışmıyorum bari bişeyler yapayım evde dedim ygs ye girmiştim tercih yaptım bugün bakalım olur mu bi yerler dgs için de çalışıyorum bakalım hayırlısı bi de bebek olursa ohhhh değmeyin keyfimeSenii çalışkan seniii aferin
Allah zihin açıklığı versin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?