2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kizlar sonuclarim iyi cikti fsh 8 cikti bugun itibariyle ignelere basliyorum tedavim basladi Allah yardimcim olsun bana ve butun tedavidekilere
Hadi bakalım bu sefer olacak inşallah hatırlıyor musun geçen tedavide de benden önce yaptırmıştın inşallah bu sefer olacak sonra da herkes ve bende inşallah

Kizlar sonuclarim iyi cikti fsh 8 cikti bugun itibariyle ignelere basliyorum tedavim basladi Allah yardimcim olsun bana ve butun tedavidekilere

Çok sevindim cnm.hadi HAyırlı olsun.Insallah bu defa herşey dAha iyi olur..simdi sıra bizlerde Insallah sirayla hamis haberleri veririz

Isteklerin hayırlısıyla olur cnm.Insallah

Hadi bakalım bu sefer olacak inşallah hatırlıyor musun geçen tedavide de benden önce yaptırmıştın inşallah bu sefer olacak sonra da herkes ve bende inşallah
Hatirlamaz miyim canim benim senden cok umutluydum ben ama biz bu yola bas koyduk Allahin izni ile olcak hepmizin ins

Canim bende histereskopi oldum. Hem çizik atıldı hem çöküntü varmış oraya tiraslama yapıldı. Yoğun kanama 6 gün toplamda on gün sürdü. Dr um cyclo progynova diye bi ilaç verdi o bitince adet olcam ve bidaha baslicam inşallah

Kızlar, aranızda hamile olup ve de miyomu olan var mı? Benim çok ağrım oluyor dün doktora gittim çok şükür bebek iyi ama miyom büyümüş, şuan bebekten büyük 4cm olmuş, hormonlardan dolayı da hep büyüyecek sanıyorum. Böyle bir durum yaşayanınız var mı?

Ablam da su an 16 haftalik. Onda da var aynı durum canım. Dr doğumda alacakmis

Amin canim ins hepimizin yuzu guler senin kuzun gibi bir kuzumuz olur

İnsallah canim ınşallah

HAyırlısiolsun. Canım Insallah herşey güzel olucak bu defa..ALlah yardimcimi olsun.eklerim senide listeye

Yavrum benim . Kuzum naptin tedavi nasıl gidiyo opu yarinmiydi
Bitanem sorduğun için teşekür ederim fun opu oldum ağrım vardı yazamadım erkenden yatmışim 20 yakın yumurta çıktı 12 kalötesi iyiymis ve en kaliteli m2 yumurtayı ayirmoslar işlemden geçmiş 5 tane çıkmış kusursuz inş hamile kalırız kuzu bugün ariycaklar bakalım inş hepimize nasıp olsun iyimi köyüm dedi anlamadım 5 tane iyi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…