- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.121
Günaydın canım bebeğin kalp atışını duydunmu bide bulantı basladimi sendeKızlar, aranızda hamile olup ve de miyomu olan var mı? Benim çok ağrım oluyor dün doktora gittim çok şükür bebek iyi ama miyom büyümüş, şuan bebekten büyük 4cm olmuş, hormonlardan dolayı da hep büyüyecek sanıyorum. Böyle bir durum yaşayanınız var mı?
Bitanem sorduğun için teşekür ederim fun opu oldum ağrım vardı yazamadım erkenden yatmışim 20 yakın yumurta çıktı 12 kalötesi iyiymis ve en kaliteli m2 yumurtayı ayirmoslar işlemden geçmiş 5 tane çıkmış kusursuz inş hamile kalırız kuzu bugün ariycaklar bakalım inş hepimize nasıp olsun iyimi köyüm dedi anlamadım 5 tane iyi dimi
Amin cnm benim isteyen herkese nasip olsun ons sağlıklı şekilde bugün ariycaklar inş sağlıkla hucrelenirler Rabbim hepimiz yardımcısı olsunAyy cnm aklimda niye cuma kalsiysa neyse atlatmissin gecmis olsun canım..5 tane tabiki iyi cnm Insallah transfer zamanina kadar hepsi saglikli bi şekilde ilerlerler ve gobusune konarlar.. RAbbim emeklerini boşa cikarmasin hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin Insallah..
Canım inş pozitifi görürsün benden sana tavsiye embriyolari transfer etmeden önce genetik test yaptır öyle transfer etsinler en sagliklisi buAmin cnm benim isteyen herkese nasip olsun ons sağlıklı şekilde bugün ariycaklar inş sağlıkla hucrelenirler Rabbim hepimiz yardımcısı olsun
Canim cok teşekür ederim bu doktorumdan ilk denemem olduğu için hiç teklif etmedi inş pozitif olur ol.MSAsa zaten ikincide der gibi geliyor cnmCanım inş pozitifi görürsün benden sana tavsiye embriyolari transfer etmeden önce genetik test yaptır öyle transfer etsinler en sagliklisi bu
Merkezin embriyoya genetik tarama yapiyomu yapiyosa sen teklif et ben iki tüp bebek yaptım ilki düşük ikincisi boş gebelik oldu pişmanım neden embriyoya genetik tarama yapmadım diyeCanim cok teşekür ederim bu doktorumdan ilk denemem olduğu için hiç teklif etmedi inş pozitif olur ol.MSAsa zaten ikincide der gibi geliyor cnm
Canım transfer olduktan sonra sabah aç karnına iki dilim ananas ye tutunmayi sağlıyor bide icebilirsen günde bir bardak taze sıkılmış havuç suyu iç ibrahim Saraçoğlu söylemişti ben yaptım çok şükür tuttuCanim cok teşekür ederim bu doktorumdan ilk denemem olduğu için hiç teklif etmedi inş pozitif olur ol.MSAsa zaten ikincide der gibi geliyor cnm
Allah Razı olsun cnm gittiğim gün mu yapayım transfere havuç suyunudaCanım transfer olduktan sonra sabah aç karnına iki dilim ananas ye tutunmayi sağlıyor bide icebilirsen günde bir bardak taze sıkılmış havuç suyu iç ibrahim Saraçoğlu söylemişti ben yaptım çok şükür tuttu
Hiç bir bilgim yok cnm sormadım kendilerine bişey demediler anladım kuzu transferde snra sabahları aç Karina yapıcam ins olur kuzum ya çok heyecanlıyımMerkezin embriyoya genetik tarama yapiyomu yapiyosa sen teklif et ben iki tüp bebek yaptım ilki düşük ikincisi boş gebelik oldu pişmanım neden embriyoya genetik tarama yapmadım diye
Canim bugun 3. Gun degil mi ? Nasilsin sorun yok degil miGünaydın arkadaşlar
Evet cnm 3. gün yok cnmCanim bugun 3. Gun degil mi ? Nasilsin sorun yok degil mi
Cnm inss geriye kalanların hepsi embiriyo olsunlar inşallahAmin cnm benim isteyen herkese nasip olsun ons sağlıklı şekilde bugün ariycaklar inş sağlıkla hucrelenirler Rabbim hepimiz yardımcısı olsun
İNS canım teşekür ederim bugün aroycaklr heyecanlıyımCnm inss geriye kalanların hepsi embiriyo olsunlar inşallah
Transfer yapıldıktan sonra canım fazla heyecan yapma bol bol dua et rabbim dualarıni hayırlısıyla kabul etsin insHiç bir bilgim yok cnm sormadım kendilerine bişey demediler anladım kuzu transferde snra sabahları aç Karina yapıcam ins olur kuzum ya çok heyecanlıyım
Canım inş sende hayırlısıyla pozitifi görürsün adet sancısı gibi sancin oluyomuCnm inss geriye kalanların hepsi embiriyo olsunlar inşallah
Bazen oluyor cnmCanım inş sende hayırlısıyla pozitifi görürsün adet sancısı gibi sancin oluyomu
Bebeğin tutunuyo canımBazen oluyor cnm
Ay cnm inss ağzından bal damlıyorBebeğin tutunuyo canım
Merhaba Canım, cumartesi çağırdı ama daha küçük olduğu için duymayabiliriz dedi. Hayırlısı bakalım inşallah duyarız.Günaydın canım bebeğin kalp atışını duydunmu bide bulantı basladimi sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?