2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Daha önce devlete denedigim için bu Terimleri bilmiyorum inş iyiye işarettir flzask2003 Bacim ne kadar stresli bir dönem kaliteli yumurta var mı az mı acaba çıktı eşinden sperm çıktımi acaba döllenme nasıl olacak kaç gün transfer kafam çok bulanık anlamadım cnm zor Rabbim inş bu aciz kullarına sevindirir isteyen herkese nasip etsin inş

Günaydın canım bebeğin kalp atışını duydunmu bide bulantı basladimi sende

Ayy cnm aklimda niye cuma kalsiysa neyse atlatmissin gecmis olsun canım..5 tane tabiki iyi cnm Insallah transfer zamanina kadar hepsi saglikli bi şekilde ilerlerler ve gobusune konarlar.. RAbbim emeklerini boşa cikarmasin hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin Insallah..

Amin cnm benim isteyen herkese nasip olsun ons sağlıklı şekilde bugün ariycaklar inş sağlıkla hucrelenirler Rabbim hepimiz yardımcısı olsun

Amin cnm benim isteyen herkese nasip olsun ons sağlıklı şekilde bugün ariycaklar inş sağlıkla hucrelenirler Rabbim hepimiz yardımcısı olsun
Canım inş pozitifi görürsün benden sana tavsiye embriyolari transfer etmeden önce genetik test yaptır öyle transfer etsinler en sagliklisi bu

Canım inş pozitifi görürsün benden sana tavsiye embriyolari transfer etmeden önce genetik test yaptır öyle transfer etsinler en sagliklisi bu
Canim cok teşekür ederim bu doktorumdan ilk denemem olduğu için hiç teklif etmedi inş pozitif olur ol.MSAsa zaten ikincide der gibi geliyor cnm

Canim cok teşekür ederim bu doktorumdan ilk denemem olduğu için hiç teklif etmedi inş pozitif olur ol.MSAsa zaten ikincide der gibi geliyor cnm
Merkezin embriyoya genetik tarama yapiyomu yapiyosa sen teklif et ben iki tüp bebek yaptım ilki düşük ikincisi boş gebelik oldu pişmanım neden embriyoya genetik tarama yapmadım diye

Canım transfer olduktan sonra sabah aç karnına iki dilim ananas ye tutunmayi sağlıyor bide icebilirsen günde bir bardak taze sıkılmış havuç suyu iç ibrahim Saraçoğlu söylemişti ben yaptım çok şükür tuttu

Allah Razı olsun cnm gittiğim gün mu yapayım transfere havuç suyunuda

Merkezin embriyoya genetik tarama yapiyomu yapiyosa sen teklif et ben iki tüp bebek yaptım ilki düşük ikincisi boş gebelik oldu pişmanım neden embriyoya genetik tarama yapmadım diye
Hiç bir bilgim yok cnm sormadım kendilerine bişey demediler anladım kuzu transferde snra sabahları aç Karina yapıcam ins olur kuzum ya çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…