- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.141
Benim baya baya kanamam oldu cnm belki histeroskopiden de kaynaklanıyordur opudan daha zor gibime geldi zatenCanim bana atildi hic kanamam olmadi ama uc gun once adet oldum erken geldi sadece adetim sadece cizik atti ama hiteroskobi baska bisey sanirim
Ben akrep kasım doğumluyumKızlar burcunuz ne acaba
Ben başak 14 eylül az kaldı yaşgünume
Yaslaniyorumm ah ahh
Hadi sizde yazin ne burcusunuz
3-4 gün en uygunu bitanem en fazla bir haftaKızlar iyi akşamlar herkes umarim bebisen kavusur ben bişey sormak istiyorum eşini test verdiğinde kaç günlük cinsel perhiz yaptı acaba bize doktor hiç bilgi vermedi ...önemli değildir günü dedi.yani on gündür hiç iletişim olmadı çok degilmi
Maşallah cnm hep böyle devam eder inş hayırlı haberler verirsin hayırlı olsun tedavinKizlar sonuclarim iyi cikti fsh 8 cikti bugun itibariyle ignelere basliyorum tedavim basladi Allah yardimcim olsun bana ve butun tedavidekilere
Bende bir sıkıntı çıkmadı cnm histeroskopide şükür girmişken çizik atalım dedi Dr öyle attı hala bir iki damla kanam geliyor ama ilk gün kadar yoğun değil dün dra sordum normal dedi ama atılan çiziktCanim bende histereskopi oldum. Hem çizik atıldı hem çöküntü varmış oraya tiraslama yapıldı. Yoğun kanama 6 gün toplamda on gün sürdü. Dr um cyclo progynova diye bi ilaç verdi o bitince adet olcam ve bidaha baslicam inşallah
Burdayım canım abimin düğünü var da hafta sonu ona hazırlanıyoruz
Burdayım canım abimin düğünü var da hafta sonu ona hazırlanıyoruzsiz de ne var ne yok var mı güzel haberler bebişlı bebişlı
Girdim canım 2 hafta önce evet kocaman oldu zaman çok çabuk geçiyor. Sürekli tekmeliyor. Alışverişe başladık ufak ufak. İnşallah herkes pozitifi görsün yaaa çok zor süreçler bunlar...HAyırlı olsun cnm.ALlah mesut mutlu etsin Insallah
.suan yok ama yakin zamansa bebis haberleri olacak insallah..Kaç arkadaş tedavide suan..
Senin nasıl gidiyo masallah 23.haftaya gelmissiniz hareketleri nasıl bıdıfin.detaylı ultrasona ne.zaman gireceksin
Girdim canım 2 hafta önce evet kocaman oldu zaman çok çabuk geçiyor. Sürekli tekmeliyor. Alışverişe başladık ufak ufak. İnşallah herkes pozitifi görsün yaaa çok zor süreçler bunlar...
Tam olarak kaç haftalıksın canımMerhaba Canım, cumartesi çağırdı ama daha küçük olduğu için duymayabiliriz dedi. Hayırlısı bakalım inşallah duyarız.
Olur canım benim karnim beş aylık gibi şişmiş ti yumurta catlatici iğneden dolayı kasık ağrım oldu afedersin lavaboya gittiğimde ufak ufak et parçaları attım sonra bitti zatenKızlar opudan snra agriniz oldumu vuxudum karim sisti epey idrara çıkarken Afedersiniz ağrım oluyor
Canim karın ağrışifa var aynen ya hamile gibi oldu ağrı yapıyor ani hareketlerde zor bir durumOlur canım benim karnim beş aylık gibi şişmiş ti yumurta catlatici iğneden dolayı kasık ağrım oldu afedersin lavaboya gittiğimde ufak ufak et parçaları attım sonra bitti zaten
Böyle bir durumda ne iyi gelir cnm bol bol su içiyorumCanim karın ağrışifa var aynen ya hamile gibi oldu ağrı yapıyor ani hareketlerde zor bir durum
Canım iki güne duzelirsin bir şey kullanma şimdi ben bir şey kullanmadım iki güne rahatladımBöyle bir durumda ne iyi gelir cnm bol bol su içiyorum
İnş canım benim çok sağol transfere kadar ağrım kalmaz iNS ondan da korkuyorumCanım iki güne duzelirsin bir şey kullanma şimdi ben bir şey kullanmadım iki güne rahatladım
canim ne zman opu oldu. opu sonrasi ertesi gün felen devam edebiliyorİnş canım benim çok sağol transfere kadar ağrım kalmaz iNS ondan da korkuyorum
Yok canım kalmaz yürüyüş yap istiyosan o şişlik insin diyeİnş canım benim çok sağol transfere kadar ağrım kalmaz iNS ondan da korkuyorum
Dün oldum canımcanim ne zman opu oldu. opu sonrasi ertesi gün felen devam edebiliyor
Dün oldum canım
daha yeni canim gecer. yarin daha siddetli devam ederse o zaman doktoruns söylersinDün oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?