2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

kizlar dün detaylı ultrason oldu, şükür hersey yolund. oğlumun yüzünü görebildik ama kizim nazli cikti sirti dönüktü.400 gr olmuslar. bunada şükür onlarin iyi olduklarini bilmek bile cokk güzel
maşallah cnm inss sağlıkla büyüsunler

Kızlar opudan snra agriniz oldumu vuxudum karim sisti epey idrara çıkarken Afedersiniz ağrım oluyor
oluyor cnm normal Dr nun önerdiği ağrı kesiciyi icebilirsin cnm dayanamazsan geçmiş olsun

Kızlar dün hastaneden aradılar moralim pek yok açıkçası 20 yumurtadan 5 tane en kaliteli çıkmıştı bunlardan 3 tane döllenmis neden böyle oldu anlamadim ben devlete bes tane dollenmişti bu benim canımı sıkti üç güne yada beş güne gider mi lütfen morale ihtiyacım var hoca beş gün tek embriyo transfer edicek ti hocayı aradım bi sıkıntı yok dedi acaba laburatuarlarimi iyi değil yoksa bu durum olabiliyormu sizlerin kaç tane dollenmişti çok mu az sayı

Günaydın herkese hayırlı cumalar Rabbim kimin ne duası varsa bugünün hürmetine kabul eylesin inşallah
canım strese sokma kendini sana en son lazım olacak olan şey stres hatta hiç lazım olmayan inşallah herşey güzel olacak

Canım benim 17 yumurta toplandı bunlardan beşi dollendi bir tane üçüncü gün embriyosu transfer edildi geri kalan dört tane takibe alındı transferden iki gün sonra aradılar dört taneden sadece bir tane yasayabildi onuda dondurdular nedenini sordum eşimin Morfolojisi % 1 Sperm çok kötü çok zayifmis

cnm zaten sana bir tane lazimmis senin 3 tane varmış inss onlarda transfere kadar kaliteli embiriyo olsunlar sayıya takılma Allah nasip ettiyse her şekilde olur cnm benimde 5 yumi toplandı 3 döllendi şimdi bak çok şükür ikisi karnimda

Cnm inss nasip olursa her şekilde olacak diye düşündüm hakkımda hayırlısı olsun dualarını eksik etme cnm sanada sağlıklı hamilelik diliyorum cnm
Rabbim ol derse olur canım sen elini karnının üstüne koy Rabbi hebbilni minel salihin oku bol bol inş kabul olur önce hayirlisini dile

Öyle tAbi canım zaten bana bir embriyo lazım ben bi tane bile Yaşamaz die korkuyorum cnm ama döllenmiş yumurtadan en kalitelisiymis inş olur dimi yaşım dan dolayı zaten bir yukliycekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…