- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.181
Olur cnm inssÖyle tAbi canım zaten bana bir embriyo lazım ben bi tane bile Yaşamaz die korkuyorum cnm ama döllenmiş yumurtadan en kalitelisiymis inş olur dimi yaşım dan dolayı zaten bir yukliycekti
Şuan 5hafta+6günlükTam olarak kaç haftalıksın canım
Canim benjm ilk denememde sadece bes yumurta toplandi sadece ucu dollendi ikisi uc gune gidebildi ama olmadi.sayi hic onemli degil zaten bir tane lazimmis bunkari dusunme sakin ol dua et bol bolKızlar dün hastaneden aradılar moralim pek yok açıkçası 20 yumurtadan 5 tane en kaliteli çıkmıştı bunlardan 3 tane döllenmis neden böyle oldu anlamadim ben devlete bes tane dollenmişti bu benim canımı sıkti üç güne yada beş güne gider mi lütfen morale ihtiyacım var hoca beş gün tek embriyo transfer edicek ti hocayı aradım bi sıkıntı yok dedi acaba laburatuarlarimi iyi değil yoksa bu durum olabiliyormu sizlerin kaç tane dollenmişti çok mu az sayı
Rabbim bizim kalbimize deyil kendi yüce ve sönsün merhametine ve kudretine göre versinSaol canım benim inş ilerlerler tek duam bu bir tane olsun bizim olsun inş Allah büyütür herkesin gönlüne göre verin inş hucrelenirler
Amin kere amin ...Allahim s
Rabbim bizim kalbimize deyil kendi yüce ve sönsün merhametine ve kudretine göre versin
AminnnnnnŞuanda okunan ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Günaydın mutlu hafta sonları inşallah
Günaydın kizlarGünaydın Canım erkencisin..
Nasılsın bugün
merhaba cnm iyiyim karışık duygular başlıyor yavaştan yinede relaxim simdilik dualara sigindimGünaydın Canım erkencisin..
Nasılsın bugün
Canım kaccinci günün bugünmerhaba cnm iyiyim karışık duygular başlıyor yavaştan yinede relaxim simdilik dualara sigindim
5.gun cnm 3. gün embiriyolarıCanım kaccinci günün bugün
merhaba cnm iyiyim karışık duygular başlıyor yavaştan yinede relaxim simdilik dualara sigindim
Canım evde test yapsana benimde üçüncü gün embriyosuydu beşinci gün test yaptım çıktı5.gun cnm 3. gün embiriyoları
Cnm inss herşey yolunda gitsin dualarım seninleSlm kizlar bende kontroldeydim ama sanirim benim yumiler asi cikti :)kafalarina gore buyumusler ultrasonda hemsireye yazdirdi 9-12-14-11 diye sayip duruyordu bu sefer sormadim kac tane falan diye ayni ilackaei ayni dozda al dedi pazaretrsi tekrar kontrol dedi sanirim yine kafalarina gore takilirlarsa baskilayici vercekmis
Cnm idrar yapmayı hiç düşünmüyorum direk kan verecem Allah izin verirseCanım evde test yapsana benimde üçüncü gün embriyosuydu beşinci gün test yaptım çıktı
Senin maşallah baya erken çıkmis bu aradaCanım evde test yapsana benimde üçüncü gün embriyosuydu beşinci gün test yaptım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?