- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.201
Canım beşinci gün evde test yaptım çıktı yedinci gün kanda baktım değer yanlış hatirlamiyosam 19 çıkmıştı dokuzuncu günü test yaptım 80 çıktı onikinci gün test yaptım 356 çıktıSenin maşallah baya erken çıkmis bu arada
Maşallah cnm sağlıkla devam etsin inşallahCanım beşinci gün evde test yaptım çıktı yedinci gün kanda baktım değer yanlış hatirlamiyosam 19 çıkmıştı dokuzuncu günü test yaptım 80 çıktı onikinci gün test yaptım 356 çıktı
Canım ben geçen yıl Mayıs ayında yapmıştım tüp bebeği iki aylıkken düşük yaptım yani bu değerler o zamanin ikincisini bu yıl Mart ayında yaptım oda boş gebelik oldu yirmi mayısta kürtaj oldumMaşallah cnm sağlıkla devam etsin inşallah
Aa üzüldüm cnm geçmiş olsun şimdi normal dimi herşey yolunda inss benimde iki dusugum var dondurulmuşta cnm Allah bidaha yasatmasin inş hicbirimizeCanım ben geçen yıl Mayıs ayında yapmıştım tüp bebeği iki aylıkken düşük yaptım yani bu değerler o zamanin ikincisini bu yıl Mart ayında yaptım oda boş gebelik oldu yirmi mayısta kürtaj oldum
Normal canım genetik tarama yaptinizmi senle eşin iki düşükten sonra yapiyolarAa üzüldüm cnm geçmiş olsun şimdi normal dimi herşey yolunda inss benimde iki dusugum var dondurulmuşta cnm Allah bidaha yasatmasin inş hicbirimize
Yapıldi cnm temiz çıktı bu tedaviden önce Dr bağışıklık testi istedi o yüksek çıktı cnmNormal canım genetik tarama yaptinizmi senle eşin iki düşükten sonra yapiyolar
Bağışıklık testi nekiYapıldi cnm temiz çıktı bu tedaviden önce Dr bağışıklık testi istedi o yüksek çıktı cnm
Cnm vücut embriyoyu yabancı madde olarak alıyor atmaya çalışıyor benimki de yüksek çıktıBağışıklık testi neki
Oooooooo bu en fenasi desene peki bunun tedavisi varmıCnm vücut embriyoyu yabancı madde olarak alıyor atmaya çalışıyor benimki de yüksek çıktı
Hap içiyorum cnm bide serum bağlandı iki kere bağışıklığı dusurmek icinOooooooo bu en fenasi desene peki bunun tedavisi varmı
Cnm vücut embriyoyu yabancı madde olarak alıyor atmaya çalışıyor benimki de yüksek çıktı
Canım valla ilk defa öyle bir şey duyuyorum bende kan sulandirici iğne vuruyorum annem diyo kızım bizim zamanimizda öyle şeyler yoktu bunu duysa kadın şok olur herhaldeHap içiyorum cnm bide serum bağlandı iki kere bağışıklığı dusurmek icin
Bağışıklık testi deniliyor prednol hap kullanıyorum bide serum baglandiBu dediginiz testin adi ne ve su an kullandiginiz ilac nedir
Aynen cnm bide ben doğal yoldan hamile kalmış biriyim duyunca bizde çok şaşırdık cnm inş Allahin izniyle bu ilaçlar vesile olurCanım valla ilk defa öyle bir şey duyuyorum bende kan sulandirici iğne vuruyorum annem diyo kızım bizim zamanimizda öyle şeyler yoktu bunu duysa kadın şok olur herhalde
Ins canım inş sağlıklı bir gebelik geciririz hepimiz prednol hap kullaniyon o acayip acı ben onu tüp bebek tedavisinde kullandım her ictigimde cigerlerime kadar acılık oluyoduAynen cnm bide ben doğal yoldan hamile kalmış biriyim duyunca bizde çok şaşırdık cnm inş Allahin izniyle bu ilaçlar vesile olur
Amin cnm inşallahIns canım inş sağlıklı bir gebelik geciririz hepimiz prednol hap kullaniyon o acayip acı ben onu tüp bebek tedavisinde kullandım her ictigimde cigerlerime kadar acılık oluyodu
Rabbim dayanma gücü versin ins canım inş güzel haberini alırımAmin cnm inşallah
Aynen cnm çok acı tadı herşey bebislerimiz icin
Sağol cnm inşallahRabbim dayanma gücü versin ins canım inş güzel haberini alırım
Prednolbende kullandim ama neden bilmiyorum kortizon iceriyor onu biliyorum .ben ilk tedavimde ilacalri biraktiktan sonra anladim ki hwrswy ilaclrin etkisi imis oysaki ben hep hamileleik belirtisi sanmistim o kadsr cok ilac kullaniyoruz ki hic kolay degil Allah yardimcimiz olsun herkesin yuzu gulsunSağol cnm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?