2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Aa üzüldüm cnm geçmiş olsun şimdi normal dimi herşey yolunda inss benimde iki dusugum var dondurulmuşta cnm Allah bidaha yasatmasin inş hicbirimize

Canım valla ilk defa öyle bir şey duyuyorum bende kan sulandirici iğne vuruyorum annem diyo kızım bizim zamanimizda öyle şeyler yoktu bunu duysa kadın şok olur herhalde
Aynen cnm bide ben doğal yoldan hamile kalmış biriyim duyunca bizde çok şaşırdık cnm inş Allahin izniyle bu ilaçlar vesile olur

Aynen cnm bide ben doğal yoldan hamile kalmış biriyim duyunca bizde çok şaşırdık cnm inş Allahin izniyle bu ilaçlar vesile olur
Ins canım inş sağlıklı bir gebelik geciririz hepimiz prednol hap kullaniyon o acayip acı ben onu tüp bebek tedavisinde kullandım her ictigimde cigerlerime kadar acılık oluyodu

Sağol cnm inşallah
Prednolbende kullandim ama neden bilmiyorum kortizon iceriyor onu biliyorum .ben ilk tedavimde ilacalri biraktiktan sonra anladim ki hwrswy ilaclrin etkisi imis oysaki ben hep hamileleik belirtisi sanmistim o kadsr cok ilac kullaniyoruz ki hic kolay degil Allah yardimcimiz olsun herkesin yuzu gulsun

Canım arkadaşlarım nasılsınız
Ama olmuyor böyle sizi 1 saat boş bırakmaya gelmiyor bi bakıyorum kaç sayfa atlanmiş zor yetişiyorum konulara
Kaynanamlarda bu aralar misafir bitmek bilmedi ee bizde aynı apartmanda oturuyoruz sık sık size bakıyorum ne var ne yok diye ama böyle gece boş kalıp yazıyorum inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…