2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

korkma normal o ağrılar sen sadece şu anda kendine dikkat et fazla yorma kendini bol bol dinlen.. inşallah bugün hiç bir iş yapmamamışsındır..
iş yapmadım sadece oturuyorum arada geziyorum ama sanki aynı adet olacakmışım gibi hissediyorum bazen biran önce gelse salı günü öğrensek sonucu

inşallah bu sefer kavuşursun, kavuşuruz, yavrularımıza. çok zor yaşanılanlar. bende ilk denememde 8 haftalık kaybetmiştim yavrumu. ama bu sefer olacak inşallah

Bu arada 3. güne 7 tane embriyom kalmış. İyi kalite olanı transfer etmişler. Kalan 6 nın durumunu sordum, onlar orta kalite dediler. Dondurmayacak mıyız dedim. Şu an değil gelişimlerine bağlı dediler. Sanırım 5. güne gidip gitmeyeceklerini görmek istiyorlar.

Merhaba kızlar. merak eden arkadaşlarım çok sağolun hemen yazamadım. Dün transferim oldu, ardından ara ara uyudum. Ama artık yatmıyorum. Çok sıkılıyorum öyle napayım. Bekliyoruz öyle işte..

hayırlı olsun cnm bi tanemi trnasfer oldu..zaten süerkli yatma ben ilk üç gün ara ara yatarak geçitmiştim..sonra normla hayata dönebiliyosun tabi yine dikkat ederek.

hayırlı olsun cnm bi tanemi trnasfer oldu..zaten süerkli yatma ben ilk üç gün ara ara yatarak geçitmiştim..sonra normla hayata dönebiliyosun tabi yine dikkat ederek.
Evet flzask 1 tane koydular. Yok sürekli yatamıyorum, basıyorlar. Şu an merak ettiğim şey kalan 6 embriyonun dondurulup dondurulmayacağı. Orta kalite olunca dondurmuyorlar mı acaba bilgin var mı?

Evet flzask 1 tane koydular. Yok sürekli yatamıyorum, basıyorlar. Şu an merak ettiğim şey kalan 6 embriyonun dondurulup dondurulmayacağı. Orta kalite olunca dondurmuyorlar mı acaba bilgin var mı?

bugün 4. günlerimi embrıyoların cnm..muhtemelen 5. güne gelip gelmiyceklerine bakıp dınduracaklar..

benimde iyi olan 2 tane transfer edildi 5 tanesi orta kaliteydi 5. güne kadar gelişim devam ederse dondururuz dediler ama gelişim durmuş donduramadık biz

benimde iyi olan 2 tane transfer edildi 5 tanesi orta kaliteydi 5. güne kadar gelişim devam ederse dondururuz dediler ama gelişim durmuş donduramadık biz

Evet arkadaşım sanırım bende de 5. günü bekliyorlar. Hayırlısı olsun sağlıklısı olsun, dur bakalım.. Çok benzermiş durumlarımız:)

Cnm ben 5 gündür estrofem kullanıyorum yarın kontrolüm var.geçen tedavide rahim kalınlığı inceydi ekstra bantla kalınlaştırdılar o Yüzden erken çağırdı kontrole doktor.benim 2 tane 5. Gün embriyosu var.çok korkmama rağmen ikisini transfer ettirmeyi düşünüyorum eğer tabi sağlıklı çözülürlerse.

bedazzld01 Hayırlı olsun inşallah, listemiz bol bebekli olsun :)

Bende kist çıktı diye ertelemiştik tedaviyi, yasmin kullanıyorum 5 gündür. Ama yan etkileri mahvetti, mide bulantısı ve baş ağrısından bıktım. 18 inde kontrolüm var nasıl o güne kadar kullanıcam bilmiyorum.

Merhaba Arkadaşlar, bugün 11.günüm tedavide hala iğnelere devam ediyorum biraz uzun sürdü benimki galiba yarın sabah tekrar gideceğim kontrole tahminen perşembe cuma gibi toplanacakmış. İnşallah hepsi kalitelidir. Şimdiden heyecanlıyım.

inşallah herşey yolunda gider arkadaşım , herşey gönlünce olsun , Allah çok uğraştırmasın. ilk denemen mi?

Merhaba kızlar. merak eden arkadaşlarım çok sağolun hemen yazamadım. Dün transferim oldu, ardından ara ara uyudum. Ama artık yatmıyorum. Çok sıkılıyorum öyle napayım. Bekliyoruz öyle işte..
Canim insallah bebisin sana tutunur canim cok yorma kendini bol bol dinlen canim ilk 3 gun çok önemli canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…