- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
iş yapmadım sadece oturuyorum arada geziyorum ama sanki aynı adet olacakmışım gibi hissediyorum bazen biran önce gelse salı günü öğrensek sonucukorkma normal o ağrılar sen sadece şu anda kendine dikkat et fazla yorma kendini bol bol dinlen.. inşallah bugün hiç bir iş yapmamamışsındır..
inşallah bu sefer kavuşursun, kavuşuruz, yavrularımıza. çok zor yaşanılanlar. bende ilk denememde 8 haftalık kaybetmiştim yavrumu. ama bu sefer olacak inşallahCnm benim bu 6. Deneme.3 kez hamile kaldım.ilki kimyasal oldu.2. De ikizlerim vardı 8. Haftada kalp atışları durdu.3. De yine ikiz oldular ve 5. Ayda rahim ağzı Yüzünden erken doğum Yaptım.ocaktaki denemede negatif oldu fakat ilk defa 2 tane 5. Gün dondurulmuşum da oldu.şimdi onları denicem işte.inşlh Allah bu kez kavuşturur yawrumla beni ve hepimizi.Ben estrofeme başladım cnm adetin ilk günü bugün 4. Gündü bakalım,Hakkımızda Hayırlısı olsun
Merhaba kızlar. merak eden arkadaşlarım çok sağolun hemen yazamadım. Dün transferim oldu, ardından ara ara uyudum. Ama artık yatmıyorum. Çok sıkılıyorum öyle napayım. Bekliyoruz öyle işte..
Evet flzask 1 tane koydular. Yok sürekli yatamıyorum, basıyorlar. Şu an merak ettiğim şey kalan 6 embriyonun dondurulup dondurulmayacağı. Orta kalite olunca dondurmuyorlar mı acaba bilgin var mı?hayırlı olsun cnm bi tanemi trnasfer oldu..zaten süerkli yatma ben ilk üç gün ara ara yatarak geçitmiştim..sonra normla hayata dönebiliyosun tabi yine dikkat ederek.
Evet flzask 1 tane koydular. Yok sürekli yatamıyorum, basıyorlar. Şu an merak ettiğim şey kalan 6 embriyonun dondurulup dondurulmayacağı. Orta kalite olunca dondurmuyorlar mı acaba bilgin var mı?
benimde iyi olan 2 tane transfer edildi 5 tanesi orta kaliteydi 5. güne kadar gelişim devam ederse dondururuz dediler ama gelişim durmuş donduramadık bizBu arada 3. güne 7 tane embriyom kalmış. İyi kalite olanı transfer etmişler. Kalan 6 nın durumunu sordum, onlar orta kalite dediler. Dondurmayacak mıyız dedim. Şu an değil gelişimlerine bağlı dediler. Sanırım 5. güne gidip gitmeyeceklerini görmek istiyorlar.
benimde iyi olan 2 tane transfer edildi 5 tanesi orta kaliteydi 5. güne kadar gelişim devam ederse dondururuz dediler ama gelişim durmuş donduramadık biz
Cnm ben 5 gündür estrofem kullanıyorum yarın kontrolüm var.geçen tedavide rahim kalınlığı inceydi ekstra bantla kalınlaştırdılar o Yüzden erken çağırdı kontrole doktor.benim 2 tane 5. Gün embriyosu var.çok korkmama rağmen ikisini transfer ettirmeyi düşünüyorum eğer tabi sağlıklı çözülürlerse.Insallah canim amin benim ucuncu gun embriyosudur dondurulurken cozulurken kacgun sonra transfer ederler bilmiyorum buayin 14 gidince ogrenecem simdilik birsey yapmiyorum sadece estrofem ve folik asit kullaniyorum tranferden bir iki gun once ananas ve kabak cekirdegi yemege baslicam tarnsferden besgun sonrasina kadar bebgin rahme tutunmasina iyiymis canim buarada 8 embriyom var senin kac embriyo kacinci gun
Canım geçmiş olsun...Evet arkadaşım sanırım bende de 5. günü bekliyorlar. Hayırlısı olsun sağlıklısı olsun, dur bakalım.. Çok benzermiş durumlarımız:)
merhaba doktorunuz hulusi hoca mı göğşen bey mi? ben hulusi hocanın hastasıyım iki aşılamam negatif. tüpe başlicaz biz de yarınBenimde ilki kimyasal di baskentte yaptirdim canim bunuda baskentte yaptiracagim canim doktorum çok iyi guleryuzlu
merhaba doktorunuz hulusi hoca mı göğşen bey mi? ben hulusi hocanın hastasıyım iki aşılamam negatif. tüpe başlicaz biz de yarın
Canim ben adana baskentte tedavi oluyorum doktorum tayfun bey ilk tup negatifti simdi ikinciye basladik canimmerhaba doktorunuz hulusi hoca mı göğşen bey mi? ben hulusi hocanın hastasıyım iki aşılamam negatif. tüpe başlicaz biz de yarın
Canim insallah bebisin sana tutunur canim cok yorma kendini bol bol dinlen canim ilk 3 gun çok önemli canimMerhaba kızlar. merak eden arkadaşlarım çok sağolun hemen yazamadım. Dün transferim oldu, ardından ara ara uyudum. Ama artık yatmıyorum. Çok sıkılıyorum öyle napayım. Bekliyoruz öyle işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?