- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #7.221
Ay bizde aynı apartmanda oturuyoruz anlıyorum Allah kolaylık versin yolunda cnm herşey şafak 4 kaldı bendeCanım arkadaşlarım nasılsınız
Ama olmuyor böyle sizi 1 saat boş bırakmaya gelmiyor bi bakıyorum kaç sayfa atlanmiş zor yetişiyorum konulara
Kaynanamlarda bu aralar misafir bitmek bilmedi ee bizde aynı apartmanda oturuyoruz sık sık size bakıyorum ne var ne yok diye ama böyle gece boş kalıp yazıyorum inşallah herşey yolundadır
Ay bizde aynı apartmanda oturuyoruz anlıyorum Allah kolaylık versin yolunda cnm herşey şafak 4 kaldı bende
Çok korkuyorum günler azaldıkça inanki
Çok korkuyorum günler azaldıkça inanki
Canım arkadaşlarım nasılsınız
Ama olmuyor böyle sizi 1 saat boş bırakmaya gelmiyor bi bakıyorum kaç sayfa atlanmiş zor yetişiyorum konulara
Kaynanamlarda bu aralar misafir bitmek bilmedi ee bizde aynı apartmanda oturuyoruz sık sık size bakıyorum ne var ne yok diye ama böyle gece boş kalıp yazıyorum inşallah herşey yolundadır
Cnm Allah yardımcınız olsun inan elimde olsa gonderirdim dr parça parça aldırdı cnmKızlar 6.tüp bebek denemem için tüp bebek ilaçları arıyorum elinde olan var mı?
Allah Razı Olsun canım Rabbim güzel gönlüne göre versin Yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallahCnm Allah yardımcınız olsun inan elimde olsa gonderirdim dr parça parça aldırdı cnm
Amin cnm inss sanada inss kolaylıklar diliyorum Allah işinizi rast getirsin cnmAllah
Allah Razı Olsun canım Rabbim güzel gönlüne göre versin Yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah
Aslında doktorum temin edecekti durumdan dolayı ama İstanbul Tüp bebek kapatıldı transfer hakkım yandı raporla birlikte çok madur kaldık
Kızlar 6.tüp bebek denemem için tüp bebek ilaçları arıyorum elinde olan var mı?
Günaydın benim elimde var 3 kutu menapour flukan varKızlar 6.tüp bebek denemem için tüp bebek ilaçları arıyorum elinde olan var mı?
Var bitanem haber şimdilik yolunda gidiyor die aradılar dün.büyük ihtimal transfer olucak dedi inş aksi bir durum yaşanmaz Rabbime sığındık dualrinizi bekliyorum kader arkadaşlarım ...Yavrum benim . Canım haber varmı embriyolardan
Var bitanem haber şimdilik yolunda gidiyor die aradılar dün.büyük ihtimal transfer olucak dedi inş aksi bir durum yaşanmaz Rabbime sığındık dualrinizi bekliyorum kader arkadaşlarım ...
kokma canim,insallah guzel haberler alacagiz senden de. ben transfer zmaninda o kadarÇok korkuyorum günler azaldıkça inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?