2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ay bizde aynı apartmanda oturuyoruz anlıyorum Allah kolaylık versin yolunda cnm herşey şafak 4 kaldı bende

Çok korkuyorum günler azaldıkça inanki

Ayy yaziyi yarim yazmisim kan testini perşembe mi.vereceksin yazacaktim..yazdim saniyorum ama
Hakkında hayırlısı olsun bitanem..bize burda kolay geciyo günler ama senin için öyle değil tabi..insallah tutunmustur bebisler..güzel haberle mutlu oluruz bizlerde

Oooo herkes yazsa sayfalara yetisilmez canım bi kaç kişi ışte sayfayi ayakta tutmaya calisiyoruz.sana kolay gelsin canım.

Allah
Cnm Allah yardımcınız olsun inan elimde olsa gonderirdim dr parça parça aldırdı cnm
Allah Razı Olsun canım Rabbim güzel gönlüne göre versin Yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah
Aslında doktorum temin edecekti durumdan dolayı ama İstanbul Tüp bebek kapatıldı transfer hakkım yandı raporla birlikte çok madur kaldık

Amin cnm inss sanada inss kolaylıklar diliyorum Allah işinizi rast getirsin cnm

Kızlar 6.tüp bebek denemem için tüp bebek ilaçları arıyorum elinde olan var mı?

Arkadasim tüp bebek ilaçları satan bi grup var oraya
biliyomusun bazen arkadaslar ücretsiz de gonderebiliyor.bi bak istersen bende ordan aldim çoğu ilacimi..Allah yardimcimiz olsun

Var bitanem haber şimdilik yolunda gidiyor die aradılar dün.büyük ihtimal transfer olucak dedi inş aksi bir durum yaşanmaz Rabbime sığındık dualrinizi bekliyorum kader arkadaşlarım ...

Ohh iyi bak Maasallah canım 5.
Güne gelip transfer olucak Allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…